Hvalaa 💙 snalazimo se s prostorom koji imamo
malo nam je ostalo mjesta taman za prolaz ormar s druge strane jeedva otvorim al ajd 😂 ne bude li htio spavat u kreveticu smrtno cu se uvrijediti 😂😂😂
BabyD super je, i mi planiramo nakon iduceg pregleda ako bude sve ok u onoj euforiji uvesti krevetic i premetalicu u sobu, ukrasiti zidove, danas se pere posteljina i jorgani❤
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
BabyD joooj predivno je!!
Kad vidin tako lijepo uredeno hocu preskocit do tvojih tjedana 😂
Sto posto sam nesto zaboravila Deedee nisi jedina meni mozak kasa cijelu trudnocu nis ne pamtim
Ako nisam vec rekla sretno na pregledima tko ima
BabyD torba i kofer spremni :)
DeeDee pa za firmu ti treba sam ona potrda od dr što dobiješ kad otvoriš bolovanje/komplikacije i to je to. I onda na kraju mjeseca skupljaš sve one papire za hzzo.

Hvala ti Mare. Ja kažem ženi pa donijet ću vam idući tjedan papir od ginekologa i to je sve što Vam treba.. A VI meni morate dat to, to i to za HZZO. Kaže ona meni: "ma meni je to nešto sumnjivo, provjeri još malo", mislim si, s kim, da pitam iskustva ljudi na ulici -_-

[/url
Deedee jesi me nasmijala😂😂 ja sam otvarala krajem rujna (tocnije samo za jedan dan u rujnu, 30.9. 🙈🙈) i dobila sam dvije doznake za taj jedan dan,jednu sam poslala na posao a drugu odnijela i HZZO. Uz to sam dobila papir "potvrdu" na kojoj pise kad mi se otvara bolovanje, zbog ceg i ocekivano trajanje bolovanja i to sam poslala takodjer u firmu. Znaci ako pocetkom mjeseca planiras otvoriti bolovanje (tipa 1.11.) Samo ti gin da tu potvrdu o ocekivanom trajanju bolovanja, a doznake onda podizes krajem 11. mjeseca za 11 mjesec. Nadam se da nisam skomplicirala.
Zapelo mi za oko ovo o vise stete nego koristi od Utrogestana? O cemu oni to Goga,nisam u toku?
BabyD presladak kutak!!
Deedee apropo pisanja...ja u toku trudnoce nisam imala problema ali kao posljedicu poroda itekakvu. Evo sad me ubija kasalj intrudim se ne zakasljat negdje u javnosti jer se upiskim gotovo svaki put. A inace nakon poroda sam obavezno kihala i pisala i sve to skupa. Bavim se trcanjem,rekreativno i nije prosao trening ili utrka da se ja nisam upisala ali ful upisala a da nisam ni primjetila sto mi je pocelo stvarati veliku psiholosku barijeru. Prijateljica je fiziiterapeut i specijalnost joj je vracanje tog sveg dolje u formu nakon poroda inslicnih "trauma". Sama mi kaze da ono Kegelove vjezbe sve pet i nemoze odmoci al ko da gladis perom. Tako da sam ja pisala dnevnike unosenja tekucine,mokrenja, dobila knjigu sa cijelim setom vjezbi i ovaj put krecemo odmah po porodu kad cu moci (iako idem na carski od tezine djeteta sve omekša).
Thinkpink kupila sam sirup bijelog sljeza,pastile i umirem na kaucu a sutra idem na put😭

BabyD super je
Ma Goga ne brini, mala je vjerojatnost da ti cijepivo izazove bilo kakve probleme.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji