ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tonkica1
    11. Studeni 2019. 11:33

Sretno svima 🍀🍀🍀
    I meni postaje nadrealno sto mi je blize, a jos nisam pocela posteno pripremati... malo po malo cu ovaj tjedan barem pripremiti robicu.
    Meni je sestra kod dr rekla da dodem dan-dva prije pocetka porodiljnog po papire, meni pocinje 20.11., znaci trebam doci u pon ili uto taj tjedan i onda leti u firmu po papire i onda na hzzo.... valjda ce to sve biti u redu da ne moram sim tam ici

Red Fox
    11. Studeni 2019. 11:34

Sutra idem vaditi  krv za stitnjacu pa cu do svoje gin po te papire i onda bum nazvala na hzzo 😂 mislim da je tak najbolje. Al moguce je da je razlika ak se ide s komplikacija pa to rjesavamo kao i do sad. 
    Inace cure perite i peglajte robicu sto prije, meni je tak drago kaj sam to obavila, jucer sam jedva stajala dok sam radila rucak 🤦🏼‍♀️ osjetim neku skroz cudnu bol, cini mi se kao da pomice glavu lijevo desno i onda me nekak nelagodno bole kosti dolje. Ne znam jel se jos koja od vas susrela s tim.

Red Fox
    11. Studeni 2019. 11:37

Inace imate u planu ovaj vikend u west gate? Mi se planiramo zaletiti samo po ergobaby i mozda onu chicco hranilicu/lezaljku ako bude na popustu vecem od 10% jer u bubamari daju svaki utorak popust. Jos to kupim i onda samo cekam 😂 sve je spremno, krevetic nam je isto stigao prosli tjedan, samo ga jos nismo slozili.

• AnnA
    11. Studeni 2019. 11:47

Red ja planiram ici do westgatea. Nadam se popustu od 20 posto u bubamari jer tako je bilo na sajmu beba u splitu. 20% na proizvod po izboru. I trebamo uzeti krevetic u babycentru. Tamo iskreno ne znam kakav popust da ocekujem. Al s obzirom da je uvijek snizen 10% za clanove, nadam se da ce popust biti veci

• AnnA
    11. Studeni 2019. 11:53

Cure koje ste bile na ehokardiogramu na rebru. Koliko ste cekale? Neko normalno cekanje tipa sat vremena iza narucenog termina ili ste satima tamo bile. I koliko uopce traje sam pregled

Red Fox
    11. Studeni 2019. 11:54

Anna hvala na informaciji, nadam se da bude 20%, onda uzimamo i hranilicu 🤗 bas se veselim petku.
    Iva ja svog budim svako jutro 🤦🏼‍♀️ al to su moje paranoje. A on je tak dobar pa me lagano lupne i smiri se, samo da mi da znak da je dobro. To nam je vec ritual 😂 a zadnjih tjedan dana je jako aktivan tek od 9 navecer pa dugo u noc i valjda ujutro spava.

• Sarita15
    11. Studeni 2019. 12:18

Lavice 6mjeseci? Ajde nije ni godina dana kako pisu po raznim tekstovima...ma isao bi on u vrtic da ga to po noci ne muci on nocu jadan kaslje i kaslje i ne spava..kako da ga dizem u 7 ujutro nakon sto mi je kasljao od 21 do 23 i od 2 do4..ne mogu...jos sat vremena i zovem za te vrazje briseve a onda na homeopatiju okrecem. 
    Inace drugo mu nis nije
    Lorija zaprzila mu secer i kadulju na mlijeku kompote i cajeve juhe i cistimo noc na prazno jer vise nis nema a kasalj ne staje
    Ovako sa bebom nece ici za sve imunitete i socjalizaciju ovog svijeta 
    Mene sad ulovilo pijucem kad hocu nesto rec imam kontrakcije od kaslja sve me boli i nitko ne spava a eto mi bebe za 10tak tjedana ... uf...
    Nek svima bude bolje
    Cestitke vama ostalima na urednim pregledima samo tako dalje 💪

Lavica27
    11. Studeni 2019. 12:29

Ma Sarita u ovom zimskom periodu ti tako bude samo,pa je mir proljece,ljeto. Ja se tjesim da nisam prva mama koja ima vrticko dijete uz novorodjence pa kako svi tako cu i ja... mozda i bebici prije jaslica imunitet ojaca🤔
    Ja sam na turbo od jutra, trecu masinu perem,drugu peglam, kuham rucak... mislim da cu ubit oko do 4 nekad prije nego mala dodje iz vrtića.
    Thinkpink smjesno zvuci da "bolje zvucim",ko da pijemo svako jutro kavu ovdje😁😁😁
    LoSa,kako je?
    Ja planiram ici do WG, trebala bi dada i rocco onu deblju potfutranu deku,navlake (imam 6) i mama nam hoce njihaljku uzet pa idem gledat...

kl1v
    11. Studeni 2019. 13:24

Grizli

Jutro zenske! Sretno na pregledu tko ga ima!
    Kliv za glavobolju mozes jedan lupocet/lekadol popit, a nos mozda da probas odstopat sa fizioloskom ili inhalirat se. Ja primjetila svako jutro da se probudim sa zacepljenim nosom i grlo me pecka, al tokom dana nestane pa sam zakljucila da je do suhog zraka u stanu iako inace je problem kod nas vlaga a ne suh zrak, al mjenjali klimu pa mozda ova vise susi. Pa provjeri da ti nije i presuh zrak u prostoru.
    Curke mene muci jedan stvar zadnja 2-3 dana mi se dogodi tokom dana kad sjedam ko da mi neka voda/iscjedak procuri. I samo mi dnevni ulozak bude onako mokar moram ga mjenjat. Negdje od pol trudnoce imam svijetlo zuti iscjedak konstantno bez mirisa i on je i dalje tu, a ovo je nesto novo. Nevezano za to dal mi se piski, zapravo kad to se dogodi uopce mi se ne piski. A desilo se 3 puta u 2 dana kad sam isla sjesti pa malo mi se stisne trbuh. Recimo u nizak auto i na nizi kauc. Sutra imam pregled i jedva cekam jer me to zadnja sad 2 dana bas pocelo brinut. Nije puno, al opet ne bi rekla ni da je mokraca jer je bez mirisa i boje.

Kad sam K. isla roditi nije mi pukao vodenjak nego je procurio pomalo. Ali to se osjeti drugacije. Bila sam u bolnici jer sam bila u terminu. Duga je to prica... izmedju mog pok dr i dr u Sk bolnici.. 
    Uglavnom, svako malo me tjeralo piskit i to se nije dalo kontrolirati. Dok nisam opsovala u wc-u a to je cula sestra pa me pitala u cem je problem. Ma reko upisala sam se 3x u pol sata. I ona veli vodenjak ti curi.. ovo tvoje je vjerovatno pritisak na mjehur. 
    Svakako pitaj gin. 

Grizli
    11. Studeni 2019. 13:29

Curke hvala za savjet o iscjetku. Ne znam nekako meni to izgleda bas ko neki iscjedak da je negdje "zaglavljen" i kad tako sjednem i stisne se na tren dodnji dio trbuha da izadje van. Prozirno je skroz i kad maknem dnevni nekad bude malo mokro tocnica na gacicama, al nikad hlace da bi bile. A mokraca mi ipak ima neki miris nije bas voda voda pa zato sumnjam da nije o njoj rijec. Jucer mi se cak desilo nakon sto sam bila na wc-u izasla van sjela i osjetim daj odljev kao neki. Doslovno kao da neko uzme zlicu vode i izlije po ulosku. On je cist al mokar. Bas me zanim sto ce sutra mi rec. Srecom vec u 8 sam pa nece biti iscekivanja dugog. 
    Prijavljujem i ja dolazak u west gate, al nas popis je malo poduzi... jaje i isofox, hranilica, klokanica, krevetic, madrac, tetrice, jastuk za novorođenče, a geldat cemo i ostale "sitne" pptrepstine uzet za mene grudnjake/kanotekre za dojenje, spavacice, mozda jos sto robice, aspirator za nosic, toplomjer... Popisu nema kraja! Sve sto se isplati to planiramo uzet ndam se da ce biti dobrih popusta. A uspjela sam uzicat i odlazak u next i u omiljenu pizzeriju jos od faxa tako da nama vec u cetvrtak krece produzeni vikend.
    BabyD i Reserved 🤞🤞😍😍😊 sretno kad god dodje do dana D!
    Ena moja kuma kaze da su nju kriza bolila 2-3 dana prije nego je isla roditi da je mislila da se ukljestila cak su i na hitnu isli zadnji dan i onda shvatili tek da ima trudove.
    Jedna od vas je spominjala da je kupila online neki jeftini a da je bio super baby monitor kao baby phone sa kamerom pa me zanima gdje je to nasla i ako moze neka preporuka. Malo sam si mozgala i ipak sad bi i to kupila 🤪. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani