Jutro... Naravno pred pregled ja ne mogu spavat...
Znam da nas danas ima puno na pregledu pa sretno svima.
Piba mi razmisljali kupiti perilicu-susilicu pa smo proucavali dosta, al na kraju odustali jer nam stane samo uska od 45cm, a te bas i nisu na glasu. Al kako sam se raspitivala imam neke info seka ima perilicu-susilicu AEG i nije bas zadovoljna. Rekla je da joj bas uzasno iuguzva robu, a i dosta toga je izdeformirala od odjece. Prije je imala bosch, pa je sad pomalo razocarana. I nesto je glasnija. Prijateljica ima LG i pak hvali ju jako da je ekonomicna i nije previse glasna, jedino ko manu mi je rekla da u susilicu moze samo 4 ili 5 kg sad se ne sjecam, a perilica je 7kg. Ja imam i sad perilicu LG i odusevljena sam njom. Samsungovu mi nema nitko, al ju je zato frajer u elipso izreklamiro i nahvalio kao da ju je on patentirao.
Monko pa meni se to uopće ne cini mali prirast za 10 dana 250 gr. Nasla sam na nekim stranicama da beba sa 31 tt ima oko 1700 g, a u 32 tt 1900 g i da sad do 35 tt dobiva do 200 grama tjedno. Dok mi u aplikaciji po kojoj se ja pratim pise da beba od 29tt ima oko 1500 g.Tako da je to tu negdje i mislim da je gin ti bespotrebno ubacio bubu u uhu.
E curke jos jedna info vidjela sam da u Four Roses outletu ima Baby centar outlet. Jel koja bila kad tamo i kupovala ista? Mene bas zanima kakve su tamo cijene i sto sve nude pa sad zicam mm da i tamo za vikend odemo. Pise da imaju na opremu 30%, a na odjecu 50%. Vjerojatno oprema su izlozbeni primjerci al mozda ima stoga zanimljivog. Jos k tome ako sam dobro vidjela za vikend slave rođendan pa ima dodatnih popusta i akcija.
Jutro curke! I sretno na pregledima danas!🍀🍀🍀🍀
Iva nadam se da ces uskoro kuci, a ako te i ne puste samo nek su nalazi uredni i nek ste im pod okom...ma nek bude kako god samo da je najbolje za tebe i bebana🥰🥰
Grizli napravi si popis s pitanjima da nesto ne zaboravis pitat dr.🥰
Lavice kako glava?
Ja se uspjela piknut u lijevu nadlakticu, muza sam za dobro jutro zdrmala da mi drzi kožni nabor dok sam se desnom rukom pikala. Cak mi za sada nije tako bolno koliko su me upozoravali da ruka i natkoljenica najvise bole i peku...
Jutro cure...nisam citala zaostatke pa cu sad...
Iva to ti je i meni bilo u prvoj trudnoci..u 38 tj skocio tlak 150/100 , bila hospitalizirana ali nisu me htjeli pustiti doma iako je tlak stalno na mjerenju bio 130/90. triput dnevno na ctg i ono najgore mi je bilo neslana hrana...to je sad kako dr odluci...ja sam bila terminska i nisu me htjeli pustiti..tjedan dana tako i u 39. me uhvatili trudovi...i rodila...
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Iva zao mi je da si u bolnici i 🤞 da sto prije te puste kuci. Doduae i ja znam nekoliko cura koje su bile u terminu sa visokim tlakom pa su zadrzane do poroda. Kako god sretno!
Thinkpink popis je spreman jos sinoc. Mislim da kad udjem necu izac 2h.
PREGLEDI
12.11.- MaRe
12.11.- Grizli
12.11.- lorija
12.11.- Simbalija
12.11.- Angie1205
12.11.- Hani
12.11.- njurko
13.11.- LoBi
13.11.- Flower
13.11.- piba7
13.11.- nita9999
14.11.- sofio9
15.11.- PetraB
15.11.- DeeSB
15.11.- Lala27
15.11.- Anna
15.11.- Omerta
18.11.- thinkpink1
18.11.- Nasty
18.11.- Dalindas
19.11.- Goga_V
19.11.- Zarica
19.11.- Juno
19.11.- kl1v
19.11.- Grizli
20.11.- valentina
20.11.- Supergirl
21.11.- samojed
22.11.- damnarexx
22.11.- mala.le.90
25.11.- Sarita15
25.11.- C1M4
25.11.- Lavica27
25.11.- samonezelje
25.11.- mikio
26.11.- annika
27.11.- Tockica37
28.11.- DeeDee
02.12.- Dalindas
04.12.- Lunica
04.12.- Anna
04.12.- Lunica
Jutro zene, sretno nam danas! 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Hvala vam drage mamice 😊❤ javim se svakako.
Malac ima termin u 8h a ja u 10.30h. Noc je uglavnom super prosla, bez iceg.
Iva zao mi je al mislim da ces te ostaviti do poroda,bar poznajem jedan slucaj gdje je jedna lezala do poroda upravo zbog visokog tlaka. Mozda i bolje svakako si u terminu. Sretno ti kako god!
Losa?
Dobro jutro svima :)
Sretno danas..bome nas ima 🙂
Moj je odmah ujutro pa sva sreća neću morat dugo strepiti.
Iva možda i bolje da si tamo pošto te taj tlak i oticanje već duže muči..a i u teminu si takoo da "better safe than sorry". Joj kad vidim ovih tvojih "17 days to go" sve ne vjerujem 😁
I sjetila sam se za jučer...Angie imam i ja tog sobića..bio u robici sto sam dobila..isto cini mi se 56 da je. Presladak je 😍
Jutro cure, sretno svima na pregledima😁😁 Da vam javim, jucer sam se javila u Vinogradsku zbog ureaplazme kako su mi u petak rekli i ostala sam, dali su mi doksiciklin koji se inace ne smije uzimati u trudnoci jer moze stetno djelovati na bebu pa moram biti pod nadzorom jer nista drugo ne djeluje na nju osim tog lijeka i sumameda koji ne smijem.. Ne znam jesam li vise u strahu zbog te bakterije sad ili zbog tog antibiotika, ali valjda su procijenili da je veci rizik ne lijeciti bakteriju nego ju lijeciti s tim atb.. Nadam se da ste da ste sve dobro😇
Jutro cure!
Iva, mene su isto tako zadrzali u prvoj T i ostavili do poroda,odnosno inducirali iako mi je tlak bio odličan ali ne zivim blizu bolnice pa im je to rizik. Takodjer,neslana hrana mi je bila ubojstvo🤣 Jos maaaaalo❤
Cima bas sam maloprije mislila na tebe u kojoj si fazi! Vjerujem da je doksiciklin puno stetniji dok traje organogeneza prva tri mjeseca...nadam se da ces rjesiti bestiju brzo!
Sretno svim curama danas!
Sortiraj odgovore
Najstariji