Mikiotvoja bas tvrdoglava, guzom i neda se. Ima jos koji tjedan pa drzim fige 🤞 bitno da je sve ostalo super
Red foxja zvala prosli tjedan hzzo i rekli su mi da je dobro doc par dana ranije donjet papire za porodiljni. Eto ti sad oprecne info. Meni u petak bilo usput pa sam odnjela i rijesila sve u 5 min, stvarno je jednostavno. (Isto mi pocinje 14.11)
Mislim da je razlika jer smo Red Fox i ja bile na komplikacijama, a ti si direktno otvarala porodiljni.
url=https://lilypie.com]
Cestitam na dosadasnjim urednim pregledima, mislim da je jos jedan ostao...
Lavice odlicno da je proslo! Odmah bolje zvucis!🤗
Grizli iskreno mislim da nije nista prijeteće...jer sam proucavala i citala o svim mogucim iscjedcima u trudnoci. Al sva sreća da ti je sutra pregled, pitaj da si mirnija...
Omerta vidim da se nadas (ili sam tako zakljucila po nacinu pisanja🙃) da ce te skinut s th. Euthyroxa. Razocarat cu te, morat ces garant piti do kraja trudnoce jer mu je prerizicno da te ostavi bez th.
Sretno svima 🍀🍀🍀
I meni postaje nadrealno sto mi je blize, a jos nisam pocela posteno pripremati... malo po malo cu ovaj tjedan barem pripremiti robicu.
Meni je sestra kod dr rekla da dodem dan-dva prije pocetka porodiljnog po papire, meni pocinje 20.11., znaci trebam doci u pon ili uto taj tjedan i onda leti u firmu po papire i onda na hzzo.... valjda ce to sve biti u redu da ne moram sim tam ici
Sutra idem vaditi krv za stitnjacu pa cu do svoje gin po te papire i onda bum nazvala na hzzo 😂 mislim da je tak najbolje. Al moguce je da je razlika ak se ide s komplikacija pa to rjesavamo kao i do sad.
Inace cure perite i peglajte robicu sto prije, meni je tak drago kaj sam to obavila, jucer sam jedva stajala dok sam radila rucak 🤦🏼♀️ osjetim neku skroz cudnu bol, cini mi se kao da pomice glavu lijevo desno i onda me nekak nelagodno bole kosti dolje. Ne znam jel se jos koja od vas susrela s tim.
Inace imate u planu ovaj vikend u west gate? Mi se planiramo zaletiti samo po ergobaby i mozda onu chicco hranilicu/lezaljku ako bude na popustu vecem od 10% jer u bubamari daju svaki utorak popust. Jos to kupim i onda samo cekam 😂 sve je spremno, krevetic nam je isto stigao prosli tjedan, samo ga jos nismo slozili.
Red ja planiram ici do westgatea. Nadam se popustu od 20 posto u bubamari jer tako je bilo na sajmu beba u splitu. 20% na proizvod po izboru. I trebamo uzeti krevetic u babycentru. Tamo iskreno ne znam kakav popust da ocekujem. Al s obzirom da je uvijek snizen 10% za clanove, nadam se da ce popust biti veci
Cure koje ste bile na ehokardiogramu na rebru. Koliko ste cekale? Neko normalno cekanje tipa sat vremena iza narucenog termina ili ste satima tamo bile. I koliko uopce traje sam pregled
Anna hvala na informaciji, nadam se da bude 20%, onda uzimamo i hranilicu 🤗 bas se veselim petku.
Iva ja svog budim svako jutro 🤦🏼♀️ al to su moje paranoje. A on je tak dobar pa me lagano lupne i smiri se, samo da mi da znak da je dobro. To nam je vec ritual 😂 a zadnjih tjedan dana je jako aktivan tek od 9 navecer pa dugo u noc i valjda ujutro spava.
Lavice 6mjeseci? Ajde nije ni godina dana kako pisu po raznim tekstovima...ma isao bi on u vrtic da ga to po noci ne muci on nocu jadan kaslje i kaslje i ne spava..kako da ga dizem u 7 ujutro nakon sto mi je kasljao od 21 do 23 i od 2 do4..ne mogu...jos sat vremena i zovem za te vrazje briseve a onda na homeopatiju okrecem.
Inace drugo mu nis nije
Lorija zaprzila mu secer i kadulju na mlijeku kompote i cajeve juhe i cistimo noc na prazno jer vise nis nema a kasalj ne staje
Ovako sa bebom nece ici za sve imunitete i socjalizaciju ovog svijeta
Mene sad ulovilo pijucem kad hocu nesto rec imam kontrakcije od kaslja sve me boli i nitko ne spava a eto mi bebe za 10tak tjedana ... uf...
Nek svima bude bolje
Cestitke vama ostalima na urednim pregledima samo tako dalje 💪
Sortiraj odgovore
Najstariji