ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Red Fox
    11. Studeni 2019. 15:00

Angie jel sobic iz pepca? Ja sam takvog uzela prosle godine. Mislila sam mozda njega za izlazak umjesto mede ak je bude bas jako jako hladno. 

Dalindas
    11. Studeni 2019. 15:06

Angie ,presladak je sobić 😍
    Ja sam danas bila malo u sopingu ,sve neke sitnice posto sam obavljala sve pješke da ne nosim puno , ionako mi je već postalo teško kad duže hodam 😣
    Ne znam da li znate ,ako bipu dodate na viber dobijete 15% popusta na kupovinu , a cura mi je rekla da bi uskoro pampers opet mogao na akciju 2+1 i da se može iskorisiti i tih 15 % još 
    Planiramo kupiti madrac i još neke sitnice u bubamari za crni petak ,navodno će biti 30% popusta 

Supergirl
    11. Studeni 2019. 15:07

Ja sam isto kupila soba odjelce, moj je iz prpca za 49 kn i u tom cu curu izvest iz rodilista 🥰

Supergirl
    11. Studeni 2019. 15:08

Iz pepca a ne prpca 😂

Red Fox
    11. Studeni 2019. 15:14

Dalindas sad me ti primamljujes s tih 30% u bubamari 😂 nisam sigurna dal da to cekam ili da sad iskoristim u west gate-u.
    Supergirl ja sam isto mislila za izlazak, al nema na rukavima ono da se navuce preko rucice. Medo odjelce mi to ima, budu ko rukavice pa se malo neckam ak bude jako zima. Uzela sam tog soba broj 56.

• Sarita15
    11. Studeni 2019. 15:15

Lavice ajde imaj ti fino pravo pa da izduramo ovo do bozicnih praznika pa cemo bit malo u miru prije bebe nadam se
    Cure bome vi opasno planirate pohode na WG i bebi ducane
    Samo vi sve nadite sta vam treba na vrijeme
    Cim se u ovoj Rijeci stvori malo vise sunca od 2 sata 2 puta na tjedan cu oprat sve za bebu onda mi ostaje samo kozmetika 

Angie1205
    11. Studeni 2019. 15:19

Sve je Pepco...i mi cemo vidjet hoce medo ili sobic bit za van...medo je 62 a sob 56

Lavica27
    11. Studeni 2019. 15:22

Angie preslatka obleka! Red fox ionako ces jos i deku preko staviti tako da sigurno nece osjetiti hladnoću .
    Sarita i ja sam cekala sunce al reko nacekat cu ga se,ipak sam sve oprala . Ostala mi navlaka za jaje, kolica,kornet i posteljina za bebu. Pred mj dana sam obavila ikeu i bili smo tamo satima i sjecam se da sam muzu rekla da sam isla za mj- dva mislim da bi me nosio🤣

• nemasekirancije
    11. Studeni 2019. 15:24

Cure koje piju eutyrox..jel imate kakav info od endokrinologa da neke vitamine nesmijemo ili da mora biti odredjen razmak? Mislim na prenatale

• nemasekirancije
    11. Studeni 2019. 15:39

miki0

nemasekirancije

Cure koje piju eutyrox..jel imate kakav info od endokrinologa da neke vitamine nesmijemo ili da mora biti odredjen razmak? Mislim na prenatale

Meni je moj endokrinolog reko da pijem minimun pola sata prije dorucka na taste i 2 sata prije svih drugih tableta pa tak i radim.

Ja napravim veliki razmak izmedju..tipa ujutro eutyrox a sve ostalo popodne. I to je jedino kaj zmam da treba🤷‍♀️ za ostalo neznam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.