Kolko tema!
Thinkpink sretno sa dijetom i bit ce to super! I odlicno za pregled! Lobi,takodjer sretno s dijetom🤞
Sto se tice toplomjera,mi imamo digitialni za uho Braun, svinsu mi srali da nije precizan, ja uvijek mjerim 3 puta i ako odstupa (za 0,1-0.3) uzimam srednju vrijednost. Kad smo isli na hitnu pedijatriju uvalili nam zivin,reko nema sanse da joj izmjerim s tim, izvadili ovaj i rekli e taj moze. Meni Super.
U inhalator i toplomjer vam se itekako isplati uložiti.
Grizli po meni kupi u dm-u baby skarice, cetku i esalj i platit ces 30 kuna, ovo je lijep paket al pola ne znam za sta je🙈
Juno a kad su ti uzeli briseve? Ako je tipa pred 3 dana sumnjam da ce biti sutra…
Bris su mi uzeli u ponedjeljak. Danas još nije došao. Ma malo me brine što su još u srijedu doktori rekli sestri na nazove da se vidi da li je uoe što počelo rasti pa pošto nije bilo odgovora si miskim da raste samo čekaju koliko. Danas mi rekli da ću u nedjelju raditi profile kad sam već tu i početkom tjedna doma pa onda ne moram za 2 tjedna opet na profile kako sam imala termin nego ću dobiti kasniji datum dolaska.
Evo i mene sa pregleda 🙂
Imamo 825g, zatvorena, kaze gin da je sve tocno po tjednima i da je skolska trudnoca ❤️
Ja sam na +4kg.
Malo sam slabokrvna, kaze da za mjesec dana opet izvadim KKS pa ako bude isto onda cu dobit dodatne vitamine za to i tjt 😊
Mikio blago tebi...meni moj broji rebra svakih nekoliko sati...malo lijevo malo desno. A ledja me ubijaju, imam osjecaj ko da me iznutra siri di god stigne...odvratan osjecaj kad me pocne zatezat.
Cure u kako veliku torbu pakirate stvari za bolnicu? Ja imam onaj mali kofer al nekako mi se cini velik🤪🤣
Ja sam spakirala u jednu putnu torbu, ne baš preveliku, za rodilište. Za bebu stvari su u vrećici i to je u austosjedalici, donjet će mm dok idemo doma. A stvari za rađaonu imam 3'torbicu'- tu mi se nalazi spavačica, japanke, mali ručnik i još idu tu dokumenti.
Kod nas su mali ormarići, oni noćni i ne stane ništa, a s druge strane mm je svaki dan dolazio i mjenjao mi odjeću. Inače sam za prvi porod imala spakirani kufer, mali, pa sam stalno rovarila po njemu. Sada sam si 'podijelila po svrsi'.
Mikio ja fakat ne kuzim to njihovo racunanje 😂 al kaj je tu je.
Inace kad ste spomenule torbu za rodiliste, meni oni chicco ulosci zauzmu pola kofera 🤦🏼♀️
Angie moja mali se isto tak siri unutra da mi bas bude nelagodno. Danas sam imala osjecaj ko da gura glavu u kuk i onda se nekak okrenuo da mi je bas nisko dolje iskocila kvrgetina, bas sam se prepala 🤦🏼♀️
Toga je i mene strah kliv. Ne boli nego da nas ne s.ebu, da se tako izrazim. Bas mi je zao da su te tako mucili i na kraju da je ona ipak imala neke posljedice. Sreca ne vece. Prijateljici procijenili bebu na 3500, a imala 4900. Treci porod pa zena zna sta znaci radjati, kaze da je mislila da odlazi s ovog svijeta. Nasla se jedna dr koja nije dala carski, glavna. U Zagrebu.
Evo mog kofera! Unutra su rucnici, ogrtac, spavacice, majice i tajice, gace, carape, grudnjaci, osnovna kozmetika, papuce i japanke, guzobris....
A u manju torbu koja ide sa mnom u radjaonu jos stavim dokumente sve, punjac za mob, vodu, grickalice i labello obavezno...i mislim da je to to onda.
E da...jos pelene moram kupiti, to nikako uzet a stalno sam po ducanima 🙄
Angie a oni mrcinski ulosci? Meni su oni zauzeli torbu, a samo pola paketa sam uzela.
Paket je ispod robe, cijeli je stao al sam i mm-u napisala spisak da zna kaj da kupi ak bude trebalo 😂
Kak sam njih fulala aj reci 🙈
Ovo neki veliki kofer. Ja imam onaj koji bude rucna prtljaga za avion... s tim idem i na put po 10 dana pa sam predpostavljala da ce mi biti dovoljan za rodiliste.
Sortiraj odgovore
Najstariji