Ja se isto nadam da je procijena kriva 😂 pa do kraja cce dobit jos 200-300 g i staa onda haha
samo nek on krene pa makar i sa 4.500 😂😂
racunam lijepo mu unutra
hrana , pice sve stize
Joj zaboravila sam koja je upucena u popuste. Ah taj mozak. Ugl, znas li mozda koliko ce biti babyland. Tamo sam nasla jedan putni krevetic a trebam uzeti i adaptere za kolica

Anna evo ovo pise na njihovim stranicama to sam bas gledala pa si spremila tekst ako ti sto pomaze.
Posjetite nas ovog vikenda za vrijeme Dana beba, djece i trudnica, pripremili smo super popuste! 😍🛒🔝😎
-20% Babyono asortiman za mame i bebe
-20% Sofija posteljine, ogradice, jastuci za iznošenje..
-15% Dječja kolica
-15% 4moms Rockaroo
-15% Bellamy dječji namještaj
-15% Doona autosjedalice
-10% 4moms Mamaroo

Hvala ti Grizli. Ako bude tako onda mi nece nista znaciti. Nadala sam se da ce imati barem 10% na cijeli asortiman

Jel se javila losa danas?
Nije..
Pitala ja popodne ali nista. Palo mi na pamet imala je onaj roskasti iscjedak...

Mi smo bas prosli tjedan dobili krevetic bellamy iz babylanda. Cekali smo 4 tjedna, skroz sam zaboravila da smo mogli pr9ci s popustom 😂
Inace je baby sajam opet negdje u 5.mjesecu? To mi je taman onda za recaro autosjedalicu 😊
Moj muz i ja sve unaprijed nasli i sad ganjamo popuste 😂 veli muz da smo ko oni amerikanci koji su ludi za rasprodajama 🤦🏼♀️
Lavice pa sta ne, da nismo trudne sigurno bi pala i kratka virtualna s nogu😂😂😂
Njurko bravo curke! Jos smo tebe danas s redovnog pregleda cekali🥰
BabyD navijamo za tebe i bebosaura da sve prođe skolski i ekspresno🥰
PetraB nadam se da ce proci ok kod pregled endokrinca.
Ja prijavljujem prva lupkanja iznad pupka🥰, al kak je vrckava čas je dolje ispod ruba gacica čas je gore iznad pupka. I sad si razmisljam, ja se cijelo vrijeme pikam u trbuh pa bi promjenila mjesto davanja u nadlakticu. Curke heparinke, znam drugima davat, al kako sebi napravit kožni nabor na nadlatici i piknut se u isti? Meni fali jos jedna ruka za to...🤔

Thinkpink,sto s nogu,jednu poštenu☕☕☕
BabyD prbo procitam 3390gr i mislim si pa super kilaza za terminsko dijete i vidim 3930... nadam se da su se zeznuli, kao sto to gotovo uvijek bude ali bude to sve dobro,ne brini :)
P.s. ima netko prijedlog za glavobolju,ubija me cijeli dan. Natacem se s vodom, popila i ekstra kavu ali nula bodova. I slatko pod izlikom da je za glavu🤣

Njurko super za uredan pregled.
Thinkpink e nazalost nista, sama ne mozes. Bar ja nisam mogla. Tako da sam kombinirala trbuh, bedro, nadlakticu nisam mogla nikako cak ni kad mi je mm drzao nabor.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji