Joj meni isto ovo u tjedina i mjesecima je zbunjujuce i u tjedinam mi zvuci manje. 🤣 Meni je onda danas 2 mjeseca 😍.
Lorija ooodaaa poznata mi je ta poza pola pola i ja cesto se tako probudim.
To bi mi bio prvi pregled nisam bila nikako i sad nez sta da radim, meni najvise godi na ledjima da sp sve obrnuto,lorija i ti bi na prvi preglet u tom tjednu ?
Samojed reci ce ti ove iskusnije cure, meni se cini malo dugo za cekat za prvi pregled, al nisam kompetentna u tome.
Koja je neki dan spominjala da joj srce preskace? Jeste mjerile otkucaje srca? Koliko bi kao bilo normalno. Meni svako malo skoce preko 130 dok sjedim 🤔 a u tom komentu skuzim da me i u grlu stisne kao napadaj astme kad sam znala imati.
Evo narucila sam se privatno u ponedjeljak na ultrazvuk jer mi je puno da cekam do 10-te sedmice
??????
??????
Linda, ja vidim liniju drugu, koliko si dana poslije ovulacije? Pretpostavljam da si radila test dosta rano? Moram ti reci da sam znala vidjeti slicnu na svojim testovima i kad nisam bila trudna i skuzila sam da je bitna boja, ako vidis ruzicastu onda je veca sansa da je pozitivan, ako je siva onda manja.... Znam da je to najteze, ali nemas sta drugo vec cekati dan dva pa ponoviti test, ili ako ne mozes izdrzati otici izvaditi nalaz bete iz krvi. Sretno!
Lelu pozitivan, dobrodosla😊
Linda ja vidim i ne vidim tu drugu crticu jedino da ponovis za par dana pa da nam se javis.
Cure jeste li imale ili imate problema sa zubima u t. Meni vec ispala druga plomba. Prije t sam srecom popravila sve, skinula aparatice i izbjelila. Sad me brine ovo ispadanje plombi i kakvog ste misljenja , zubaru u trudnoći ili ne?
Cure...upravo dosla iz dm-a! Slucajno naletjela na sprey za stopala, bas za trudnice i odusevljena saaaaam!! Ne samo da fino mirisi nego tako lijepo hladi 😍
Ne znam dal jos koja od vas ima problem kao ja...uzasno me peku tabani, osobito onaj dio ispod prstiju. Ovo je bila sudbina sa naletim na ovaj spray 😜
Lelu izgleda pozitivno. Jesi radila sa 1.jutarnjim urinom?
Cure…upravo dosla iz dm-a! Slucajno naletjela na sprey za stopala, bas za trudnice i odusevljena saaaaam!! Ne samo da fino mirisi nego tako lijepo hladi 😍
Ne znam dal jos koja od vas ima problem kao ja…uzasno me peku tabani, osobito onaj dio ispod prstiju. Ovo je bila sudbina sa naletim na ovaj spray 😜
Leluizgleda pozitivno. Jesi radila sa 1.jutarnjim urinom?
Da prvi jutarnji.... al mi cudno jer bolovi ko pred M.. pa nezz kaj da mislim.. heheh... nadam se da je... prosli mj nije uspjelo pa se sad velelim ako je...
Sortiraj odgovore
Najstariji