Cure u kako veliku torbu pakirate stvari za bolnicu? Ja imam onaj mali kofer al nekako mi se cini velik🤪🤣
Ja sam spakirala u jednu putnu torbu, ne baš preveliku, za rodilište. Za bebu stvari su u vrećici i to je u austosjedalici, donjet će mm dok idemo doma. A stvari za rađaonu imam 3'torbicu'- tu mi se nalazi spavačica, japanke, mali ručnik i još idu tu dokumenti.
Kod nas su mali ormarići, oni noćni i ne stane ništa, a s druge strane mm je svaki dan dolazio i mjenjao mi odjeću. Inače sam za prvi porod imala spakirani kufer, mali, pa sam stalno rovarila po njemu. Sada sam si 'podijelila po svrsi'.
Mikio ja fakat ne kuzim to njihovo racunanje 😂 al kaj je tu je.
Inace kad ste spomenule torbu za rodiliste, meni oni chicco ulosci zauzmu pola kofera 🤦🏼♀️
Angie moja mali se isto tak siri unutra da mi bas bude nelagodno. Danas sam imala osjecaj ko da gura glavu u kuk i onda se nekak okrenuo da mi je bas nisko dolje iskocila kvrgetina, bas sam se prepala 🤦🏼♀️
Toga je i mene strah kliv. Ne boli nego da nas ne s.ebu, da se tako izrazim. Bas mi je zao da su te tako mucili i na kraju da je ona ipak imala neke posljedice. Sreca ne vece. Prijateljici procijenili bebu na 3500, a imala 4900. Treci porod pa zena zna sta znaci radjati, kaze da je mislila da odlazi s ovog svijeta. Nasla se jedna dr koja nije dala carski, glavna. U Zagrebu.

Evo mog kofera! Unutra su rucnici, ogrtac, spavacice, majice i tajice, gace, carape, grudnjaci, osnovna kozmetika, papuce i japanke, guzobris....
A u manju torbu koja ide sa mnom u radjaonu jos stavim dokumente sve, punjac za mob, vodu, grickalice i labello obavezno...i mislim da je to to onda.
E da...jos pelene moram kupiti, to nikako uzet a stalno sam po ducanima 🙄

Angie a oni mrcinski ulosci? Meni su oni zauzeli torbu, a samo pola paketa sam uzela.

Paket je ispod robe, cijeli je stao al sam i mm-u napisala spisak da zna kaj da kupi ak bude trebalo 😂
Kak sam njih fulala aj reci 🙈

Ovo neki veliki kofer. Ja imam onaj koji bude rucna prtljaga za avion... s tim idem i na put po 10 dana pa sam predpostavljala da ce mi biti dovoljan za rodiliste.
Kako je ljepo vidjeti da se vec spremate za rodiliste. 🌸 jos malo i krecu prve bebe i kod nas. 🥰🤗
Ja cu spakirati kofer jer postoji mogućnost da me na nekom od pregleda upute u bolnicu ranije pa da ne reskiram da muz ne donese pola ili ono što mi treba... Ovako neka stoji spakirano i spremno uvijek pa kad god zavrism tamo. Planiram spavavice par komada, gaće grudnjake, carape, ogrtac i neseser za licnu higijenu kao i vlazne maramice. Uloske te velike, mrezaste gacice, t papir imamo u svakom kupatilu na korištenje pa ne moramo nositi.Pelene za bebu isto imamo tamo i odjecu, samo nesto za izlazak bebi iz bolnice i to je to.

Losa nije nesto extra prevelik al ne ide pod rucnu sigurno 😂
Mikio u Petrovoj nakon klistira ides drito u box, eventualno ak imas snage pa jos malo setas prije neg te polegnu al nema tusiranja.
Klistir, obavis kaj treba (nemoj plakat za propalom vecerom kao ja!!) i ides u box. E sad kak je na Merkuru...neznam, to ce mi Iva sapnut, msm da je ona prva na redu za Merkur 😬
Kengurica samo ti daj, al poznavajuci sebe ja cu garant nesto zaboraviti...mozda muza 😂
Cega god se koja sjeti ja zapisujem jer inace bi pol kofera bilo prazno.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji