😂😂😂 Smijem se od muke... Za 20 dana putovanja spakiram se u 7 minuta, a ovo za rodiliste vec vidim da cu se pakirat 7 dana. Toliko toga treba, a kad se sjetim onih ormarica u bolnicama bar u pulskoj tamo ne stane ni posten paket pelena a ne putna torba. Mislim da cu spakovati 5 malih torbi i mm nek donosi svaki dan 1.😏 Dobro idem spavat da ne mislim na ovo pakiranje imam jos vremena.

Cure nek vas ne brinu mali ormarici, kofer pod krevet i mirne ste. Pa necete sve vadit van i gurat u tu ladicicu malu. U ormaric klopica i voda, labello, koji ulozak da je pri ruci, tetricu za bebu i to je to. Ionako sestre ne daju da ista bude na ormaricima, sve mora bit unutra.
Eto vidis...moram i koji tetru ubacit u kofer 🙈

Sad si me isplasila za Petrovu. Ja sam nekako Petrovu stavila ispred Merkura jer su ipak centar za sve patologije u trudnoci pa si mislim da ak tam nes krene po zlu su najstrucniji. A ti pobjeze iz Petrove.

Ma gle, oni su se meni zamjerili iz nekih “mojih” razloga, na Merkuru imam poznanici, tamo su mi tatu lijecili i nekako otkako sam pocela planirat trudnocu rekla sam da idem tamo. Mozda se sad vec nesto i promijenilo, neznam. Al tamo si kao na traci, njima tek jedan broj po redu... i imam i za to razumjevanja, puno rodilja odjednom a njih malo, al malo covjecnosti dat zeni koja radja i to uz probleme u toku poroda...msm da nisam previse ocekivala. Jednostavno su mi se zamjerili i vise nisam mlada i neiskusna i ne dam se bas svakom zaje🤬
Ak me kuzis?

Uh imam zaostatke al samo da komentiram ovo da se ide u box drito poslije klistira (u petrovoj) al generalno meni to nema smisla. Ja sam isla na indukciju i prvo sam isla na klistir (jer sam ionako nataste)pa u predradjaonu dok ne dodjem na famozna 3-4 prsta. Tek onda u box...
Meni na kraju ta vrećica za radjaonu nije imala koristi a natrpala je🙈... imala sam mobitel,bocu vode i rucnikic. To je to. Papire sam dala jos u predradjaoni...
Robu za izlaz za vas i bebu nek vam muževi dofuraju zadnji dan, to doma pripremite.

Mene su sa E klistirali, pregledali, ajmo u box lec, ja trazila da jos malo budem na nogama dok me kroz pol sata nisu opet isli gledat i ajmo na ledja.
Sa L me nisu ni klistirali jer “nisu stigli”... al sve je to individualno od trudnice do trudnice. Puno tog nema smisla al ko te pita 😂

Petrajel ta doktorica R. tak dobra kako ju hvale?
Kazu da je za blizanacke trudnoce, pogotovo kad dijele posteljicu najbolja u hrvatskoj. Ja sam s njom bila izrazito zadovoljna i kad sam s malim bila trudna jer je zenska pristupacna, super sve objasni i ne dize paniku. 🤷🏻♀️

url=https://lilypie.com][/url
Kengurica sto se bolnica tice... To je cista sreca... Ja sam oboje rodila u petrovoj i evo me sad opet tam. Ja petrovu nebi mijenjala nizasto. Sogorica rodila na merkuru prvo i njoj su se tam zamjerili i eto drugo rodila u petrovoj i zadovoljna je bila. Nema tu pravila. Cinjenica je da se o petrovoj cesce prica jer su bolnica sa najkompliciranijim trudnocama (tam sve salju iz ostalih pogotovo manjih mjesta) i velikim brojem poroda pa ce.
Ja recimo sam cula grozne stvari o sisku i nije mi padalo na pamet tamo rodit, dok znam cure koje su rodile bez ikakvih problema tamo.
Na zalost, pravila nema... Meni mozda ovaj put bude katastrofa u petrovoj, tko to zna. Ja snjima nisam imala problema nikada tak da se nekak nadam da ce se nastaviti tako.
Lorija kad ces raditi sljedeci popis sljedeci pregled je 15.11. 🤗

url=https://lilypie.com][/url
To je stvarno sreca na kraju krajeva.
Tko te dopadne, uhvati, kakvog je raspolozenja. Mozemo se nadati samo najboljem gdje god bile 🙂
Lorija mozes i mene za 22.11 upisati🤞
Evo samo malcice da vam se javim...danas bila na tecaju..tema prirodni porod i disanje. Koliko god puta sam rodila uvijek se dobro prisjetiti..ponoviti...provjezbati...i sve koje amo viserotke sbmcjedocimo koliko je drip ukoliko imamo vlastite trudove bas nepotreban..a osoblju najlakse dati drip jer ce im to ubrzati posao...ugl...evo bas sam zadovoljna..i shopingirala malo online ikeu...uzela stolic za prematanje sa dodacima..rucnike za bebu i vrevmcu za spavanje .
Mene rastura ova zgaravica..ne znam kako se vise boriti s njom..navecer ko da mi netko vatru upali u jednjak..
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji