ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    26. Listopad 2019. 08:49

Jutrooo! Jel netko za strukle?? 😬
    Iva kad pocnes trpat kaj jos fali i ceg se sjetis, trebat ce ti jos jedan kofer 😂😂
    Pitas za uloske. Lako ti mm donese al ja sam ti prvoh par dana kad jako krvaris, stavila na gacice jedan onaj xxl s krilcima, moze bit nocni, bilo kakav al da je veliki i onda gore vir mekani. Tako da si slobodno spakujes i paket tih ulozaka, meni tako bolje drzalo sve to na mjestu.

Angie1205
    26. Listopad 2019. 08:50

Samonezelje cestitke !! 🎉🎉

samonezelje
    26. Listopad 2019. 08:53

Gogaa_V

samonezelje

Dobro jutro drage moje! Evo danas mm i meni 6.god braka! Jedva cekam da dodje dragi s posla pa picimo na neki fini rucak. Jeeej! Najljepse, necemo se danas patit sa nakuhavanjem i ciscenjem nego put pod noge..
    Ovo za torbu za rodiliste, moja je velicine mozda malo veca od rucne avionske nisam bas mjerila, i spakirala sam od potrosnog samo 10kom jastucica za dojenje, 1 paket vir i 5 kom jessa ulozaka za prvi dan dva, rolu TP, vlazni TP, vlazne maramice, 2 mrezaste gace babyono i 3 tosama. U kozmeticku sam stavila lastike, cetkicu, putni kalodont, mini anibakt gel, dezic, gel za tus Johnson baby, kremu za lice i korektor, par stapisa za usi i blazinica, Purelan. 2 spavacice, 2 manja i 1 veci rucnik, 3para carapa, ogrtac, japanke i papuce, punjac.Sve ostalo cu posortirati i poslikati hrpu sa brojevima i poslat mm. Tak da si samo zapise po brojevima kaj mi koji dan treba donijet sa fotke. Bar je ideja takva..Za pelene za bebu cu cuti za tjedan dana na tecaju kolko treba, da ne nosim previse. 2tetre. Nadam se da ovo za njegu pupka i bebe ne moram ja donosit za dok smo tam, al ak ce trebat imam sve u malim ambalazama od uzoraka i to ce za tam bit dosta. Robu za izlazak mene i bebe u posebnu torbu stavljam s jajetom da zadnji dan ponese. Za radjaonu u moju torbu sa dokumentima vrecica sa spavacicom rucnikom, japankama, balzam za usne, mob, krekeri i keksi i boca vode s dudastom cepom.

Jutro cure. Čestitke za godisnjicu. 🤗 ja bih se samo nadovezala na Johnson proizvod po sastojcima da izbjegavas. Čak u Americkim rodilistima upozoravaju da se ne koriste pogotovo za bebe…

Hvala! Bas cu proucit malo taj Johnson.. mislila sam ga za sebe. 

MaRe
    26. Listopad 2019. 08:53

Cima dođe to njima tako...dva dana ovaj tjedan sam bila ko u Egzorcistu sta je stvasta radio..onda se valjda umorio pa je dan poslije bio mal nježniji i isto sam se noćas prepala sta se ne javlja jer me svaku noć u 3 budi al evo probudio se sad pa sam mirna 🙂 Imaju oni neki svoj ritam unutra koji nam je teže pratit..pogotovo ak naviknemo da se jave u određeno doba i onda odjednom tad spavaju.

Grizli
    26. Listopad 2019. 08:59

Jutro... Ja od kad spavam sa ljubavnikom spavam ko baba, necu rec beba jer bebe zapravo ne spavaju dugo. 😁 
    Angie nemoj se izmotavat sad lijepo objasni Kengurici da isla bis u Petrovu al su prekrizili te jer si im kvake pocupala na porodu pa te ne primaju vise i zato ides na Merkur. 🤣
    Samonezelje sretna godisnjica!
    Vezano za rodilista bas je tocno tako kako naletis. Ja imam opciju ici u pulsko koje mi je cca 30-tak min udaljeno ili rijecko koje mi je 1.30h u najboljem slucaju. Pulsko nije bas na glasu kao neko super, al zato sam u zadnje vrijeme cula pohvale za doktore i babice sta mi je primarno. Nisu neki centar za komplicirane porode i komplikacije kod beba al znam da u tom slucaju ako gin predvidi problem neki koji oni ne mogu rijesavat pozivaju hitnu i voze za rijeku. To me tjesi. Drugo sto mi je rekla cura s kojom sam pricala slucajno dok sam cekala pregeld, a koja je nedavno tamo rodila u 32tt mali je u inkubatoru u puli i na moj komentar a joj kako to da niste isli negdje drugdje je rekla da je jako sretna sta je u puli jer je sa njim 24h, a u rijeckom valjda ne pustaju mamu stalno nego samo za dojenje. Pula isto tako ne forsira prirodna porod ako ne ide, dok u Ri sam cula da bas forsiraju prirodno, sta mi nije prioritet da nas neko tamo izmrcvari pa sa zadnjim atomima snage odem na carski.pula nema porod u kadi i slicne benefite al to me ni ne zanima tako da sad se samo nadam da cu naletiti na dobrog gin i babicu, a ostalo kako mi padne grah taj dan. Izvan moje moci je taj dogadjaj. A ako bude morala na carski kojim slucajem dogovoreni onda cu svakako traziti da bude ova gin sto me sad pregledavala ili jedan drugi gin koji mi je bio 2 put kad sam dosla zbog spontanih. Zelim se onda osjecat sigurno s doktorima s kojima imam dobra iskustva. 

26. Listopad 2019. 09:00

Cima meni je identicno zadnjih par dana. Osjetim ga no dosta slabo i onda me hvata panika. Makar kad legnem na leda i stavim ruke na trbuh osjetim ga no njezno. Mozda sam se i navikla na udarce pa ih vise ne registriram ko prije. Ja ga isto skroz dolje osjetim jer je na zadak. Veli doktor da to osjetim nozice najvise. 

samonezelje
    26. Listopad 2019. 09:01

Hvala cure na zeljama i cestitkama! Angie dizem dva prsta za strukle! 
    Cima tak i meni nekad utihne na par dana bude jaaako njezno, a onda ko danas.. ko da imam nutra plesnu skupinu Tihane Škrinjarić.. 
    Ja sam baš loša, jucer sam slistila pola strudle s jabukama i to od lisnatog.. danas ju samo gledam i nadam se da bude muz ostatak rijesil da me rijesi te muke!

• lucille9
    26. Listopad 2019. 09:08

Samonezelje- čestitke! Lijepo se provedite i popapajte nešto finoooo!

Samojed, evo meni već po drugi put u 1,5mj. urin pun bakterija, prva kultura sterilna, u ponedjeljak čekam drugi BATB urina i nalaz brisa cerviksa na BHS. Nemam nikakvih simptoma.

Kod nas se nesmije jesti ni piti za vrijeme truđenja, radi eventualne potrebe carskog i opće anestezije. Možeš si staviti mokri ručnik na čelo ili sisati mokru gazu, dalje od toga nedopuštaju.
    Sada sam se sjetila, par sati prije trudova spontano sam se očistila, isto tako i kod vanmaterniče prije nek je sve krenulo 'k vragu'.
    Svejedno sam dobila klistir, nije ničeg bilo, i poslije na tušranje.

Angie1205
    26. Listopad 2019. 09:12

Grizli 😂😂😂😂
    Da sam samo kvake pocupala mozda bi mi i oprostili...al to kaj sam dr gricnula za rame, tu im je prekipjelo 🙈🙈

C1M4
    26. Listopad 2019. 09:12

Uh, sad mi je lakse kad vidim da je i vama tako nekad😊 vjerojatno je to da, navikla sam valjda vec na jake udarce i onda 3 dana nista skoro pa me bas zabrinulo jer ono, sad bi ga trebala jace osjetiti jer je veci, a ja njega jos slabije osjetim🙄 sve reko necu se brinuti bezveze jer ga opet koliko toliko osjetim i valjda sam pukla jutros samo🙄 hvala vam🤗🤗😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.