ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LeLu
    14. Lipanj 2019. 10:48

Gogaa_V

Lelu pozitivan, dobrodosla😊
    Linda ja vidim i ne vidim tu drugu crticu jedino da ponovis za par dana pa da nam se javis.
    Cure jeste li imale ili imate problema sa zubima u t. Meni vec ispala druga plomba. Prije t sam srecom popravila sve, skinula aparatice i izbjelila. Sad me brine ovo ispadanje plombi i kakvog ste misljenja , zubaru u trudnoći ili ne?

Nadam de da je..jupii

Nasty
    14. Lipanj 2019. 10:56

Stelle123

Nasty kako izgledaju ti rezultati? Jel faktor godina ukalkuliran u rizik ili se posebno prikazuje?

Stelle, nema faktora godina, uz osobne podatke i gestacijsku dob, datum vađenja krvi, postotak uzorka i sl. piše nizak rizik na sve trisomije, vjerojatnost za jednu npr- 1/15801861, još pišu rezultati za aneuplodije spolnih kromosoma- piše da nije detektiran. I spol. Ja sam radila nifty standard. 

Angie1205
    14. Lipanj 2019. 10:58
    Zanemarite ono zeleno cudoviste...Diegov plisanac😉
    Zanemarite ono zeleno cudoviste...Diegov plisanac😉

Evo Gogaaa
    Lelu simptomi trudnoce i M su skoro identicni tako da ja bi na tvom mjestu svako jutro pisnula jednu trakicu da vidis dal tamni. Ako da, sljedeci tjedan tek vadit betu da se uvjeris da je sve ok. Sretnoo!!

Gogaa_V
    14. Lipanj 2019. 11:00

Lelu  nemoj da te bune  bolovi  kao pred men. jer sam ih ja imala i vecina  cura to i jeste simptom  rane trudnoce koji se cesto  mjenja  sa pms. Ja mislim da si trudna  ponovi  test,  ili jednostavno  otidji  izvadi  krv. Po meni  jasno  vidljiva  i druga crtica 

Gogaa_V
    14. Lipanj 2019. 11:01

Angie1205

Evo GogaaaLelusimptomi trudnoce i M su skoro identicni tako da ja bi na tvom mjestu svako jutro pisnula jednu trakicu da vidis dal tamni. Ako da, sljedeci tjedan tek vadit betu da se uvjeris da je sve ok. Sretnoo!!

Hvala Angie👌

Nasty
    14. Lipanj 2019. 11:04

Cure puno vam hvala na čestitkama! 😘
    Meni je jako dirljivo čitati o vašim pozitivnim odnosima s očevima, ja na žalost s mojim nisam u dobrima.. Uvijek sam bika privrženija i kroz djetinstvo i sad majci jer je bolji čovjek. 
    Jeste primjetile u tablici da u drugom tromjesečju mjeseci broje 5 tjedana, a u prvom i trećem broje po 4 tjedna. Baš dobro, netko je mislio i na to da nam ovaj trudnički sjaj potraje što duže😍🤣

Angie1205
    14. Lipanj 2019. 11:04

Nema na cemu, samo da znate vi mackoljupci...mirisi na metvicu pa nek vas ne zacudi ak mace pocnu bjezat od vas 😉
    Salim se naravno, al sprej je odlican stvarno. 

• Lala27
    14. Lipanj 2019. 11:08

Cure, ja danas idem na pregled u 14h, baš sam nervozna, glava me užasno boli. Ne znam ni zašto se tako isprepadam, ali vidim da je svima isto. Baš sam se rastužila sa ovim vašim pričama, a kad sam pročitala ovo za grizlija tad suze nisam mogla spriječiti, još je to i nadimak ovdje, pa ću se svaki put sjetiti priče kad Grizli nešto objavi 

Nasty
    14. Lipanj 2019. 11:09

Ajme Angie super, to ću kupit! Po danu mačke bježe od mene od vrućine ali mi se navečer pokušavaju došuljat. Pa ću uzet da imam i za zimu🤣🤣

Angie1205
    14. Lipanj 2019. 11:12

Nasty hahahaha 😂😂😂😂
    Cudesan sprej, hladi noge i tjera macke...ugodno s korisnim 🤪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.