ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samonezelje
    25. Listopad 2019. 18:27

DeeSB moja iz Lesnine je 47x80. Rekla bih po sjecanju da ih je vecina koje sam vidla te dimenzije plusminus koji cm, osim onih kvadratnih.

Omerta
    25. Listopad 2019. 18:39

Citam sad na Najdoktor.com da nisu bas nesto ti doktori iz Zaboka, taj Gouda.. jedna cura je spomenula nekog dr.Simica sa Bracaka da bi on mogao biti taj koji dolazi, za njega isto uglavnom losi komentari. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

kl1v
    25. Listopad 2019. 19:07

Kengurica

Klivajms koliko ti je dijete bilo i koliko kriva procjena. Jesi vaginalno radjala?

Dobila sam trudove, patile smo se i mucile jer se nije spustila skroz u zdjelicu. Zavrsile smo na carskom nakon nepunih 12h muke. U bolnicu sam dosla s uputnicom za carski ali nasi "strucnjaci" u Sk su najpametniji, i bolnica je prijatelj djece oa se forsa vaginalni porod. 
    Zbog toga je jadnicak pokupila infekciju, imala suzene arterije s lijeve str i krvarenje mozga. 
    Sretna sam sto je sve na kraju dobro proslo. I iskreno me panika jedino poroda kod tih strucnjaka. A to da li ce boliti ili ne, manje mi je bitno. Mora izaci 😉😉

DeeSB
    25. Listopad 2019. 19:07

samonezelje

DeeSBmoja iz Lesnine je 47x80. Rekla bih po sjecanju da ih je vecina koje sam vidla te dimenzije plusminus koji cm, osim onih kvadratnih.

Hvala...pretpostavila sam da bi to bilo to. Podlogu cu dobiti u paketu od grada ali to je ta "normalna" koju vecina ima 😀

L 💛

• Sarita15
    25. Listopad 2019. 19:08

Grizli traktor za mamu :) mislim meni su to gluposti sve te podjele oko robe frizure igracaka ma jooj...sad dok jos nismo znali sto je beba br 2 svi poceli aaa ako je curica nis od malog nes koristit, jel?! Pazi ono 'jel?!' Jer ako koristim sta odjednom ce postat i ona decko. Reko hocu pa necu 3 put nosenu robu bacit jer eto je plava ili na kamioncic ili neznam. Od susjede je dobio hrpu majica na strumfe na dinota na neki auto jer njoj mala hoce nosit takve majice jer su joj komotne. Ta na strumfa je ljubicasta i u njoj mu oci promjene boju predivno nesto. A kad je bilo zgrazanje na taj crveni bodi muz je samo rekao 'pa i ferrari je crven pa ga svi muski hoce' njemu nitko ne proturijeci a mene gledaju ko ludaka. To sa kosicom nikad necu zaboravit. Vise te lokne nema. Fali neutralne robe ali i ljudi pretjeruju. 
    A sto se igracaka tice ja svom pustim da se igra s cim hoce, htio je kuhat pa je ima rostilj i padelice i cajnik i zlicice i salice i hranu, htio je kopat pa ima bager i traktor i rovokopac, stavlja macu spavat plisanu i gradi vlak i tornjeve, pregledava svoje plisance i igra se sa robotom...ma sto god. Djeca su i nek im je udobno u trenerkicama na sto god i nek se igraju do mile volje. 
    DeeSB moja podloga je 90×55 iz bubamare. Komotna je onako bas. 
    Nek su pregledi dobro prosli :) 
    Sta se hrane tice: pazim i ne pazim, jedem kuhano domace umjereno svega pomalo ali ako pozelim pizzu napravim i pizzu i pomfri i topli sendvic. Jedino sad zbog zgaravice moram navecer jako pazit sto cu jest i kada a pred spavanje samo voda i bademi. Kile +6 + visak od prije..neznam svi mi kazu ogroman ti trbuh bas veliki a na to bas ne mogu utjecat nek beba raste i napreduje i da je sve ok. 

25. Listopad 2019. 19:20

Kod kupovine stvari za bebu ja bas nisam pazila da bude za muske, no one hello macka i tako neke stvari su mi ruzne pa ih ni za curicu ne bi uzela. Imam dosta bijelih stvari, bež, sivo... imam i crvene bodiće i hlačice. 
    A igranje decka s kuhinjom mi je bas cool... pa muski kuhari su super  
    Ona posteljina za krevetic iz Lidla sto ce biti iduci tjedan mi se bas sviđa. I bila sam prije tamo uzela pokrivač pa dimenzijama baš paše.

samonezelje
    25. Listopad 2019. 19:25

Omerta

Citam sad na Najdoktor.com da nisu bas nesto ti doktori iz Zaboka, taj Gouda.. jedna cura je spomenula nekog dr.Simica sa Bracaka da bi on mogao biti taj koji dolazi, za njega isto uglavnom losi komentari.

Dada to je taj kojeg se nisam mogla sjetit. Al ne znam bas nis o njemu osim kaj sam isto procitala negdje na netu neko nedobro iskustvo. S druge strane, malo tko ce na netu ic objavit svoje super dobro iskustvo, pa..

Angie1205
    25. Listopad 2019. 19:35

Ahh, te musko/zenske stvari su mi za 🤬
    Primjeri smo mm i ja, on se igrao s lutkama dok je bio mali, jednu cak jos cuva 😂 a ja sam se pikulala, kopala rovove za autice i napucavala susjede lukom i strijelom 🙈
    Nadam se da ce malac vise povuc na mm neg na mene jer ak bude isti ja...nahebala sam 😂😂
    Netko spomenuo dinosaure, moje obe se igraju s dinicima i citamo puno o njima i skoro sve ih znaju poimence. Zakaj da ih forsam sa “zenskim” stvarima vec sada ak ih to ne zanima trenutno...gluposti. 
    Tako da Grizli go for it...traktori su 🤘
    I da...mm je naj boja crvena tak da vec vidim odjelce za izlazak iz bolnice 😬 (dragi rekao da ga on bira ovaj put!)

Angie1205
    25. Listopad 2019. 19:38

Iva moj kofer nije mali bas. Bas sam ga danas pocela pakirati...poslikam kad sve slozim lijepo 😉

Angie1205
    25. Listopad 2019. 19:49

Iva moj je onak, skoro da i malac bude stao unutra 😂
    Jos fino na kotacice 😬
    Salim se naravno, sve sliknem kad ljepse slozim.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.