ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    11. Studeni 2019. 21:55

Petra u principu meni lupocet dodje ko vodica,s njim ko i bez njega. Srecom ovu T nisam imala migrenu s aurom,ovo je ona kod koje me boli u području sljepoocnica (tenzijska?)? Najgore mi je sto je velika sansa da cu se opet probuditi s glavoboljom. Normabel nemam kod kuce... cak sam i spavala popodne ali nista. Probam onda jos i s lupocetom,nemam druge. 
    Ajme mare ja bi se usrala da sad vidim taj iscjedak iako svaki put zagledam dnevni i proucavam boju🤦‍♀️
    Lorija javi ujutro sto dr kaže!

monko
    11. Studeni 2019. 22:03

Curke, danas bila na 3D ultrazvuku, sve je super, ali ginekolog me isplašio da mi je beba mala. Ima 1740 grama, dobila je 250 grama od pregleda pred 10 dana...
     Meni se to ne čini malo, ali baš me zabrinuo. Kolike su vama bebe bile s 31+5? :/

Bruna 6.1.2020. <3
    curka br 2: 3.1.2024. <3

• Sarita15
    11. Studeni 2019. 22:04

lorija

Sarita sta kazu brisevi?

Cijelo popodne mi izbacivako gresku 503 pa mi nije bilo teme Zimske u ponudi i tek sad citam .. grlo sterilno nos jos nije gotov da to duze treba 🙄 sutra zovem homeopatkinju da vidim sto ce ona rec. Cijelo opce stanje mu ok al kasalj koma. Javi sto bilo ujutro na pregledu

MaRe
    11. Studeni 2019. 22:08

Lavice i ja sam al onda se sjetila da to zna poslije xx biti pa nisam paničarila pogotovo zato sto je bilo malo i onda sam kasnije cijeli dan provjeravala i nista.Al ipak cu ju sutra ujutro pitati i za to. 
    Rekla sam ovom mom da nema više ništa dok ne rodim..dosta..zatvorena radnja 😂

• Sarita15
    11. Studeni 2019. 22:08

Vecer, prvo super za uredne preglede, drugo uopce me forum nije htio popodne,izbacuje gresku pa nema teme..neznam..sve sam sad citala ali bolesna sam danas i nis nisam zapamtila bas. 
    Zelim vam da budete dobro i da vam ozdrave djecica brzo i da produ sve tegobe
    Laka vam noc nemojte biti 🦉 sve lijepo nanajte. 

mrgud_zg
    11. Studeni 2019. 22:27

monko

Curke, danas bila na 3D ultrazvuku, sve je super, ali ginekolog me isplašio da mi je beba mala. Ima 1740 grama, dobila je 250 grama od pregleda pred 10 dana…
    Meni se to ne čini malo, ali baš me zabrinuo. Kolike su vama bebe bile s 31+5? :/

Ja sam bas na zadnjem pregledu bila s 31+4 i beba je imala 1770g. Ali od pregleda prije tog Je proslo vise od mjesec dana pa nemrem usporedit prirast ko ti
    Meni je gin na tu tezinu rekla da je super i da procjenjuje porodajnu tezinu do 3500. Mislim si otom potom to fkt nemre znat, al kao za ove tjedne je bilo sve pod normalno

PetraB
    11. Studeni 2019. 22:41

Lavice onda sve znas na zalost...drzim ti fige da se ujutro probudis ipak bez glavobolje... Meni nema gore nego kad se ona oduzi na 3/4 dana sto je s migrenom kod mene cest slucaj... Drz se zenska 💪🏼😎
    Sarita aj bar je grlo cisto ak zao mi je da si ti sada koma. K vragu bas vas nece 😒... Citala sam neki dan da akutni kasalj kod klinaca moze trajati i 4 tjedna 😱... Nadam se da ce vam sutrasnji dan biti bolji... Lorija tebi i malcu isto drzim fige, javi kaj veli dr.
    Monko ja sam u ovoj trudnoci jos daleko od 31. tjedna al bas sam isla pogledat koliki je malac bio tada... Znaci sa 29+3 je bio 1279g a s 32+4 2070g...ne kuzim kaj muci tvog dr, meni se kilaza cini sasvim ok 🤷🏻‍♀️... Nemoj se brinuti, da je nekaj vec bi te slao dalje.
    Cure laku noc svima, zelim vam svima da se naspavate bez cudnih snova, puno pisanja i grceva 😉

url=https://lilypie.com][/url

• thinkpink1
    11. Studeni 2019. 22:42

Lavice slazem se s ovim sto Petra kaze. Ja sam isto migrenas, al me sad u ovoj trudnoci pa cak ne mogu ni reci prava migrena uhvatila, vec samo obicna glavobolja, i to se ne sjecam kad zadnji puta. Citala sam neka istrazivanja da pojacan unos Mg smanjuje pojavu migrena. A ja uzimam Mg 2xdnevno em zbog probave, a vidim da mi i protiv migrene djeluje, pa mozes probat s magnezijem.
    Petra i Grizli hvala na odgovorima da je samostalno gotovo nemoguce izvest apliciranje u nadlakticu s.c., vec sam se zabrinula i pomislila da sam otupila u trudnoći 🙈🙈

• njurko
    11. Studeni 2019. 22:48

monko

Curke, danas bila na 3D ultrazvuku, sve je super, ali ginekolog me isplašio da mi je beba mala. Ima 1740 grama, dobila je 250 grama od pregleda pred 10 dana…

Meni prate jer je mrsava. Sad gledam bas papire, 31+2 je imala 1575g, 33+0 je imala 1739g, danas 35+5 je imala 2298g. Rekli su da bitno da napreduje i da se vidi da se ne zaustavlja rast. I da prati svoju krivulju, vidjet cemo sto ce mi sutra reci u TA jer mi prosli put onaj imao los dan i nista zivo nisam saznala, dosla bezveze. Tako da se nista ne brini, to je sve u granicama normale, samo je bitno da ne prestane rasti. 

monko
    11. Studeni 2019. 22:56

Dobro je, nisam jedina s malom mršavicom.
    Danas nije bio moj redovni doktor vec drugi jer sam dobila 3d/4d na nekoj tomboli, a moja doktorica mi je prije desetak dana za tezinu od 1470 rekla da je niža, ali skroz ok. Sad se isplaših bzvz
    Hvala vam svima, baš ste me smirile sad pred spavanje! Laku noć želim 

Bruna 6.1.2020. <3
    curka br 2: 3.1.2024. <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.