Jutro cure!
Evo, ja obavila pregled. Težina do oko 3kg, sve ostalo ok; slijedeća kontrola za tjedan dana.
Meni su doznake pristali 'napraviti tek dan-dva od datuma početka porodiljnog, a iste sam nosila kao i doznake za komplikacije- od 25.-5.
Koliko sam nervozna pred pregled, toliko sam nervozna čekajući slijedeći. Stalno brojiš tjedne da uđeš u neke sigurne, sada je pak neki drugi strah.
Sretno ostalima na pregledu!
Meni je sluzni čep ispao u 34tj., prošli tjedan sam imala dojam da će vodenjak puknut, da će se izlijat, baš mi je bio pritisak dolje ali ne onak neugodni. Sada pak imam dojam da ništ od toga, da ću još prenjeti. Ako izdržim do termina gin očekuje max 3500gr.
LP, čujemo se
Lavice znaci u petak,subotu navecer i jucer. Al to su blago povisene temperature. Ne skidam ih uopce. Vrte se od 37,7-38,6. Ne znam kako bi ih definirala.
Sarita vidim, ne znam vise kako da se postavim. Takodjer sam ga ostavila doma i nije mi zao. Nema temperature,samo ponekad kasalj al onaj koji mi stariji odmah iskasljemo van. Nosic s vremenom malo curi i to je to al mi je dosta malaksav. Zato nije ni otisao jutros,s mutnim ocima i samo bi spavao 😞
I sada je donio svoju dekicu i medu,lezi kraj mene.
Jutro zene, ja isto sanjam svakave snove pa sam tako nocas sanjala da mi beba place u stomaku a ja je vani cujem 🤦♀️
Meni su bolovi u ledjima postali konstantni a ovi u stomaku se pojave cim malo setam. Ginekolog mi je rekao da smanjim kretanje ali stvarno ne mogu manje od ovog, samo sto odem negdje do centra obaviti soping vec se gegam i sve me boli 😪
Sretno curama na pregledima danas, javite kako je proslo 🥳
Lavice znaci u petak,subotu navecer i jucer. Al to su blago povisene temperature. Ne skidam ih uopce. Vrte se od 37,7-38,6. Ne znam kako bi ih definirala.
Sarita vidim, ne znam vise kako da se postavim. Takodjer sam ga ostavila doma i nije mi zao. Nema temperature,samo ponekad kasalj al onaj koji mi stariji odmah iskasljemo van. Nosic s vremenom malo curi i to je to al mi je dosta malaksav. Zato nije ni otisao jutros,s mutnim ocima i samo bi spavao 😞
I sada je donio svoju dekicu i medu,lezi kraj mene.
Tocno znam i moj lezi i kasljuca i sav mi je brizan...ni ja vise neznam sta bi mislila ni kako se postaviti...sad sam i ja bolesna beba nam stize za 3 mj...neznam bas da ce to ovako ici i sa bebom u kuci on bolestan stalno....
Joj Grizli,zaboravila komentirat. Mislim da ti to nije plodna voda, kako je Losa rekla,stalno ti budu mokre gacice. Ja sam vec navikla na to vodeno i isto non stop mijenjam gace/uloske.
Thinkpink ja inace imam problema sa zatvorom,da ti ne pričam kako je u trudnoci...evo jučer nakon 5-7 dana, naravno uz prisustvo hemica. Ni zobene kase,tekucina, namirnice..ne pomaze. Kao ni cepici jer se ne ispraznim,samo ono pri "vrhu crijeva" ode...
Ajme da, Reserved, Baby D nek je sa srećom... Meni jr sve stvarnije nekako kako sam robicu pocela prati.
Ena sto si rekla kad ti je pregled?
Lorija u pravilu, van na zrak i u vrtic se vodi ako je je barem 24 sata bez temperature. Nakon tri dana temperature ako je malaksao vodis doktoru. Tako da,bez obzira sto nema simptome,mogao bi krv vaditi da nije neka zacahurena upala.
Sarita da,vama je sad to prvi krug doticaja s kolektivom, 5-6 mjeseci bude borba...ja ju planiram izvaditi iz vrtica barem 2-3, tjedna kad dodjem s bebom doma iako je onabtu rundu bolestina proslu zimu odradila...
Sarita znaci ista stvar,mi ujutro u 8h imamo termin valjda cu cuti nesto pametno napokon!!
Ne spominji mi dolazak druge bebe,vec mi se jutros mantalo kad sam procitala Lavicin post i spominjanje cca 9 tjedana, pa reko kud prije.
Ja vjerujem da ce i oni ojacati do poroda,al svakako ga dizem tih dana iz jaslica, ne zanima me ni novac nit ista.
Sta mu dajes? Pravis? S obzirom da nemaju terapije.
Mikio tvoja bas tvrdoglava, guzom i neda se. Ima jos koji tjedan pa drzim fige 🤞 bitno da je sve ostalo super
Red fox ja zvala prosli tjedan hzzo i rekli su mi da je dobro doc par dana ranije donjet papire za porodiljni. Eto ti sad oprecne info. Meni u petak bilo usput pa sam odnjela i rijesila sve u 5 min, stvarno je jednostavno. (Isto mi pocinje 14.11)
Sarita, ne znam za trputac,mene sirup bijelog sljeza spasio, smije ga i mala piti.
Mikio, odlicno za pregled, ma.okrenut ce se a i da se ne okrene, nema veze.bitno da je sve drugo ok🥰
Mrgud ne kuzim sta im znaci da se papiri donesu u tekucem mjesecu u kojem pocinje porodiljni par dana ranije jer "obracun" ionako rade slj.mj. za prethodni al eto...svaka podruznica lupa svoju logiku.
Di nam Omerta nestala? Il sam preskočila njen post..
Evo me malo sam u zaostatku, jos nekih 10ak strana.. U subotu smo isli u priglede i malo se podruzili s prijateljima. Bebica ima mj i pol sad, uzela sam onu tortu od pelena u dm-u, zna se da pelena nikad dosta.
+ cestitka sa novcicima.
C1M4, nadam se da ces dobiti prikladan antibiotik i da nece biti nikakavih problema od bestije!
Losa, crvenkasto? Hmm, moglo bi to uskoro.. 🤞🤞
Samonezelje, pa cestitam!!! Gdje se skrivao piso??
Ovaj tjedan moram obaviti taj ogtt, a tako mi se neda dizat rano ujutro. Danas nisam isla, sutra kao ne mogu jer dragi ima bitne telefonske sastanke, eventualno srijeda.. pa da bude sve spremno kod gin do pregleda u petak. A morala bi i u Vinogradsku provjerit stitnjacu. Pih!
Nadam se da se to stabiliziralo. Jos mi je par tabletica ostalo.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Jutro cure, sretno svima na danasnjim pregledima!✨
Grizli javi sta gin kaze za vodenasti isjedak, i mene je mucio pred par dana.
Postala sam bas panicar🙋, a do sad sve super😏
Pridruzujem se luudim snovima, nocas:
Sanjala sam da sam kod mame i da sam prokrvarila.
Mama vice brzo u bolnicu, a ja u plac i govorim da je prerano za roditi ☹️☹️.
A podsvjest me zeza, saznala sam za poznanicu da je rodila(prekjucer) u 30-31tt, iz vedra neba. Bila na kontroli, sve uredno.. pa eto, sad imam paniku i od toga.
Sortiraj odgovore
Najstariji