Lavice pa sta ne, da nismo trudne sigurno bi pala i kratka virtualna s nogu😂😂😂
Njurko bravo curke! Jos smo tebe danas s redovnog pregleda cekali🥰
BabyD navijamo za tebe i bebosaura da sve prođe skolski i ekspresno🥰
PetraB nadam se da ce proci ok kod pregled endokrinca.
Ja prijavljujem prva lupkanja iznad pupka🥰, al kak je vrckava čas je dolje ispod ruba gacica čas je gore iznad pupka. I sad si razmisljam, ja se cijelo vrijeme pikam u trbuh pa bi promjenila mjesto davanja u nadlakticu. Curke heparinke, znam drugima davat, al kako sebi napravit kožni nabor na nadlatici i piknut se u isti? Meni fali jos jedna ruka za to...🤔
Thinkpink,sto s nogu,jednu poštenu☕☕☕
BabyD prbo procitam 3390gr i mislim si pa super kilaza za terminsko dijete i vidim 3930... nadam se da su se zeznuli, kao sto to gotovo uvijek bude ali bude to sve dobro,ne brini :)
P.s. ima netko prijedlog za glavobolju,ubija me cijeli dan. Natacem se s vodom, popila i ekstra kavu ali nula bodova. I slatko pod izlikom da je za glavu🤣
Njurko super za uredan pregled.
Thinkpink e nazalost nista, sama ne mozes. Bar ja nisam mogla. Tako da sam kombinirala trbuh, bedro, nadlakticu nisam mogla nikako cak ni kad mi je mm drzao nabor.
Lavica moj ti je savjet tusiranje i u krpe sto prije, al znam da tebi to nije tak jednostavno uz malo dijete 🤦🏼♀️
Joj sta me ovo depiliranje satra, ko ni sebi ni svom 🙈
Lavice i Petra ujutro u 8h imamo termin. Temp je danas 37,3 ako se moze nazvati temperaturom. Bio je pola dana malaksav, cim se probudio ko rukom odnesena. Uglavnom sutra cemo sve saznati,uglavnom pedijatar mu je preeee detaljan.
BabyD super kilaza. 😀 moze ici i u +/- . Takodjer sam prenijela 4 dana i rodila klipana od 4,200 😀
Lala27 ja sam rodila pod opcom,sto se tice spinalne cula sam pozitivna i negativna iskustva,al iskreno vise negativnih. Razlog sto poslije jos uvijek "osjecaju" mjesto uboda.
Večer svima..lijepi pregledi danasdana i velike bebice 😍😍 a ovaj bebosaur 😂 neka,možda su pogriješili..rekla sam ja da je njemu fino unutra pa se ne da još van.
Mi bili cijelo popodne na rođendanu i jedva sam dočekala sad leći..malo me vec zabolio trbuh dolje..bila sam se prepala jer mi se pojavilo malo smećkastog iscjedka al pretjerali smo s xxx aktivnostima jučer i dns pa sigurno zato.bilo je malčice i nije se ponavljao..rekla sam sad mir jedno vrijeme..ujutro je kontrola pa mi onda lakse i jedva cekam vidjeti bebača 😍
Htjela sam još svašta nesta kom.al dok sam sve pročitala naravno izlapilo xD
Ja se sa probavom ne mogu pozaliti....jos 🤞😅😅😅
Al tu i tamo me napadne zgaravica i migrena 😏 ona se natacem vode.
Pitanje, imamo namjeru za Black Friday kupiti perilicu i susilicu 2 u 1. Zbog nedostatka prostora, ne mogu imati odvojeno.
Imate li kakve preporuke?
Citala sam po forumima, i dosta kritika na Whirpool i Samsung. Pa bi htjela saznati nesto iz prve ruke 🙍
Thinkpink ja samo bedra pikam, a mm tu i tamo uleti pa me pikne u nadlakticu... Na zalost sama ces tesko u nadlakticu
Lorija drzim fige sutra i drago mi je da mu je popodne bilo bolje 💪🏼😎
Lavice ne znam koji ti je tip glavobolje no ja sam ih valjda diplomirala...ukoliko imas, smijes popiti paracetamol od 500 mg i normabel od 2 mg (meni je za migrenu terapija 1000mg paracetamola + 5mg normabela)... To popijes prije spavanja. Normabel c e te opustiti i pomoci da se naspavas sto ti je kod glavobolje jako bitno, pogotovo ako si napravile vec sve ostalo sto si navela. Jos je jedino moguce da ukoliko imas neredovitu stolicu, moguce je da je glavobolja i od toga... I jos jedan savjet moje neurologice, nikada nemojte trpiti glavobolju. Kad me pitala sta popijem i kada, rekla je da radim krivo... Ja sam obicno trpila glavobolju dok me nije satrala da bi lezala kraj wc skoljke, a sve zato jer MRZIM lijekove... Od tada se drzim njenog savjeta, ukoliko sam doma, pokusat cu sa vodom, kavom, zamracenom prostorijom i snom... ukoliko je moguce naravno...no ako su klinci sa mnom, ak treba popijem lupocet cim ustanem iz kreveta.
Nadam se da Losa ok, malo me sad brine 🤔
url=https://lilypie.com][/url
Ja se sa probavom ne mogu pozaliti….jos 🤞😅😅😅
Al tu i tamo me napadne zgaravica i migrena 😏 ona se natacem vode.
Pitanje, imamo namjeru za Black Friday kupiti perilicu i susilicu 2 u 1. Zbog nedostatka prostora, ne mogu imati odvojeno.
Imate li kakve preporuke?
Citala sam po forumima, i dosta kritika na Whirpool i Samsung. Pa bi htjela saznati nesto iz prve ruke 🙍
Ja isto čekam za kupovinu istoga. Po svemu što sam do sad proučila svi apsolutno preporučuju Electrolux ili AEG. Meni se čini da su trenutno na ekupi najbolje cijene.
Sortiraj odgovore
Najstariji