ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gogaa_V
    25. Listopad 2019. 22:08

Kako je ljepo vidjeti da se vec  spremate  za rodiliste. 🌸 jos malo  i krecu  prve bebe i kod nas. 🥰🤗
    Ja cu spakirati kofer jer postoji mogućnost da me na nekom od pregleda upute u bolnicu ranije pa da ne reskiram da muz ne donese pola  ili ono što mi treba... Ovako neka stoji  spakirano i spremno uvijek pa kad god zavrism tamo. Planiram spavavice par komada, gaće grudnjake,  carape,  ogrtac i neseser  za licnu  higijenu kao i vlazne  maramice. Uloske te velike, mrezaste gacice, t papir imamo u svakom kupatilu na korištenje  pa ne moramo nositi.Pelene za bebu isto imamo tamo i odjecu, samo nesto za izlazak  bebi iz bolnice i to je to.

• Kengurica
    25. Listopad 2019. 22:13

Angie ti si mi iskusna pa malo i prepisujem ;)

Angie1205
    25. Listopad 2019. 22:25

Losa nije nesto extra prevelik al ne ide pod rucnu sigurno 😂 
    Mikio u Petrovoj nakon klistira ides drito u box, eventualno ak imas snage pa jos malo setas prije neg te polegnu al nema tusiranja.
    Klistir, obavis kaj treba (nemoj plakat za propalom vecerom kao ja!!) i ides u box. E sad kak je na Merkuru...neznam, to ce mi Iva sapnut, msm da je ona prva na redu za Merkur 😬
    Kengurica samo ti daj, al poznavajuci sebe ja cu garant nesto zaboraviti...mozda muza 😂
    Cega god se koja sjeti ja zapisujem jer inace bi pol kofera bilo prazno.

Grizli
    25. Listopad 2019. 22:31

😂😂😂 Smijem se od muke... Za 20 dana putovanja spakiram se u 7 minuta, a ovo za rodiliste vec vidim da cu se pakirat 7 dana. Toliko toga treba, a kad se sjetim onih ormarica u bolnicama bar u pulskoj tamo ne stane ni posten paket pelena a ne putna torba. Mislim da cu spakovati 5 malih torbi i mm nek donosi svaki dan 1.😏 Dobro idem spavat da ne mislim na ovo pakiranje imam jos vremena. 

Angie1205
    25. Listopad 2019. 22:37

Cure nek vas ne brinu mali ormarici, kofer pod krevet i mirne ste. Pa necete sve vadit van i gurat u tu ladicicu malu. U ormaric klopica i voda, labello, koji ulozak da je pri ruci, tetricu za bebu i to je to. Ionako sestre ne daju da ista bude na ormaricima, sve mora bit unutra. 
    Eto vidis...moram i koji tetru ubacit u kofer 🙈

• Kengurica
    25. Listopad 2019. 22:50

Sad si me isplasila za Petrovu. Ja sam nekako Petrovu stavila ispred Merkura jer su ipak centar za sve patologije u trudnoci pa si mislim da ak tam nes krene po zlu su najstrucniji. A ti pobjeze iz Petrove.

Angie1205
    25. Listopad 2019. 23:04

Ma gle, oni su se meni zamjerili iz nekih “mojih” razloga, na Merkuru imam poznanici, tamo su mi tatu lijecili i nekako otkako sam pocela planirat trudnocu rekla sam da idem tamo. Mozda se sad vec nesto i promijenilo, neznam. Al tamo si kao na traci, njima tek jedan broj po redu... i imam i za to razumjevanja, puno rodilja odjednom a njih malo, al malo covjecnosti dat zeni koja radja i to uz probleme u toku poroda...msm da nisam previse ocekivala. Jednostavno su mi se zamjerili i vise nisam mlada i neiskusna i ne dam se bas svakom zaje🤬 
    Ak me kuzis?

Lavica27
    25. Listopad 2019. 23:08

Uh imam zaostatke al samo da komentiram ovo da se ide u box drito poslije klistira (u petrovoj) al generalno meni to nema smisla. Ja sam isla na indukciju i prvo sam isla na klistir (jer sam ionako nataste)pa u predradjaonu dok ne dodjem na famozna 3-4 prsta. Tek onda u box...
    Meni na kraju ta vrećica za radjaonu nije imala koristi a natrpala je🙈... imala sam mobitel,bocu vode i rucnikic. To je to. Papire sam dala jos u predradjaoni... 
    Robu za izlaz za vas i bebu nek vam muževi dofuraju zadnji dan, to doma pripremite. 

Angie1205
    25. Listopad 2019. 23:12

Mene su sa E klistirali, pregledali, ajmo u box lec, ja trazila da jos malo budem na nogama dok me kroz pol sata nisu opet isli gledat i ajmo na ledja. 
    Sa L me nisu ni klistirali jer “nisu stigli”... al sve je to individualno od trudnice do trudnice. Puno tog nema smisla al ko te pita 😂

PetraB
    25. Listopad 2019. 23:16

Kengurica

Petrajel ta doktorica R. tak dobra kako ju hvale?

Kazu da je za blizanacke trudnoce, pogotovo kad dijele posteljicu najbolja u hrvatskoj. Ja sam s njom bila izrazito zadovoljna i kad sam s malim bila trudna jer je zenska pristupacna, super sve objasni i ne dize paniku. 🤷🏻‍♀️

url=https://lilypie.com][/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.