ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    11. Studeni 2019. 11:03

I da, terminuse drzim fige 🤞🤞🤗

• Stelle123
    11. Studeni 2019. 11:04

mrgud_zg

Mikiotvoja bas tvrdoglava, guzom i neda se. Ima jos koji tjedan pa drzim fige 🤞 bitno da je sve ostalo super
    Red foxja zvala prosli tjedan hzzo i rekli su mi da je dobro doc par dana ranije donjet papire za porodiljni. Eto ti sad oprecne info. Meni u petak bilo usput pa sam odnjela i rijesila sve u 5 min, stvarno je jednostavno. (Isto mi pocinje 14.11)

Mislim da je razlika jer smo Red Fox i ja bile na komplikacijama, a ti si direktno otvarala porodiljni. 

url=https://lilypie.com]

• thinkpink1
    11. Studeni 2019. 11:28

Cestitam na dosadasnjim urednim pregledima, mislim da je jos jedan ostao...
    Lavice odlicno da je proslo! Odmah bolje zvucis!🤗
    Grizli iskreno mislim da nije nista prijeteće...jer sam proucavala i citala o svim mogucim iscjedcima u trudnoci. Al sva sreća da ti je sutra pregled, pitaj da si mirnija...
    Omerta vidim da se nadas (ili sam tako zakljucila po nacinu pisanja🙃) da ce te skinut s th. Euthyroxa. Razocarat cu te, morat ces garant piti do kraja trudnoce jer mu je prerizicno da te ostavi bez th.

• Tonkica1
    11. Studeni 2019. 11:33

Sretno svima 🍀🍀🍀
    I meni postaje nadrealno sto mi je blize, a jos nisam pocela posteno pripremati... malo po malo cu ovaj tjedan barem pripremiti robicu.
    Meni je sestra kod dr rekla da dodem dan-dva prije pocetka porodiljnog po papire, meni pocinje 20.11., znaci trebam doci u pon ili uto taj tjedan i onda leti u firmu po papire i onda na hzzo.... valjda ce to sve biti u redu da ne moram sim tam ici

Red Fox
    11. Studeni 2019. 11:34

Sutra idem vaditi  krv za stitnjacu pa cu do svoje gin po te papire i onda bum nazvala na hzzo 😂 mislim da je tak najbolje. Al moguce je da je razlika ak se ide s komplikacija pa to rjesavamo kao i do sad. 
    Inace cure perite i peglajte robicu sto prije, meni je tak drago kaj sam to obavila, jucer sam jedva stajala dok sam radila rucak 🤦🏼‍♀️ osjetim neku skroz cudnu bol, cini mi se kao da pomice glavu lijevo desno i onda me nekak nelagodno bole kosti dolje. Ne znam jel se jos koja od vas susrela s tim.

Red Fox
    11. Studeni 2019. 11:37

Inace imate u planu ovaj vikend u west gate? Mi se planiramo zaletiti samo po ergobaby i mozda onu chicco hranilicu/lezaljku ako bude na popustu vecem od 10% jer u bubamari daju svaki utorak popust. Jos to kupim i onda samo cekam 😂 sve je spremno, krevetic nam je isto stigao prosli tjedan, samo ga jos nismo slozili.

• AnnA
    11. Studeni 2019. 11:47

Red ja planiram ici do westgatea. Nadam se popustu od 20 posto u bubamari jer tako je bilo na sajmu beba u splitu. 20% na proizvod po izboru. I trebamo uzeti krevetic u babycentru. Tamo iskreno ne znam kakav popust da ocekujem. Al s obzirom da je uvijek snizen 10% za clanove, nadam se da ce popust biti veci

• AnnA
    11. Studeni 2019. 11:53

Cure koje ste bile na ehokardiogramu na rebru. Koliko ste cekale? Neko normalno cekanje tipa sat vremena iza narucenog termina ili ste satima tamo bile. I koliko uopce traje sam pregled

Red Fox
    11. Studeni 2019. 11:54

Anna hvala na informaciji, nadam se da bude 20%, onda uzimamo i hranilicu 🤗 bas se veselim petku.
    Iva ja svog budim svako jutro 🤦🏼‍♀️ al to su moje paranoje. A on je tak dobar pa me lagano lupne i smiri se, samo da mi da znak da je dobro. To nam je vec ritual 😂 a zadnjih tjedan dana je jako aktivan tek od 9 navecer pa dugo u noc i valjda ujutro spava.

• Sarita15
    11. Studeni 2019. 12:18

Lavice 6mjeseci? Ajde nije ni godina dana kako pisu po raznim tekstovima...ma isao bi on u vrtic da ga to po noci ne muci on nocu jadan kaslje i kaslje i ne spava..kako da ga dizem u 7 ujutro nakon sto mi je kasljao od 21 do 23 i od 2 do4..ne mogu...jos sat vremena i zovem za te vrazje briseve a onda na homeopatiju okrecem. 
    Inace drugo mu nis nije
    Lorija zaprzila mu secer i kadulju na mlijeku kompote i cajeve juhe i cistimo noc na prazno jer vise nis nema a kasalj ne staje
    Ovako sa bebom nece ici za sve imunitete i socjalizaciju ovog svijeta 
    Mene sad ulovilo pijucem kad hocu nesto rec imam kontrakcije od kaslja sve me boli i nitko ne spava a eto mi bebe za 10tak tjedana ... uf...
    Nek svima bude bolje
    Cestitke vama ostalima na urednim pregledima samo tako dalje 💪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.