ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lorija
    14. Lipanj 2019. 08:53

Jutrooo cure. Dok sam sve procitala pola sam zaboravila. 🙈
    Uglavnom cestitke curama na urednim pregledima!! 😁😁😁
    Sto se tice spavanja,ne savjetuje se na ledjima nikako posebno u visokoj trudoci,vec spavanje na bokovima.
    Ja spavam na lijevom i osjetim olaksanje uvijek.
    Potvrdjujem cim sluzbeno napunis 12.tt i udjes u 13tt radi se o 2tromj. To je i mene u prosloj trudnoci zbunjivalo.

Samojed ne brini i ja sam taj tjedan zapikirala da oden na pregled. Moram se otici naruciti i ja 😁

Maj4
    14. Lipanj 2019. 09:01

Jutro cure 🖐🏻
    Danas sam odlučila duže spavati ali svi oko mene su se urotili 🤣🤣 i sad dok pijem kavu neko od susjeda ispumpava septičku 🤮🤮 
    Meni se čini da samo moja gin ne naručuje za pregled, bilo mi je to prvi put neobično sad vidim da je spas. Nekad malo duže čekaš, ali sad kako idem češće već znam kad trebam doći. Prošli put nije bilo nikog u čekaoni 🙌🏻🙈 

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Grizli
    14. Lipanj 2019. 09:10

Samojed a koji bi ti to pregled bio? Mislim ako je tek prvi možda i je malo kasno, ne znam. Ne mogu se sjetiti sad dal si vec bila ili ne na 1.
    Angie 😭😭😭 ja placem kad god pomislim na tatu. Bila sam uzasno vezana za njega, kad se razbolio slomio mi se cijeli svijet. Obozavam svoj sestru, necaka, muza, al tu ljubav koju sam imala za tatu nema nitko. Zao mi je rec vise puta al mama mi nije ni pola toliko u srcu kao on iako je divna i draga, ja sam nekako nepostena. I to kad sam dozivjela me bas pogodilo ne znam dal osjecaj srece ili tuge. Znam samo da ako se rodi na taj datum iako je sansa mala da ce to biti najposebnija osoba kao i moj tata. Ja jos spavam sa medvjedicem grizlijem malim kojeg mi je tata donio sa puta kad sam imala 3 godine i muz mi neki dan kaze ako rodis curicu naci cu joj negdje njenog grizlija. Znaci potop suza je bio iako nisam bas tako jako emotivna u trudnoci kao sto su zene inace.
    Lorija uh znam cula sam i ja da nije dobro spavat na ledjima al mislila sam da to vrijedi tek kad trbuh pocne rasti ne sad vec?! 

lorija
    14. Lipanj 2019. 09:13

Maj4 i ja sam jutros produzila sa spavanjem i bome vidim po sebi da sam jos vise nervoznija 🙈🙉🙊

Livia
    14. Lipanj 2019. 09:15

Grizli je, to za spavanje na ledima vrijedi tek cca pred kraj drugog i u trecem tromjesecju. Jer tezina trbuha  tom polozaju pritisce veliku venu. Mada cak i tad ako ti pase mozes lezati na ledima, ako dode do pritiskanja vene to brzo skuzis po laganom osjecaju vrtoglavice, kao da ti je naglo tlak pao. To je od toga, kad promijenis polozaj brzo prode i taj osjecaj. 
    Meni je i lijepo i tuzno citati o vasim odnosima s ocevima. Ja sa svojim zadnjih 10 godina nemam dobar odnos, minimum minimuma samo. Nazalost je sam za to kriv. 

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

Red Fox
    14. Lipanj 2019. 09:18

Dobro jutro svima 😊 saljem vam neku tablicu koju sam nasla za tromjesjecja i mjesece trudnoce. Mene je najvise uvijek zbunjivalo kad me netko pita u kojem sam mjesecu 😂

Red Fox
    14. Lipanj 2019. 09:19
    lorija
    14. Lipanj 2019. 09:20

Grizli ne znam tocno od kada al znam i ja da je rijec sa stomakom ali meni odgovara i sada.
    Ne skupim noge jer ne mogu,da nebi stavljala jastuk za dojenje izmedju nogu,onda malo rasirim ih. Lijevu ispruzim a drugu desnu savijem i 'podbočim' od krevet  tako da ispada da spavam izmedju bok-stomak. 😂😂😂 sta ga i ja opisa.
    Uglavnom znam da je dobro na lijevom boku,strani srca.

Red Fox
    14. Lipanj 2019. 09:20

Jel netko od vas bio mozda na kombiniranom u petrovoj? Zanima me kolko se otprilike ceka nalaz. Prosli put mi je doslo za 10-tak dana pa me zanima jel jos uvijek isto. Ja danas na kraju nemrem ici jer mi je dala doktorica krivu uputnicu od neke druge zene koja je valjda bila prije mene 🤦🏼‍♀️ tak da idem u ponedjeljak

Maj4
    14. Lipanj 2019. 10:02

Lorija ja sam i inače bila spavalica, nemam problem s nervozom ako spavam duže 🙈
    RedFox hvala na tablici. Baš sam se razmišljala u kojem sam mjesecu, jer si ja brojim po tjednima i onda kad me neko pita stanem i zbunim se sva 🤣🤣
    Po tablici sam ušla u 4mj. To mi zvuči puno duže nego 13tt 🙈🙈 

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.