cure bas su me vase price rastuzile :( jako mi je zao sto su nekima od vas roditelji andjeli cuvari, ali vi imate nekog posebnog gore tko vas gleda i cuva.
cure u ranijim tjednima da vas pitam, jel vama popodne iskoce stomcici :) meni je treca trudnoca i razumijem da ce mi se sigurno ranije vidjeti, al evo sad sam 7.tjedan i popodne malo iskoci. cini mi se nekako bas bas rano. kako je vama stanje?
Ah cure...čitam vaše tužne priče i zaključujem da vas svatko nosi neki križ. Ja srećom imam oba zdrava roditelja, ali sam nažalost izgubila brata u prometnoj nesreći.. šta da vam kažem, otupit ćete na bol s vremenom.. Ali budite sigurne da su tu i promatraju sve iako mi toga nismo svjesni. Šaljem puse svima😘
Mari ja sam nepunih 7 pa mi se to cini🙈🙈🙈 u prosloj mi se sa 8 izbacio,kaos!
Evo GogaaaLelusimptomi trudnoce i M su skoro identicni tako da ja bi na tvom mjestu svako jutro pisnula jednu trakicu da vidis dal tamni. Ako da, sljedeci tjedan tek vadit betu da se uvjeris da je sve ok. Sretnoo!!
Hvalaaa hvalaa...nadam se da jeee....
Lavice i kod tebe ista situacija? ajme meni ja jos neki dan govorim muzu kako nebi puno govorila okolo a ako ovako nastavi necu ni morat :/
I mene ste rastuzile cure baš. Žao mi je , ali budite sugurne da vas čuvaju i štite i odozgo. 🙏❣ja svaki dan mogu očekivati lose vijesti dok tata ceka prvo unuce od mene kao srednje kćerke, ali se trudim da ne mislim na to. Kad Bog odredi bice vrijeme za svaciji odlazak. Nemojte da se izvinjavate na duzim postovima ako tema to zahtjeva...
Cure stigao moj Nifty nalaz je uredan,i 100% curica 🐣🥰🙏🏻
Super, cestitam na urednom nalazu i na djevojčici 😍💝
cure u ranijim tjednima da vas pitam, jel vama popodne iskoce stomcici :) meni je treca trudnoca i razumijem da ce mi se sigurno ranije vidjeti, al evo sad sam 7.tjedan i popodne malo iskoci. cini mi se nekako bas bas rano. kako je vama stanje?
I ja sam 7 tj i treca trudnoca i stomak mi je bas napuhan
Sortiraj odgovore
Najstariji