Sretno svima 🍀🍀🍀
I meni postaje nadrealno sto mi je blize, a jos nisam pocela posteno pripremati... malo po malo cu ovaj tjedan barem pripremiti robicu.
Meni je sestra kod dr rekla da dodem dan-dva prije pocetka porodiljnog po papire, meni pocinje 20.11., znaci trebam doci u pon ili uto taj tjedan i onda leti u firmu po papire i onda na hzzo.... valjda ce to sve biti u redu da ne moram sim tam ici

Sutra idem vaditi krv za stitnjacu pa cu do svoje gin po te papire i onda bum nazvala na hzzo 😂 mislim da je tak najbolje. Al moguce je da je razlika ak se ide s komplikacija pa to rjesavamo kao i do sad.
Inace cure perite i peglajte robicu sto prije, meni je tak drago kaj sam to obavila, jucer sam jedva stajala dok sam radila rucak 🤦🏼♀️ osjetim neku skroz cudnu bol, cini mi se kao da pomice glavu lijevo desno i onda me nekak nelagodno bole kosti dolje. Ne znam jel se jos koja od vas susrela s tim.
Inace imate u planu ovaj vikend u west gate? Mi se planiramo zaletiti samo po ergobaby i mozda onu chicco hranilicu/lezaljku ako bude na popustu vecem od 10% jer u bubamari daju svaki utorak popust. Jos to kupim i onda samo cekam 😂 sve je spremno, krevetic nam je isto stigao prosli tjedan, samo ga jos nismo slozili.
Red ja planiram ici do westgatea. Nadam se popustu od 20 posto u bubamari jer tako je bilo na sajmu beba u splitu. 20% na proizvod po izboru. I trebamo uzeti krevetic u babycentru. Tamo iskreno ne znam kakav popust da ocekujem. Al s obzirom da je uvijek snizen 10% za clanove, nadam se da ce popust biti veci

Cure koje ste bile na ehokardiogramu na rebru. Koliko ste cekale? Neko normalno cekanje tipa sat vremena iza narucenog termina ili ste satima tamo bile. I koliko uopce traje sam pregled

Anna hvala na informaciji, nadam se da bude 20%, onda uzimamo i hranilicu 🤗 bas se veselim petku.
Iva ja svog budim svako jutro 🤦🏼♀️ al to su moje paranoje. A on je tak dobar pa me lagano lupne i smiri se, samo da mi da znak da je dobro. To nam je vec ritual 😂 a zadnjih tjedan dana je jako aktivan tek od 9 navecer pa dugo u noc i valjda ujutro spava.
Lavice 6mjeseci? Ajde nije ni godina dana kako pisu po raznim tekstovima...ma isao bi on u vrtic da ga to po noci ne muci on nocu jadan kaslje i kaslje i ne spava..kako da ga dizem u 7 ujutro nakon sto mi je kasljao od 21 do 23 i od 2 do4..ne mogu...jos sat vremena i zovem za te vrazje briseve a onda na homeopatiju okrecem.
Inace drugo mu nis nije
Lorija zaprzila mu secer i kadulju na mlijeku kompote i cajeve juhe i cistimo noc na prazno jer vise nis nema a kasalj ne staje
Ovako sa bebom nece ici za sve imunitete i socjalizaciju ovog svijeta
Mene sad ulovilo pijucem kad hocu nesto rec imam kontrakcije od kaslja sve me boli i nitko ne spava a eto mi bebe za 10tak tjedana ... uf...
Nek svima bude bolje
Cestitke vama ostalima na urednim pregledima samo tako dalje 💪
Ma Sarita u ovom zimskom periodu ti tako bude samo,pa je mir proljece,ljeto. Ja se tjesim da nisam prva mama koja ima vrticko dijete uz novorodjence pa kako svi tako cu i ja... mozda i bebici prije jaslica imunitet ojaca🤔
Ja sam na turbo od jutra, trecu masinu perem,drugu peglam, kuham rucak... mislim da cu ubit oko do 4 nekad prije nego mala dodje iz vrtića.
Thinkpink smjesno zvuci da "bolje zvucim",ko da pijemo svako jutro kavu ovdje😁😁😁
LoSa,kako je?
Ja planiram ici do WG, trebala bi dada i rocco onu deblju potfutranu deku,navlake (imam 6) i mama nam hoce njihaljku uzet pa idem gledat...

Jutro zenske! Sretno na pregledu tko ga ima!
Kliv za glavobolju mozes jedan lupocet/lekadol popit, a nos mozda da probas odstopat sa fizioloskom ili inhalirat se. Ja primjetila svako jutro da se probudim sa zacepljenim nosom i grlo me pecka, al tokom dana nestane pa sam zakljucila da je do suhog zraka u stanu iako inace je problem kod nas vlaga a ne suh zrak, al mjenjali klimu pa mozda ova vise susi. Pa provjeri da ti nije i presuh zrak u prostoru.
Curke mene muci jedan stvar zadnja 2-3 dana mi se dogodi tokom dana kad sjedam ko da mi neka voda/iscjedak procuri. I samo mi dnevni ulozak bude onako mokar moram ga mjenjat. Negdje od pol trudnoce imam svijetlo zuti iscjedak konstantno bez mirisa i on je i dalje tu, a ovo je nesto novo. Nevezano za to dal mi se piski, zapravo kad to se dogodi uopce mi se ne piski. A desilo se 3 puta u 2 dana kad sam isla sjesti pa malo mi se stisne trbuh. Recimo u nizak auto i na nizi kauc. Sutra imam pregled i jedva cekam jer me to zadnja sad 2 dana bas pocelo brinut. Nije puno, al opet ne bi rekla ni da je mokraca jer je bez mirisa i boje.
Kad sam K. isla roditi nije mi pukao vodenjak nego je procurio pomalo. Ali to se osjeti drugacije. Bila sam u bolnici jer sam bila u terminu. Duga je to prica... izmedju mog pok dr i dr u Sk bolnici..
Uglavnom, svako malo me tjeralo piskit i to se nije dalo kontrolirati. Dok nisam opsovala u wc-u a to je cula sestra pa me pitala u cem je problem. Ma reko upisala sam se 3x u pol sata. I ona veli vodenjak ti curi.. ovo tvoje je vjerovatno pritisak na mjehur.
Svakako pitaj gin.
Curke hvala za savjet o iscjetku. Ne znam nekako meni to izgleda bas ko neki iscjedak da je negdje "zaglavljen" i kad tako sjednem i stisne se na tren dodnji dio trbuha da izadje van. Prozirno je skroz i kad maknem dnevni nekad bude malo mokro tocnica na gacicama, al nikad hlace da bi bile. A mokraca mi ipak ima neki miris nije bas voda voda pa zato sumnjam da nije o njoj rijec. Jucer mi se cak desilo nakon sto sam bila na wc-u izasla van sjela i osjetim daj odljev kao neki. Doslovno kao da neko uzme zlicu vode i izlije po ulosku. On je cist al mokar. Bas me zanim sto ce sutra mi rec. Srecom vec u 8 sam pa nece biti iscekivanja dugog.
Prijavljujem i ja dolazak u west gate, al nas popis je malo poduzi... jaje i isofox, hranilica, klokanica, krevetic, madrac, tetrice, jastuk za novorođenče, a geldat cemo i ostale "sitne" pptrepstine uzet za mene grudnjake/kanotekre za dojenje, spavacice, mozda jos sto robice, aspirator za nosic, toplomjer... Popisu nema kraja! Sve sto se isplati to planiramo uzet ndam se da ce biti dobrih popusta. A uspjela sam uzicat i odlazak u next i u omiljenu pizzeriju jos od faxa tako da nama vec u cetvrtak krece produzeni vikend.
BabyD i Reserved 🤞🤞😍😍😊 sretno kad god dodje do dana D!
Ena moja kuma kaze da su nju kriza bolila 2-3 dana prije nego je isla roditi da je mislila da se ukljestila cak su i na hitnu isli zadnji dan i onda shvatili tek da ima trudove.
Jedna od vas je spominjala da je kupila online neki jeftini a da je bio super baby monitor kao baby phone sa kamerom pa me zanima gdje je to nasla i ako moze neka preporuka. Malo sam si mozgala i ipak sad bi i to kupila 🤪.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji