ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    14. Lipanj 2019. 10:07

Joj meni isto ovo u tjedina i mjesecima je zbunjujuce i u tjedinam mi zvuci manje. 🤣 Meni je onda danas 2 mjeseca 😍. 
    Lorija ooodaaa poznata mi je ta poza pola pola i ja cesto se tako probudim. 

samojed
    14. Lipanj 2019. 10:13

To bi mi bio prvi pregled nisam bila nikako i sad nez sta da radim, meni najvise godi na ledjima da sp sve obrnuto,lorija i ti bi na prvi preglet u tom tjednu ?

Grizli
    14. Lipanj 2019. 10:17

Samojed reci ce ti ove iskusnije cure, meni se cini malo dugo za cekat za prvi pregled, al nisam kompetentna u tome.
    Koja je neki dan spominjala da joj srce preskace? Jeste mjerile otkucaje srca? Koliko bi kao bilo normalno. Meni svako malo skoce preko 130 dok sjedim 🤔 a u tom komentu skuzim da me i u grlu stisne kao napadaj astme kad sam znala imati. 

samojed
    14. Lipanj 2019. 10:24

Evo narucila sam se privatno u ponedjeljak na ultrazvuk jer mi je puno da cekam do 10-te sedmice

• BubaMara
    14. Lipanj 2019. 10:24

Linda181

??????

Linda181

??????

Linda, ja vidim liniju drugu, koliko si dana poslije ovulacije? Pretpostavljam da si radila test dosta rano? Moram ti reci da sam znala vidjeti slicnu na svojim testovima i kad nisam bila trudna i skuzila sam da je bitna boja, ako vidis ruzicastu onda je veca sansa da je pozitivan, ako je siva onda manja.... Znam da je to najteze, ali nemas sta drugo vec cekati dan dva pa ponoviti test, ili ako ne mozes izdrzati otici izvaditi nalaz bete iz krvi. Sretno!

• LeLu
    14. Lipanj 2019. 10:30
    Curke.... pozitivno ili? 2 dana prije M... bolovi ko pred M.... Hvalaaa
    Curke.... pozitivno ili? 2 dana prije M... bolovi ko pred M.... Hvalaaa
    Gogaa_V
    14. Lipanj 2019. 10:38

Lelu  pozitivan, dobrodosla😊 
    Linda  ja vidim  i ne vidim  tu drugu crticu jedino  da ponovis  za par dana pa da nam se javis. 
    Cure jeste  li imale ili imate  problema  sa zubima  u t. Meni vec  ispala  druga plomba. Prije  t sam srecom  popravila  sve,  skinula  aparatice  i izbjelila. Sad me brine  ovo ispadanje  plombi  i kakvog  ste misljenja , zubaru  u trudnoći  ili ne?

Angie1205
    14. Lipanj 2019. 10:41

Cure...upravo dosla iz dm-a! Slucajno naletjela na sprey za stopala, bas za trudnice i odusevljena saaaaam!! Ne samo da fino mirisi nego tako lijepo hladi 😍
    Ne znam dal jos koja od vas ima problem kao ja...uzasno me peku tabani, osobito onaj dio ispod prstiju. Ovo je bila sudbina sa naletim na ovaj spray 😜
    Lelu izgleda pozitivno. Jesi radila sa 1.jutarnjim urinom?

Gogaa_V
    14. Lipanj 2019. 10:47

Angie mozes  li nam slikati  sprej 🤗 

• LeLu
    14. Lipanj 2019. 10:48

Angie1205

Cure…upravo dosla iz dm-a! Slucajno naletjela na sprey za stopala, bas za trudnice i odusevljena saaaaam!! Ne samo da fino mirisi nego tako lijepo hladi 😍
    Ne znam dal jos koja od vas ima problem kao ja…uzasno me peku tabani, osobito onaj dio ispod prstiju. Ovo je bila sudbina sa naletim na ovaj spray 😜
    Leluizgleda pozitivno. Jesi radila sa 1.jutarnjim urinom?

Da prvi jutarnji.... al mi cudno jer bolovi ko pred M.. pa nezz kaj da mislim..  heheh...  nadam se da je... prosli mj nije uspjelo pa se sad velelim ako je...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.