ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kl1v
    25. Listopad 2019. 16:57

BabyD jako mi se svidja tvoj kinderbet. I ja bih takvu ogradicu!!  Gdje si to kupila? 
    Mi smo danas punih 30tt. Ajme sto to vrijeme leti. Vrijeme je da pocnem razmisljati o robici  i prikupljati stvarijeMeni u glavi stignem.... danas moja mama kaze, tek kad udjem u 9mj. Razumijem ju, izgubila je bebu u 8.mj tt prije mene. Potpuno razumijem taj strah i sjetu s kojom me pogleda nekad. Tako da ba, cini mi se, nesvjesno cekam...
    Cure, super za uredne preglede. Iva ne zamaraj se s njihovim mjerenjem. Meni je 1tj prije poroda K. jedan dr rekao da ce imati oko 6kg!? Mozes misliti panike i reakcije. Kad se rodila imala je 4480 pa zar je normalno fulati za oko 1500g?? Malo Vas udavih....sorry

25. Listopad 2019. 17:10

kL1V krevetic je adax a navlake su Dada&Rocco imam i za drugu stranu kad maknem ove oblake i zvijezdice kad naraste malo 😊

• Kengurica
    25. Listopad 2019. 17:30

Kliv ajms koliko ti je dijete bilo i koliko kriva procjena. Jesi vaginalno radjala?

• Kengurica
    25. Listopad 2019. 17:32

Petra jel ta doktorica R. tak dobra kako ju hvale?

Omerta
    25. Listopad 2019. 17:42

Hvala cure!  Da, sad zadnji put kad sam cekala tamo da dodjem na red do saltera da im dam uputnicu, rekle su mi da posto sam trudnica nisam nista trebala cekati, mogla sam preko reda odnosno odma se ubacit kako sam dosla i onda su me poslale gore po stepenicama javit se nekoj tajnici Zeljki.

Za D1 mi je rekla gin da ce mi dati prije nego ode u penziju, a ide sad krajem godine odnosno sa 1.1. tako da cu ta dva mjeseca valjda hodat u bolnicu na preglede i pretrage, od 35 tjedna vec salju u TA. I da, na njeno mjesto dolazi navodno neki muski iz Zaboka, a no sto sam do sad procitala od zena koje znaju o kome je rijec, nisu bas odusevljene. Do tad cu valjda i znat jel radjam u Podobniku il Sv.Duhu il negdje drugdje.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

samonezelje
    25. Listopad 2019. 17:49

Omerta koji dr iz Zaboka? Jel Knezovic mozda?

DeeSB
    25. Listopad 2019. 18:02

Hej cure...evo da se i ja javim. Bila danas kod svog gin na kontroli, pregledao me, pogledao nalaze kaze sve ok. I opet mi broji zbog kg... na +11 sam. A ja uopce ne vidim te kile na sebi 🤣
    I nije mi htio napraviti UZV nego mi dao uputnicu za TA da za 3 tj tamo napravim (taj kontrolni za 3. tromj.) tako da jos ne znam tocno jel curica ili decko....samo je rekao ako se skriva to je sigurno curica...pa ti sad budi pametan. Moram ovaj vikend u soping al bit ce neki neutralan 🤣

L 💛

Omerta
    25. Listopad 2019. 18:13

samonezelje

Omerta koji dr iz Zaboka? Jel Knezovic mozda?

Pojma nemam.  Zasto? Kakav je taj?

Be the change you wish to see in the world.. 💚

samonezelje
    25. Listopad 2019. 18:22

Nisam bila kod njega nikad, al znam zene koje jesu. Kazu da je malo hladan i grub, al da je pravi strucnjak, osobito ako su neke komplikacije kod poroda u pitanju. Mislim da ima jos jedan muski u Zaboku al se nemrem sjetit prezimena..za njeg nis neznam. A za ovog kaj radi u gin.ambulanti u Zbk prek HZZOa cujem da je uzasan. Da je bas fizicki grub na pregledima.. neki Gouda il tak nesto.

DeeSB
    25. Listopad 2019. 18:23

E imam samo jedno pitanje....tj zamolbu za cure koje vec imate podlogu za prematanje. Koje su dimenzije? Nasla sam neki ladicar koji mi se svidja pa bi mozda na njega namontirala podlogu pa da znam dal ce odg... Ladicar je 80 cm duzina i 48 cm sirina... 😊

L 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.