ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    11. Studeni 2019. 17:47

Dobra vecer moje dame 🤭
    Lavice kaj se cudis da zvucis bolje...od tebe samo ocekujemo savjete a ne da se ti zalis na boljke 😜... Salim se naravno...al drago mi je je cuti da ti je bolje.
    Sarita i Lorija bas mi je zao da su klinci tako bolesni...drzim fige da se sto prije oporave, a Lavica je dobro rekla, treba pregrmiti zimu i na proljece vec oni budu ok. Lorija ak temp bude i cetvrti dan moj savjet ti je da odete do pedijatra da mu se nesto ne zakuha na plucima, pogotovo ako je tako malaksao sav, mozda je bakterijski a ne samo viroza 🤷🏻‍♀️
    Losa se nije javljala ili sam profulala post? 🤔
    BabyD bebosaur... 🤣... Nemoj se zacudit kad rodis strucu od 3,5 kg ili manje... Moja bila procijenjena na 4 a rodjena s 3460. U svakom slucaju 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼 da prodje sto lakse.
    Ja od sada veliku nuzdu zovem mali porod... Pa mislim to su strahote... Imam osjecaj da cu cure prije izgurat van nego jel 💩... Prestrasno
    Poharala sam Pepco danas, al za ove moje starije hahare... Sve je bozicno... 🙈🙈🙈... I bolje da curke dolaze u drugom mjesecu jer bi bankrotirala danas... 😅😅
    Vidim da cu na sajmu skicat trudnice samo i pitat se jel koja od vas to 🤣
    Sutra napokon idem do endokrinologa pa cemo vidjeti sto kaze na ove nalaze 😏... I da Omerta i ja ce te razocarati, ne samo da ces Eutyrox pit do kraja trudnoce nego jos i malo poslije, pa kontrolno vadjenje pa tek onda ukidanje 🤷🏻‍♀️

url=https://lilypie.com][/url

• njurko
    11. Studeni 2019. 17:50

Meni je rooibos bas dobro dosao za probavu, barem sam to povezala s tim. I napravim si guste juhe s malo vise cesnjaka ili tak nes...nemam zadnjih mjesec dana vise uopce s tim problema

Grizli
    11. Studeni 2019. 18:15

Bebasaur 😂😂😂😂 boga mi mojoj seki je mali bio procjenjen na 2800, a rodjen sa 3200 🤭🙈 nadam se Baby D da je kod tebe ipak procjena prevelika. 
    Meni probava uredna tek kad sam pocela svako jutro jesti zobene kuhane u mlijeku kravljem ili ljesnjakovom, probala i ostale svakakve kombinacije al ne djeluje. Mislim da je to dosta individualno sto nam pomaze. Moja mama kaze da je njoj za zatvor pomaze kompot od suhih sljiva. 

11. Studeni 2019. 18:17

Ja se isto nadam da je procijena kriva 😂 pa do kraja cce dobit jos 200-300 g i staa onda haha 
    samo nek on krene pa makar i sa 4.500 😂😂 
    racunam lijepo mu unutra 
    hrana , pice sve stize 

• AnnA
    11. Studeni 2019. 19:02

Joj zaboravila sam koja je upucena u popuste. Ah taj mozak. Ugl, znas li mozda koliko ce biti babyland. Tamo sam nasla jedan putni krevetic a trebam uzeti i adaptere za kolica

Grizli
    11. Studeni 2019. 19:09

Anna evo ovo pise na njihovim stranicama to sam bas gledala pa si spremila tekst ako ti sto pomaze. 
    Posjetite nas ovog vikenda za vrijeme Dana beba, djece i trudnica, pripremili smo super popuste! 😍🛒🔝😎
    -20% Babyono asortiman za mame i bebe
    -20% Sofija posteljine, ogradice, jastuci za iznošenje..
    -15% Dječja kolica
    -15% 4moms Rockaroo
    -15% Bellamy dječji namještaj
    -15% Doona autosjedalice
    -10% 4moms Mamaroo

Točkica37
    11. Studeni 2019. 19:12

Jel se javila losa danas?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• AnnA
    11. Studeni 2019. 19:14

Hvala ti Grizli. Ako bude tako onda mi nece nista znaciti. Nadala sam se da ce imati barem 10% na cijeli asortiman

Lavica27
    11. Studeni 2019. 19:15

Točkica37

Jel se javila losa danas?

Nije..
    Pitala ja popodne ali nista. Palo mi na pamet imala je onaj roskasti iscjedak...

Red Fox
    11. Studeni 2019. 19:15

Mi smo bas prosli tjedan dobili krevetic bellamy iz babylanda. Cekali smo 4 tjedna, skroz sam zaboravila da smo mogli pr9ci s popustom 😂
    Inace je baby sajam opet negdje u 5.mjesecu? To mi je taman onda za recaro autosjedalicu 😊
    Moj muz i ja sve unaprijed nasli i sad ganjamo popuste 😂 veli muz da smo ko oni amerikanci koji su ludi za rasprodajama 🤦🏼‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.