Kengurica sto se bolnica tice... To je cista sreca... Ja sam oboje rodila u petrovoj i evo me sad opet tam. Ja petrovu nebi mijenjala nizasto. Sogorica rodila na merkuru prvo i njoj su se tam zamjerili i eto drugo rodila u petrovoj i zadovoljna je bila. Nema tu pravila. Cinjenica je da se o petrovoj cesce prica jer su bolnica sa najkompliciranijim trudnocama (tam sve salju iz ostalih pogotovo manjih mjesta) i velikim brojem poroda pa ce.
Ja recimo sam cula grozne stvari o sisku i nije mi padalo na pamet tamo rodit, dok znam cure koje su rodile bez ikakvih problema tamo.
Na zalost, pravila nema... Meni mozda ovaj put bude katastrofa u petrovoj, tko to zna. Ja snjima nisam imala problema nikada tak da se nekak nadam da ce se nastaviti tako.
Lorija kad ces raditi sljedeci popis sljedeci pregled je 15.11. 🤗
url=https://lilypie.com][/url
To je stvarno sreca na kraju krajeva.
Tko te dopadne, uhvati, kakvog je raspolozenja. Mozemo se nadati samo najboljem gdje god bile 🙂
Lorija mozes i mene za 22.11 upisati🤞
Evo samo malcice da vam se javim...danas bila na tecaju..tema prirodni porod i disanje. Koliko god puta sam rodila uvijek se dobro prisjetiti..ponoviti...provjezbati...i sve koje amo viserotke sbmcjedocimo koliko je drip ukoliko imamo vlastite trudove bas nepotreban..a osoblju najlakse dati drip jer ce im to ubrzati posao...ugl...evo bas sam zadovoljna..i shopingirala malo online ikeu...uzela stolic za prematanje sa dodacima..rucnike za bebu i vrevmcu za spavanje .
Mene rastura ova zgaravica..ne znam kako se vise boriti s njom..navecer ko da mi netko vatru upali u jednjak..
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Angie kuzim te, kako ne.
Petra hvala.
Ne trazimja cure puno na tom porodu, samo da beba i ja izadjemo zdravi s poroda. Strah me jedino u toj masovnosti u Petrovoj da te netko ne zaboravi, ne znam kako to objasniti, ono kad te od ega nece saslusati ako ti osjetis da nesto ne valja.
Joj ja osim spavacica još nisam ništa za sebe kupila xD Baš ću dns do dm-a pa tam uzet sta mogu.
Jbg ti porodi su sve lutrija i stvar sreće 😕 u svakoj bolnici..evo npr osječka kumu je ženska prije 5 godina rasporila od naprijed skroz do iza,jedva je sasili i to su tak traljavo napravili da sad žena dolje ima ne 2 nego 3 rupe 😒 Ja bi ih tuzila na njenom mjestu al se dogovorila s njima da ce joj na drugom porodu to srediti sto naravno nisu xD Dok od par cura sad zadnje čujem dobra iskustva..jbg tko te zapadne zapadne.
Evo jos jedne dezurne. 😁 Nece pa nece san al nema veze subota je. ☺
Vidim tema je porod. Brrr.
Slazem se da je sve to individualno. Nije ni svaki porod isti a takodjer ni doktor.
Kao sto Mare kaze Tko te zapadne,zapadne.
Prosli put sam torbu pretrpala kojekavim tim glupostima, sad sam odlucila da necu iako ovdje ne trebam. A i da trebam bila bi sasvim jednostavna. Bolje doma pripremiti i ostaviti muzu na oku da donese ako zatreba, svakako ce svaki dan dolaziti. Al to je moja teorija.
Ajd da nisam sama budna 😂
Sad se budim svaku noć a kad mali dođe ću molit za spavanje 😂😂😂
Pa tak nekako i ja planiram..onak imamo 15 min do bolnice..dolazit ce i uvijek mi moze nešto rezervno ponijeti...naravno to moram pripremiti i polijepit papiriće što je što inače tko zna sta bi dobila 😂
Da sam znala da si uz mob, nebi pokusavala spavati 😂😂😂 takodjer kao sto vidis bezuspjesno. Sumnjam da cu uspjeti, upravo je sin nanjusio da sam budna i dosao meni u krevet 😴
Ma danas mobitel cuda radi,upali video i nek ti pokaze prije neg sto donese i mirna Bosna. 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji