Bubamara ce sad na sajmu imat 20% na proizvod po izboru (iskljuceno klub cijena i sta vec je na popustu), babycentar su rekli 15% na sve, magoc baby 15 % na sve.
Na black friday bubamara ima 30% al u jutarnjem terminu tipa od 8-11h,pa onda 20% 11-14 h i 10% od 15-20 h.
Sve sam se raspitala 🤪🤪
Ti si bas super obavila zadacu 😂 hvala ti puuuuno 😊 uzimamo sad onda sve u west gate-u 😊
Nemasekirancije ja pijem euthyrox ujutro nataste, oko pola sata prije jela, a novalac pijem nakon ruckovecere kad mi muz dode doma, oko 6,7 navecer. Al nije mi nitko nis posebno napomenuo 🤷🏼♀️ ja uvijek radije ostavim razmak bar sat vremena izmedu tableta
Tako pise i u uputama.. nesto da se ne uzima uz lijekove (valjda tu spadaju i prenatali) koji sadrze kalcij, zeljezo.. Prenatal ti je ionako bolje uzeti posljepodne ili navecer jer lakse sjeda na zeludac.
Stvarno puno pregleda ovaj tjedan, sretno svima!!! ps: Lorija, mozes mene zapisati za petak, 15.11. Sumnjam da cu prije.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Evo nas s pregleda ... protoci u redu
plodna voda uredna
malac jos nije potpuno u zdjelici glavom
gospodin ima 3933 g. ii tako cekamo da krene ili idemo na hospitalizaciju u petak
Da tako sam i ja nasla 2h prije zeljeza kalcija i sl…
Eutirox ne mora biti 2h prije, za njega je bitno da je na prazan želudac, znači ujutro čim se probudiš, kako bi se pravilno mogao apsorbirati. Sasvim dovoljno mu je pola sata, ali to podrazumijeva da se u tih pola sata ne pije ni kava, sokovi, ne uzima hrana i sl.
Što se tiče prenatala njih se savjetuje na pun želudac, također zbog bolje apsorpcije. S tim da ako dodatno uzimate željezo, njega treba s vitaminom c, magnezij se mora odvojiti od željeza kao i kalcij.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Baby D koja bebica divna. A nek ti onda krene kad god si pozelis.
Pa ovo za magic baby im je bas bezveze jer na mail sam dobila da u studenom imaju 20% na hranilice, vrtice, njihaljke, posteljinu, sklopive krevetice i igracke, 20% na cam, a 15% britax römer i jos nesto.
Bubamara ima 30% sad na bodije do 17.11. I 20% na igracke.
A vidila u baby centar isofix koji bi ja za cybex aton m sjedalicu da je sad snizen 30%, al samo u trgovinama nema online 😭 dakle nemam di kupiti prije sajma al ajde ni 15% nece bit lose ako bude na to i na jaje isto.
Bebosaur 💙
Ja se nadam iskreno da ne bude jos vise tezak da ne patimo ni ja ni on
Cure, samo da vas pozdravim, stalno sam u zaostatku, sad sam brzinski pročitala i vidim da ste sve dobro, a da je Frajla rodila, pa čestitam ❤️
Mi smo dobro, novo je to da ću na carski, jer je vantjelesna, a beba krupnija i doktor koji mi vodi trudnoću, a i onaj koji će me poroditi su za carski, tako da je to to, samo ćemo još vidjeti da li spinalna ili opšta anestezija. Ima li neka od vas iskustva sa spinalnom?
Bebosaur 💙
Ja se nadam iskreno da ne bude jos vise tezak da ne patimo ni ja ni on
Baby ne sekiraj kažu da često krivo procjene težinu pa beba bude manja, kako god sretno i neka ti sve prođe u najboljem redu!
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Moja curka je dobro, 2200-2300, plodne vode dovoljno i to je sve, vidjela sam ju kako plese unutra, sutra pregled u TA, danas je bio uzv.
Sortiraj odgovore
Najstariji