ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    14. Lipanj 2019. 11:12

Lala sretno i javi nam obavezno kako je proslo! 🤞🤞

TinchiSk
    14. Lipanj 2019. 11:29

iva4, neka si. Mislim da smo već razjasnile da si ovdje možemo reći sve. Dijelit ćemo lijepe trenutke, ali i one tužne. Evo opet ću se rasplakati 

Angie1205
    14. Lipanj 2019. 11:37

Iva zato i jesmo tu da se izjadamo jedna drugoj i olaksamo si one teze dane.
    Moj tata se razbolio prije tri godine, leukemija...
    Super je podnosio kemoterapije, nikada nije bio osoba koja ce se lako predat, tako se borio i sa tom sugavom bolescu. Uzivao je u svojim unucima, nista mu nije bilo tesko za njih. Moja mladja je bila posebno vezana za njega, to je stvarno bio poseban odnos. Nakon godinu i pol borbe, silnih terapija...pod pauzom od bolnica i svega tata se poceo gubiti, nije znao gdje je, pricao je o pokojnoj baki i dedi...na silu smo ga odveli u bolnicu jer se nije dao nikako. Dva tjedna se patio, sa strahom sam isla k njemu jer sam se bojala da me nece prepoznat, ali jest svaki put. Lani...10.05. bila sam na poslu kad sam primila poziv. Cim sam vidjela sestrino ime na telefonu...odmah sam znala sto je, predosjetila sam jednostavno. Ali opet, sve je bilo tako nestvarno. Osoba tako jaka, koja je prozivjela strasno djetinjstvo, rat, koji je uvijek bio cvrsto na nogama, svima nama oslonac i zastita...samo odjednom je nestao. Jos uvijek nisam posve svjesna da ga nema. Cesto se uhvatim da cure uslikam u nekim specijalnim trenucima pa trazim po mobu njegov broj da mu posaljem, grozan osjecaj kad shvatim da tu sliku on nece vidjeti.

Livia
    14. Lipanj 2019. 11:41

Ako je i postojala sansa da se ne rasplacem danas, nema je vise. 
    Iva istu stvar sam prolazila s mamom i isto kad sam imala 20. Ja svoju, hvala Bogu, nisam izgubila ali znam taj osjecaj kad svi zajedno plesemo po rubu mjesecima i taj strah da mozda sutra moze bit taj dan. I uopce gledat roditelja u takvim mukama. 
    I zbog tog perioda, izmedu ostalog, s ocem nemam vise dobar odnos. 

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

• piba7
    14. Lipanj 2019. 11:43

Cure, gdje Mogu pronaći Daylong kreme za sunčanje? Jučer sam došla u Farmaciju i tražila kremu, rekli su mi da ne drže Daylong i onda sam rekla da bi trebala neku sličnu prigodnu za trudnice. Djelatnica me gledala kao da sam luda, 3x okrenula s ocima i rekla i da pričam gluposti i da tako nešto ne postoji i da ne postoje kreme bez kemijskih svojstva.
    Pa ako netko zna gdje Mogu kupiti Daylong 😁

Red Fox
    14. Lipanj 2019. 11:52

To je bas jako tuzno 🙁 meni nekad ide na zivce jer me mama zove 100 puta na dan, al se onda trgnem i sretna sam jer ju imam da me zove. Hrabre ste sve kak ste to izdrzale. Zapamtite da bebe koje nosite isto su dio vasih mama i tata tako da se mozda iznenedite ako oni jednom pokazu neke slicnosti s njima 😊 tako da nasi roditelji uvijek ostaju dio nas 

Angie1205
    14. Lipanj 2019. 12:04

Nama su posljednje dvoje godine bile strasno teske. Preklani, samo tj dana nakon Uskrsa umrla je muzeva baka, ona ga je odgojila, mene je prihvatila kao da sam njena unuka, to se strasno odrazilo na nasu obitelj. Nepuna 3 mj kasnije za bakom je otisao i deda, takodjer stijena od covjeka. On se pomirio sa tim da bez bake on ne moze i jednostavno je otisao za njom. Nepunih godinu poslije...moj tata. Zato je ova beba, kako je mi zovemo beba br.3 (jer curama jos tepamo da su bebe) je toliko zeljeno cudo i toliko zeljena sreca koju smo jedva cekali da nas sve izvuce iz tih tamnih dana.

Grizli
    14. Lipanj 2019. 12:32

Zao mi je cure ako smo se sve rascmoljile i rasplakale ocito tiznim pricama. Meni je tata umro prije 4 godine nakon svega 3 mjeseca borbe doslovno je nestao pred mojim ocima. Bio mi je sav razum, snaga i potpora. Imam srecu sto sam uz njega bila kad je otisao i onda mi je rekao da kad se budem udavala da ce hodat uz mene. Te godine smo trebali se vjencat, al sam smogla snage tek nakon skoro 2 godine da se napokon vjencamo. Taj dan mi je falio kao nitko al onaj osjecaj prisutnosti nikad necu zaboraviti. Mali od sestre je hodao samnom do oltara i sto je najbolje dijete od 5 godina koje prakticki nije imalo vremena kd pokupiti od njega mimiku lica, postupke i neke rečenice ili rijeci taj dan me iznenadio skroz. Uhvatio me za ruku i sa onim malim okicama pogledao i poceo veselo zvizdati, sta nikad prije ni poslije nije. A moj tata je uvijek kad je bio vesel zvizdao neku pjesmu. Tako da Red fox tocno to nasa dijeca imaju dio nasih roditelja i meni je predivno go kad vidim kako mali necak sve cesce ima neki mot na nona, ostanemo zaprepasteni zapravo. I jedva crkam gledat svoje dijete i u njemu mozda pronaci neke slicnosti s tatom. Inace na rodjendan sam saznala da sam trudna nakon puno neuspjeha i isto sam prvo otisla kod tate i dobila osjecaj sigurnosti i ko neku garanciju da ce ovaj puta biti dobro. Eco oprostite na duzem postu...

Grizli
    14. Lipanj 2019. 12:34

Piba treba ti krema bez kemijske zastite sa mineralnom, kemijskih spojeva sve imaju samo neki jesu neki nisu steti. Ako si u Zg ja sam tu kremu znala kupovat u gradskim ljekarnama ne znam kako se zovu al jedna je ona bas na trgu preko puta Name. 

• piba7
    14. Lipanj 2019. 12:49

Grizli

Piba treba ti krema bez kemijske zastite sa mineralnom, kemijskih spojeva sve imaju samo neki jesu neki nisu steti. Ako si u Zg ja sam tu kremu znala kupovat u gradskim ljekarnama ne znam kako se zovu al jedna je ona bas na trgu preko puta Name.

Hvala Grizli, pogledam u gradskoj ljekarni. Vjerujem da je i teta u Farmaciji razumijela što sam ju pitala, ali se pravila da ne razumije 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.