Angie kuzim te, kako ne.
Petra hvala.
Ne trazimja cure puno na tom porodu, samo da beba i ja izadjemo zdravi s poroda. Strah me jedino u toj masovnosti u Petrovoj da te netko ne zaboravi, ne znam kako to objasniti, ono kad te od ega nece saslusati ako ti osjetis da nesto ne valja.

Joj ja osim spavacica još nisam ništa za sebe kupila xD Baš ću dns do dm-a pa tam uzet sta mogu.
Jbg ti porodi su sve lutrija i stvar sreće 😕 u svakoj bolnici..evo npr osječka kumu je ženska prije 5 godina rasporila od naprijed skroz do iza,jedva je sasili i to su tak traljavo napravili da sad žena dolje ima ne 2 nego 3 rupe 😒 Ja bi ih tuzila na njenom mjestu al se dogovorila s njima da ce joj na drugom porodu to srediti sto naravno nisu xD Dok od par cura sad zadnje čujem dobra iskustva..jbg tko te zapadne zapadne.

Evo jos jedne dezurne. 😁 Nece pa nece san al nema veze subota je. ☺
Vidim tema je porod. Brrr.
Slazem se da je sve to individualno. Nije ni svaki porod isti a takodjer ni doktor.
Kao sto Mare kaze Tko te zapadne,zapadne.
Prosli put sam torbu pretrpala kojekavim tim glupostima, sad sam odlucila da necu iako ovdje ne trebam. A i da trebam bila bi sasvim jednostavna. Bolje doma pripremiti i ostaviti muzu na oku da donese ako zatreba, svakako ce svaki dan dolaziti. Al to je moja teorija.
Ajd da nisam sama budna 😂
Sad se budim svaku noć a kad mali dođe ću molit za spavanje 😂😂😂
Pa tak nekako i ja planiram..onak imamo 15 min do bolnice..dolazit ce i uvijek mi moze nešto rezervno ponijeti...naravno to moram pripremiti i polijepit papiriće što je što inače tko zna sta bi dobila 😂

Da sam znala da si uz mob, nebi pokusavala spavati 😂😂😂 takodjer kao sto vidis bezuspjesno. Sumnjam da cu uspjeti, upravo je sin nanjusio da sam budna i dosao meni u krevet 😴
Ma danas mobitel cuda radi,upali video i nek ti pokaze prije neg sto donese i mirna Bosna. 😊
Jutro! Evo dosli na temu poroda Mislim da to ovisi od zene do zene i kako doktori izreagiraju, a manje o bolnici. Znam ženu koja je rodila u poznatoj klinici u Austriji i upravo zbog pogreske lijecnika ima probleme za cijeli zivot (invalidninu prima). Ne bi o detaljima da ne dizem paniku. Tako da... treba razmisljat da je najveca šansa da sve bude ok, a problemi su izuzetak.
Ja nisam u Petrovoj nikakve svoje gin probleme rijesavala jer je Petrova razvikana i prenatrpana. Iz manjih gradova kad se ne moze nesto rijesiti salje se u Petrovu. Tamo jesu strucnjaci i imaju puno iskustva no ima ih i drugdje Znam za svaku Zg bolnicu i pozitivna i negativna iskustva tako da to ovisi.
Jutro cure!
Ja planiram roditi u akutnoj, županijskoj bolnici- dosta smo udaljeni od većeg centra i teško nam je to izorganizirati. Slažem se da je to 'ko te zadesi' na porodu. Bližim se terminskom razdoblju, no strah mi predstavlja- što ako djetetu treba intenzivniji nadzor? S te strane je sigurnije roditi u tercijarnom centru, s 'jakom' neonatologijom i intenzivnim liječenjem.
Svi smo čuli za pojedine loše događaje i puno dobrih pa nemojmo se sada još dodatno plašiti.
Ono što je još poželjno, roditi u prvoj smjeni- dok je više stručnjaka dostupno. Nadam se da me neće specijalizant dohvatiti.
Još bih dodala mojoj torbi za rodilište Eva q čepiće- naši znaju zadržati do prve stolice pa ću intervenirati 3.dan. Octenisept sprej za ranu, to muž naknadno donese ako budem rezana.
Dobro jutro drage moje! Evo danas mm i meni 6.god braka! Jedva cekam da dodje dragi s posla pa picimo na neki fini rucak. Jeeej! Najljepse, necemo se danas patit sa nakuhavanjem i ciscenjem nego put pod noge..
Ovo za torbu za rodiliste, moja je velicine mozda malo veca od rucne avionske nisam bas mjerila, i spakirala sam od potrosnog samo 10kom jastucica za dojenje, 1 paket vir i 5 kom jessa ulozaka za prvi dan dva, rolu TP, vlazni TP, vlazne maramice, 2 mrezaste gace babyono i 3 tosama. U kozmeticku sam stavila lastike, cetkicu, putni kalodont, mini anibakt gel, dezic, gel za tus Johnson baby, kremu za lice i korektor, par stapisa za usi i blazinica, Purelan. 2 spavacice, 2 manja i 1 veci rucnik, 3para carapa, ogrtac, japanke i papuce, punjac.Sve ostalo cu posortirati i poslikati hrpu sa brojevima i poslat mm. Tak da si samo zapise po brojevima kaj mi koji dan treba donijet sa fotke. Bar je ideja takva..Za pelene za bebu cu cuti za tjedan dana na tecaju kolko treba, da ne nosim previse. 2tetre. Nadam se da ovo za njegu pupka i bebe ne moram ja donosit za dok smo tam, al ak ce trebat imam sve u malim ambalazama od uzoraka i to ce za tam bit dosta. Robu za izlazak mene i bebe u posebnu torbu stavljam s jajetom da zadnji dan ponese. Za radjaonu u moju torbu sa dokumentima vrecica sa spavacicom rucnikom, japankama, balzam za usne, mob, krekeri i keksi i boca vode s dudastom cepom.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji