Grizli, frendica je preko aliexpressa narucila. Ispod 150 kn. Ja sam narucila od frendice iz njemacke kad budu dolazili za Bozic da mi donese. Ovaj s aliexpresa ima i kameru i pjesmu i fora je.
Ja sam rekla da meni moze uzeti i polovan jer mi treba samo da cujem malca dok sam u dvoristu a on spava ili dok dolje kuham, upaljena napa..a on gore u sobi. Ne treba mi nista extra.
Mikio mi imamo takvu kameru doma, trenutno je u boravku pa nas mm plasi prek moba 😂
Moze se on nama javiti tako al uzasno zvuci 🙄
A baby monitor bas imamo Motorola i iako je star ko biblija i antena je vec ko visibaba, radi ko urica.

Mikio ne zavidim ti. Ja idem samo s mamom jer dragi radi pa se vec sad bojim da cu imati slom zivaca. I vec se sad psihicki pripremam jer ce doci kod nas i biti nekih tjedan dana

Samo da se pohvalimo 🥰
Novo sobic odjelce (manje od mede pa cemo vidjet koje bude bolje po velicini) i sobic pidjamica ❤️

i ja sam danas obavila OGTT. Natašte 4.5, nakon 60 min 11.6, nakon 120 min 5.7. samo ta srednja vrijednost je preko referentne. Je imala koja od vas tako? I leukociti u krvi i urinu povišeni a već sam popila turu antibiotika zbog toga. Baš me zanima šta će mi reći u četvrtak na pregledu.

Lavice pregled imam u četvrtak u pola 9 ujutro 🙈 ako izdržimo do pregleda hihi.
Grizli to su mi i mama, i kuma rekle..kada su išle rađati, par dana prije kičma ih jako jako boljela. I kuma je isto večer prije popila tabletu protiv bolova jer ju je jako kičma boljela, a dr drugo jutro rekao pa to su klasični počeci trudova bili🙈😂

Mi uzet cemo neki taj baby monitor vjerojatno na wish valjda bude dobar pa probat. Meni je vise za kasnije kad premjestimo bebu u sobu njenu.
Za ovo cudnovato sto curi cu svakako pitat gin sutra. Malo imam paranoju od te vode jer seka je imala manjak plodne vode al dosta ranije je završila u bolnici zbog toga jos tu svako malo problemi nam s tim plodnim vodama. Dobro je ako i pista di da je to to, al sto ako i kad piskim i tusiram se isl. Ujutro ce to biti prvo pitanje valjda mi vec s vrata. A drugo dal se trebam cjepiti.
Angie sobic je iz c&a? Ja gledala takvog al mi mm zabranio jer nece kupovat soba da ga beba nosi za kinesku novu godinu. 🙄
Henky nazalost po mom saznanju stavit ce te na dijabeticku dijetu sa dijagnozom gestacijskog dijabetesa. 😏 Al nije tako strasno kako se na prvu cini. Sretno.

Angie jel sobic iz pepca? Ja sam takvog uzela prosle godine. Mislila sam mozda njega za izlazak umjesto mede ak je bude bas jako jako hladno.
Angie ,presladak je sobić 😍
Ja sam danas bila malo u sopingu ,sve neke sitnice posto sam obavljala sve pješke da ne nosim puno , ionako mi je već postalo teško kad duže hodam 😣
Ne znam da li znate ,ako bipu dodate na viber dobijete 15% popusta na kupovinu , a cura mi je rekla da bi uskoro pampers opet mogao na akciju 2+1 i da se može iskorisiti i tih 15 % još
Planiramo kupiti madrac i još neke sitnice u bubamari za crni petak ,navodno će biti 30% popusta

Ja sam isto kupila soba odjelce, moj je iz prpca za 49 kn i u tom cu curu izvest iz rodilista 🥰

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji