ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lucille9
    25. Listopad 2019. 21:12

iva4

Cure u kako veliku torbu pakirate stvari za bolnicu? Ja imam onaj mali kofer al nekako mi se cini velik🤪🤣

Ja sam spakirala u jednu putnu torbu, ne baš preveliku, za rodilište. Za bebu stvari su u vrećici i to je u austosjedalici, donjet će mm dok idemo doma. A stvari za rađaonu imam 3'torbicu'- tu mi se nalazi spavačica, japanke, mali ručnik i još idu tu dokumenti.
    Kod nas su mali ormarići, oni noćni i ne stane ništa, a s druge strane mm je svaki dan dolazio i mjenjao mi odjeću. Inače sam za prvi porod imala spakirani kufer, mali, pa sam stalno rovarila po njemu. Sada sam si 'podijelila po svrsi'.

Red Fox
    25. Listopad 2019. 21:20

Mikio ja fakat ne kuzim to njihovo racunanje 😂 al kaj je tu je.
    Inace kad ste spomenule torbu za rodiliste, meni oni chicco ulosci zauzmu pola kofera 🤦🏼‍♀️
    Angie moja mali se isto tak siri unutra da mi bas bude nelagodno. Danas sam imala osjecaj ko da gura glavu u kuk i onda se nekak okrenuo da mi je bas nisko dolje iskocila kvrgetina, bas sam se prepala 🤦🏼‍♀️

• Kengurica
    25. Listopad 2019. 21:43

Toga je i mene strah kliv. Ne boli nego da nas ne s.ebu, da se tako izrazim. Bas mi je zao da su te tako mucili i na kraju da je ona ipak imala neke posljedice. Sreca ne vece. Prijateljici procijenili bebu na 3500, a imala 4900. Treci porod pa zena zna sta znaci radjati, kaze da je mislila da odlazi s ovog svijeta. Nasla se jedna dr koja nije dala carski, glavna. U Zagrebu. 

Angie1205
    25. Listopad 2019. 21:47

Evo mog kofera! Unutra su rucnici, ogrtac, spavacice, majice i tajice, gace, carape, grudnjaci, osnovna kozmetika, papuce i japanke, guzobris....
    A u manju torbu koja ide sa mnom u radjaonu jos stavim dokumente sve, punjac za mob, vodu, grickalice i labello obavezno...i mislim da je to to onda.
    E da...jos pelene moram kupiti, to nikako uzet a stalno sam po ducanima 🙄

• Kengurica
    25. Listopad 2019. 21:49

Angie a oni mrcinski ulosci? Meni su oni zauzeli torbu, a samo pola paketa sam uzela.

Angie1205
    25. Listopad 2019. 21:54

Paket je ispod robe, cijeli je stao al sam i mm-u napisala spisak da zna kaj da kupi ak bude trebalo 😂
    Kak sam njih fulala aj reci 🙈

25. Listopad 2019. 21:55

Ovo neki veliki kofer. Ja imam onaj koji bude rucna prtljaga za avion... s tim idem i na put po 10 dana pa sam predpostavljala da ce mi biti dovoljan za rodiliste. 

Gogaa_V
    25. Listopad 2019. 22:08

Kako je ljepo vidjeti da se vec  spremate  za rodiliste. 🌸 jos malo  i krecu  prve bebe i kod nas. 🥰🤗
    Ja cu spakirati kofer jer postoji mogućnost da me na nekom od pregleda upute u bolnicu ranije pa da ne reskiram da muz ne donese pola  ili ono što mi treba... Ovako neka stoji  spakirano i spremno uvijek pa kad god zavrism tamo. Planiram spavavice par komada, gaće grudnjake,  carape,  ogrtac i neseser  za licnu  higijenu kao i vlazne  maramice. Uloske te velike, mrezaste gacice, t papir imamo u svakom kupatilu na korištenje  pa ne moramo nositi.Pelene za bebu isto imamo tamo i odjecu, samo nesto za izlazak  bebi iz bolnice i to je to.

• Kengurica
    25. Listopad 2019. 22:13

Angie ti si mi iskusna pa malo i prepisujem ;)

Angie1205
    25. Listopad 2019. 22:25

Losa nije nesto extra prevelik al ne ide pod rucnu sigurno 😂 
    Mikio u Petrovoj nakon klistira ides drito u box, eventualno ak imas snage pa jos malo setas prije neg te polegnu al nema tusiranja.
    Klistir, obavis kaj treba (nemoj plakat za propalom vecerom kao ja!!) i ides u box. E sad kak je na Merkuru...neznam, to ce mi Iva sapnut, msm da je ona prva na redu za Merkur 😬
    Kengurica samo ti daj, al poznavajuci sebe ja cu garant nesto zaboraviti...mozda muza 😂
    Cega god se koja sjeti ja zapisujem jer inace bi pol kofera bilo prazno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani