ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    11. Studeni 2019. 12:29

Ma Sarita u ovom zimskom periodu ti tako bude samo,pa je mir proljece,ljeto. Ja se tjesim da nisam prva mama koja ima vrticko dijete uz novorodjence pa kako svi tako cu i ja... mozda i bebici prije jaslica imunitet ojaca🤔
    Ja sam na turbo od jutra, trecu masinu perem,drugu peglam, kuham rucak... mislim da cu ubit oko do 4 nekad prije nego mala dodje iz vrtića.
    Thinkpink smjesno zvuci da "bolje zvucim",ko da pijemo svako jutro kavu ovdje😁😁😁
    LoSa,kako je?
    Ja planiram ici do WG, trebala bi dada i rocco onu deblju potfutranu deku,navlake (imam 6) i mama nam hoce njihaljku uzet pa idem gledat...

kl1v
    11. Studeni 2019. 13:24

Grizli

Jutro zenske! Sretno na pregledu tko ga ima!
    Kliv za glavobolju mozes jedan lupocet/lekadol popit, a nos mozda da probas odstopat sa fizioloskom ili inhalirat se. Ja primjetila svako jutro da se probudim sa zacepljenim nosom i grlo me pecka, al tokom dana nestane pa sam zakljucila da je do suhog zraka u stanu iako inace je problem kod nas vlaga a ne suh zrak, al mjenjali klimu pa mozda ova vise susi. Pa provjeri da ti nije i presuh zrak u prostoru.
    Curke mene muci jedan stvar zadnja 2-3 dana mi se dogodi tokom dana kad sjedam ko da mi neka voda/iscjedak procuri. I samo mi dnevni ulozak bude onako mokar moram ga mjenjat. Negdje od pol trudnoce imam svijetlo zuti iscjedak konstantno bez mirisa i on je i dalje tu, a ovo je nesto novo. Nevezano za to dal mi se piski, zapravo kad to se dogodi uopce mi se ne piski. A desilo se 3 puta u 2 dana kad sam isla sjesti pa malo mi se stisne trbuh. Recimo u nizak auto i na nizi kauc. Sutra imam pregled i jedva cekam jer me to zadnja sad 2 dana bas pocelo brinut. Nije puno, al opet ne bi rekla ni da je mokraca jer je bez mirisa i boje.

Kad sam K. isla roditi nije mi pukao vodenjak nego je procurio pomalo. Ali to se osjeti drugacije. Bila sam u bolnici jer sam bila u terminu. Duga je to prica... izmedju mog pok dr i dr u Sk bolnici.. 
    Uglavnom, svako malo me tjeralo piskit i to se nije dalo kontrolirati. Dok nisam opsovala u wc-u a to je cula sestra pa me pitala u cem je problem. Ma reko upisala sam se 3x u pol sata. I ona veli vodenjak ti curi.. ovo tvoje je vjerovatno pritisak na mjehur. 
    Svakako pitaj gin. 

Grizli
    11. Studeni 2019. 13:29

Curke hvala za savjet o iscjetku. Ne znam nekako meni to izgleda bas ko neki iscjedak da je negdje "zaglavljen" i kad tako sjednem i stisne se na tren dodnji dio trbuha da izadje van. Prozirno je skroz i kad maknem dnevni nekad bude malo mokro tocnica na gacicama, al nikad hlace da bi bile. A mokraca mi ipak ima neki miris nije bas voda voda pa zato sumnjam da nije o njoj rijec. Jucer mi se cak desilo nakon sto sam bila na wc-u izasla van sjela i osjetim daj odljev kao neki. Doslovno kao da neko uzme zlicu vode i izlije po ulosku. On je cist al mokar. Bas me zanim sto ce sutra mi rec. Srecom vec u 8 sam pa nece biti iscekivanja dugog. 
    Prijavljujem i ja dolazak u west gate, al nas popis je malo poduzi... jaje i isofox, hranilica, klokanica, krevetic, madrac, tetrice, jastuk za novorođenče, a geldat cemo i ostale "sitne" pptrepstine uzet za mene grudnjake/kanotekre za dojenje, spavacice, mozda jos sto robice, aspirator za nosic, toplomjer... Popisu nema kraja! Sve sto se isplati to planiramo uzet ndam se da ce biti dobrih popusta. A uspjela sam uzicat i odlazak u next i u omiljenu pizzeriju jos od faxa tako da nama vec u cetvrtak krece produzeni vikend.
    BabyD i Reserved 🤞🤞😍😍😊 sretno kad god dodje do dana D!
    Ena moja kuma kaze da su nju kriza bolila 2-3 dana prije nego je isla roditi da je mislila da se ukljestila cak su i na hitnu isli zadnji dan i onda shvatili tek da ima trudove.
    Jedna od vas je spominjala da je kupila online neki jeftini a da je bio super baby monitor kao baby phone sa kamerom pa me zanima gdje je to nasla i ako moze neka preporuka. Malo sam si mozgala i ipak sad bi i to kupila 🤪. 

kl1v
    11. Studeni 2019. 13:49

Grizli, frendica je preko aliexpressa narucila. Ispod 150 kn. Ja sam narucila od frendice iz njemacke kad budu dolazili za Bozic da mi donese. Ovaj s aliexpresa ima i kameru i pjesmu i fora je. 
    Ja sam rekla da meni moze uzeti i polovan jer mi treba samo da cujem malca dok sam u dvoristu a on spava ili dok dolje kuham, upaljena napa..a on gore u sobi. Ne treba mi nista extra. 

Angie1205
    11. Studeni 2019. 14:23

Mikio mi imamo takvu kameru doma, trenutno je u boravku pa nas mm plasi prek moba 😂
    Moze se on nama javiti tako al uzasno zvuci 🙄
    A baby monitor bas imamo Motorola i iako je star ko biblija i antena je vec ko visibaba, radi ko urica.

• AnnA
    11. Studeni 2019. 14:30

Mikio ne zavidim ti. Ja idem samo s mamom jer dragi radi pa se vec sad bojim da cu imati slom zivaca. I vec se sad psihicki pripremam jer ce doci kod nas i biti nekih tjedan dana

Angie1205
    11. Studeni 2019. 14:33

Samo da se pohvalimo 🥰
    Novo sobic odjelce (manje od mede pa cemo vidjet koje bude bolje po velicini) i sobic pidjamica ❤️

• Henky
    11. Studeni 2019. 14:44

i ja sam danas obavila OGTT. Natašte 4.5, nakon 60 min 11.6, nakon 120 min 5.7. samo ta srednja vrijednost je preko referentne. Je imala koja od vas tako? I leukociti u krvi i urinu povišeni a već sam popila turu antibiotika zbog toga. Baš me zanima šta će mi reći u četvrtak na pregledu. 

ena10
    11. Studeni 2019. 14:49

Lavice pregled imam u četvrtak u pola 9 ujutro 🙈 ako izdržimo do pregleda hihi.

Grizli to su mi i mama, i kuma rekle..kada su išle rađati, par dana prije kičma ih jako jako boljela. I kuma je isto večer prije popila tabletu protiv bolova jer ju je jako kičma boljela, a dr drugo jutro rekao pa to su klasični počeci trudova bili🙈😂

Grizli
    11. Studeni 2019. 14:52

Mi uzet cemo neki taj baby monitor vjerojatno na wish valjda bude dobar pa probat. Meni je vise za kasnije kad premjestimo bebu u sobu njenu.
    Za ovo cudnovato sto curi cu svakako pitat gin sutra. Malo imam paranoju od te vode jer seka je imala manjak plodne vode al dosta ranije je završila u bolnici zbog toga jos tu svako malo problemi nam s tim plodnim vodama. Dobro je ako i pista di da je to to, al sto ako i kad piskim i tusiram se isl. Ujutro ce to biti prvo pitanje valjda mi vec s vrata. A drugo dal se trebam cjepiti. 
    Angie sobic je iz c&a? Ja gledala takvog al mi mm zabranio jer nece kupovat soba da ga beba nosi za kinesku novu godinu. 🙄
    Henky nazalost po mom saznanju stavit ce te na dijabeticku dijetu sa dijagnozom gestacijskog dijabetesa. 😏 Al nije tako strasno kako se na prvu cini. Sretno. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.