ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mari1313
    14. Lipanj 2019. 13:06

cure bas su me vase price rastuzile :( jako mi je zao sto su nekima od vas roditelji andjeli cuvari, ali vi imate nekog posebnog gore tko vas gleda i cuva. 

• Mari1313
    14. Lipanj 2019. 13:07

cure u ranijim tjednima da vas pitam, jel vama popodne iskoce stomcici :) meni je treca trudnoca i razumijem da ce mi se sigurno ranije vidjeti, al evo sad sam 7.tjedan i popodne malo iskoci. cini mi se nekako bas bas rano. kako je vama stanje? 

Lavica27
    14. Lipanj 2019. 13:19

Ah cure...čitam vaše tužne priče i zaključujem da vas svatko nosi neki križ. Ja srećom imam oba zdrava roditelja, ali sam nažalost izgubila brata u prometnoj nesreći.. šta da vam kažem, otupit ćete na bol s vremenom.. Ali budite sigurne da su tu i promatraju sve iako mi toga nismo svjesni. Šaljem puse svima😘

Lavica27
    14. Lipanj 2019. 13:19

Mari ja sam nepunih 7 pa mi se to cini🙈🙈🙈 u prosloj mi se sa 8 izbacio,kaos!

• LeLu
    14. Lipanj 2019. 13:22

Angie1205

Evo GogaaaLelusimptomi trudnoce i M su skoro identicni tako da ja bi na tvom mjestu svako jutro pisnula jednu trakicu da vidis dal tamni. Ako da, sljedeci tjedan tek vadit betu da se uvjeris da je sve ok. Sretnoo!!

Hvalaaa hvalaa...nadam se da jeee....

• leptiric00
    14. Lipanj 2019. 13:23

Cure stigao moj Nifty nalaz je uredan,i 100% curica 🐣🥰🙏🏻

• Mari1313
    14. Lipanj 2019. 13:24

Lavice i kod tebe ista situacija? ajme meni ja jos neki dan govorim muzu kako nebi puno govorila okolo a ako ovako nastavi necu ni morat :/

Gogaa_V
    14. Lipanj 2019. 13:27

I mene ste rastuzile cure baš. Žao mi je , ali budite  sugurne  da vas čuvaju  i štite i odozgo. 🙏❣ja svaki dan mogu očekivati  lose vijesti dok tata ceka prvo unuce od mene kao srednje  kćerke, ali se trudim da ne mislim na to. Kad Bog odredi bice vrijeme za svaciji  odlazak. Nemojte  da se izvinjavate na duzim  postovima  ako tema to zahtjeva...

Gogaa_V
    14. Lipanj 2019. 13:36

leptiric00

Cure stigao moj Nifty nalaz je uredan,i 100% curica 🐣🥰🙏🏻

Super, cestitam na urednom nalazu i na djevojčici 😍💝

• Mangomum
    14. Lipanj 2019. 13:36

Mari1313

cure u ranijim tjednima da vas pitam, jel vama popodne iskoce stomcici :) meni je treca trudnoca i razumijem da ce mi se sigurno ranije vidjeti, al evo sad sam 7.tjedan i popodne malo iskoci. cini mi se nekako bas bas rano. kako je vama stanje?

I ja sam 7 tj i treca trudnoca i stomak mi je bas napuhan 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.