ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Točkica37
    12. Studeni 2019. 10:26

piba7

Losa čestitam od srca ❤❤ to je super težina i but u će sve dobro.. moja prijateljica je prije dva mj rodila palcica od 1400g, bili su u bolnici 3 tjedna i evo ih već mjesec dana doma, super su. Drži se i kad dođeš k sebi pisi nam.
    Sve cure s današnjim pregledima, sretno 😊😊
    Ja sam jutros nosila svoj treći GUK profil na VV. Nadam se da me neće opet s 37tt tražiti da ga radim, stvarno se nadam da je ovo bio zadnji. Svi prsti na rukama me bole od jučerašnjeg pikanja.
    Ne mogu dočekat sutrašnji pregled, beba se dosta smirila tj puno su nježniji udarci i imam pojačani vodeni iscjedak pa sam naravno u sto briga. Sutra krećemo i na trudnicki tečaj.

I mi.nosili danas moje profile.tj mm

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• thinkpink1
    12. Studeni 2019. 10:26

LoSa cestitke!!! U grupi prvo pa muško 🥰❤
    Najbitnije da ste oboje stabilno, ti se pokusaj sabrat makar ce sada tek biti nalet hormona sa promjenama raspolozenja, al jaka si ti u glavi. Javi se kad budes mogla. Prvenstveno dođi k sebi i odmori od svega...mislimo na vas❤❤

MaRe
    12. Studeni 2019. 10:30

Losa čestitam od ❤ i želim ti što brži oporavak a malom borcu napredak s gramažom i da se što prije možete maziti...bit ce to sve dobro 😘😘😘 Odmaraj i javi nam se kad nadođeš :)
    Čestitke koje su obavile preglede i sretno koje još čekaju red :)
    Mi smo dobro,sve je uredno i odgovara tjednima. Mali prasac ima 1810 i ono što mi stalno iskace na trbuhu nije guza nego trbuščić 😍 Pokazala mi je i usne i nosic 😍😍😍 
    Annika blažena njihova vaga,pokazuje i meni 2kg manje..ja ću se nje držati 😂😂😂
    Još 11.12. sam kod nje i krecem na kontrole u bolnicu.

Lavica27
    12. Studeni 2019. 10:44

LoSa cestitam od srca! Super tezina, vjerujem da cete napredovati svaki dan! Zao mi je sto imas uz cijelu zbrku i lose iskustvo s bolnicom ali sve je to brzo iza vas. Ne zadrzavaj emocije je moj jedini savjet. Nek vam je sa srecom!
    Druge cure super za preglede,sve su to sad konretne tezine. Moj je imao par dana prije 27tt 860grama i nekako mi se cini to iato malo,vidjet cu 25.11. daljnj napredak al se ne zamaram zasad. 
    Cima bude to dobro😘😘😘

C1M4
    12. Studeni 2019. 10:48

Lavice mi smo tu negdje po tjednima, moj je cijelo vrijeme oko 900, ni ne kuzim neki pomak jer imam cesto uzv sad, ali bas se i meni cini nekako malo to, mislim, vjerojatno je normalno i necu radit paniku oko toga haha, ali bi svakako voljela da je malo vise haha🤔😋

JelenkoPelenko
    12. Studeni 2019. 10:54

Losa cestitam, samo polako i pozitivno, zelim tebi brz oporavak a bebacu brz napredak 😊
    Cestitke svima na urednim pregledima! Stalno vas pratim al nemam nista pametno za rec pa se ne ukljucujem 🙈
    Cini mi se da je netko za pita za BabyLand popuste, nama je teta u Splitu rekla da imamo 10% popusta na prvu kupnju ako se uclanimo u njihov klub, pa ako nekome znaci provjerite ☺️
    Mi smo prosli tjedan bili na 4D i malo je rec da sam zaljubljena u nasu bublicu 😁😁😁 doslovno bublica, i moja doktorica i doktor s 4D govore da ce vjerojatno bit veca beba 🙈 Odradila sam i ogtt, cini mi se da su rezultati idealni, a nisam nista pazila na prehranu, cak i dan prije smazala cilu dorinu 🐷Sutra opet imam pregled kod svoje dr. pa cu vidit sta kazu 😁
    Dalindas meni su rekli na HZZO da mi nece trebat novi R1 za otvaranje porodiljnog.

MaRe
    12. Studeni 2019. 10:55

Lavice i moj je tak blizu 27og t bio oko 870 grama i evo za mjeseca dana kila 🙂 Ako je manji razmak između pregleda ne primjeti se toliko razlika.meni skoro 5 tjedana sad bilo.
    A kad sam rekla sveki koliko ima kom je bio pa dobro kad ce preći 2 kg...reko polaaako ima vremena..nek je manji treba to izgurati van 😁
    Jučer jedna poznanica rodila 4300 i 53 cm 😱 ja bi ipak manju bebu hahahha

C1M4
    12. Studeni 2019. 10:57

JelenkoPelenko

Losa cestitam, samo polako i pozitivno, zelim tebi brz oporavak a bebacu brz napredak 😊
    Cestitke svima na urednim pregledima! Stalno vas pratim al nemam nista pametno za rec pa se ne ukljucujem 🙈
    Cini mi se da je netko za pita za BabyLand popuste, nama je teta u Splitu rekla da imamo 10% popusta na prvu kupnju ako se uclanimo u njihov klub, pa ako nekome znaci provjerite ☺️
    Mi smo prosli tjedan bili na 4D i malo je rec da sam zaljubljena u nasu bublicu 😁😁😁 doslovno bublica, i moja doktorica i doktor s 4D govore da ce vjerojatno bit veca beba 🙈 Odradila sam i ogtt, cini mi se da su rezultati idealni, a nisam nista pazila na prehranu, cak i dan prije smazala cilu dorinu 🐷Sutra opet imam pregled kod svoje dr. pa cu vidit sta kazu 😁
    Dalindas meni su rekli na HZZO da mi nece trebat novi R1 za otvaranje porodiljnog.

Koji si tt? Cestitke na urednim pregledima dosad😁😁

Lavica27
    12. Studeni 2019. 10:59

Hvala cure...mozda je i to jer sam svaka 3tjedna na pregledima.
    Btw jutros sam se vagala i na +7 sam,ne kuzim kako...u prvoj t sam na+9 isla roditi. Sutra sam 28tjedana. Slag me strefio,malo cu pripaziti,i ja sam od onih kojima jako slatko trazi😭

JelenkoPelenko
    12. Studeni 2019. 11:07

C1M4

JelenkoPelenko

Koji si tt? Cestitke na urednim pregledima dosad😁😁

Hvala 😊 danas tocno 26ti, pokusala sam stavit lilypie u potpis ali sam odustala nakon 5 krivo kopiranih linkova 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.