Cure, svima četitke na pregledima i lijepim vijestima
Malo ste me rascmoljile sa svojim pričama, ali neka ste. Baš me briga, pustit ću neka hormoni rade svoje...Ja sam isto bliska sa svojim roditeljima i pojma nemam šta ću kad mi odu...
Cure moje, ja sam danas nakon dugo vremena išla s autobusom ujutro na posao i mogu vam reći da izgleda da ne mogu više. Tako mi se smučilo zadnjih 30 sekundi vožnje da sam jedva izdržala da izađem, kupim na kiosku hladnu vodu i sjednem na klupu. Generalno žurim da stignem na brzu liniku za Zagreb, ali sam bome sjedila 15 minuta dok nisam skroz došla k sebi.
Jako sam se prepala jer sam bila sama, nikog mi poznatog, šta ako se onesvjestim. Nije mi se povraćalo nego mi se strašno mantalo... Šta ti je autobus bez klime. Katastrofa!
Veselim se što malo pomalo saznajemo spol....
Valentina ma mislim da to nema veze s onime sto je kuma moja imala. Ona je bas imala taj trbuh prilican prije trudnoce. Tako da nemoj se zamarat jednostavno ocito je tako tijelo sad reagiralo.
Tonkica a joj mozda zbilja da onda nadjes neki drugi prijevoz do posla jer mogu mislit kako ti je bilo samoj. Drzi se!
Leptiricu cestitam! 😍
Mikio dobrodosla!
Tonkice drzi se. I ja sam sad dosla izvana i iako sam autom vecinom svejedno jedva disem. I evo otvaram drugi sladoled danas. 🙈
Iva uzmes bilo koji koji ima lactobacillus gg. Znam za Biorelu recimo. I obavezno probiotik popij barem 3 sata nakon antibiotika jer ce inace antibiotik poubijati i korisne bakterije koje uneses probiotikom.
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Jel tko vadio krvnu grupu i RH faktor? Koliko se cekaju nalazi?
url=https://lilypie.com]
Stelle, u Petrovoj 3 u Zagrebu max 7 dana, ja mislim. Ali kad odes tamo i napravis pretrage, odmah daju i listic s tocnim datumom nakon kojeg mozes doci po nalaze. Vazno je prilikom preuzimanja imati taj listic sa sobom, a nebitno je tko kupi nalaze. Meni je recimo najbolja kolegica (prijateljica) s posla, jer smo muz i ja bili na putu bas tada mrvu duze. Cuvaju ih max 2 ili 3 mjeseca, ne sjecam se sad tocno...
Cure da se pohvalimo naš borac i ja..POBIJEDILI SMOOOOOO!! Zločesti hematom je skoro pa nestao (očito je bio problem taj aspirin) i naš mišek sad ima velikih 4cm !!! Pleše po buši, maše rukicama i nogicama, igra se i teta doc kaže da po svemu što trenutno vidi da je sve odlično, da se beba super razvija, da je posteljica na odličnom mjestu i sl...ma sve za pet :)))) I posebno je još pohvalila borca, kaže kad beba preživi onako veliko krvarenje, da je to veliki i bitni pokazatelj koliko je beba jaka, <3 <3 Suze radosnice su pale kad sam prvi put ugledala ta mala stopala <3 <3 I opet preponosna na našeg borca, uspjeli smo!
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Cure da se pohvalimo naš borac i ja..POBIJEDILI SMOOOOOO!! Zločesti hematom je skoro pa nestao (očito je bio problem taj aspirin) i naš mišek sad ima velikih 4cm !!! Pleše po buši, maše rukicama i nogicama, igra se i teta doc kaže da po svemu što trenutno vidi da je sve odlično, da se beba super razvija, da je posteljica na odličnom mjestu i sl…ma sve za pet :)))) I posebno je još pohvalila borca, kaže kad beba preživi onako veliko krvarenje, da je to veliki i bitni pokazatelj koliko je beba jaka, <3 <3 Suze radosnice su pale kad sam prvi put ugledala ta mala stopala <3 <3 I opet preponosna na našeg borca, uspjeli smo!
Joj bas mi je drago!!! Bravo mrvice mala najjača! 💕👶🏻Hrabrica na mamu! Bas lijepa vijest nakon tužnih postova o roditeljima.... Zao mi je cure! Budite jake.. Ja nazalost nisam nikad imala odnos sa ocem kao sa mamom.. Uzas zapravo. Sto je stariji to je sve gori i gori i ne zaslužuje se zvati ocem... Nažalost zloba za materijalnim ga je odvukla od obitelji a sad se to još više vidi.. Kazu ljudi moli se za njega. Ma da se moli cijeli svijet nema vise spasa... Nekad mi dođe zao kaj nismo sve 3 seke imale odnos sa njim kako neki imajj sa ocem.. Ali sta ces... Tako je kako je... Zato je mama moje i nase sve... Zapravo planiram raskinuti svaki odnos s njim jer njemu su djeca samo muka i broj.. Covjek bi nekad rekao da se ponaša kao da mu nismo bas nista... Ali dirnule su me vase price i rastulila sam se... Budite sretne sto ste imale prekrasne očeve... Barem znate sto je to.. Neka ih Bog čuva na nebu i blagoslovi vas i njih.. Da vas s neba sa radošću gledaju i mame i tate.... Nikad niste sami. Ali lako meni pricati kad neznam kako je.. Ne želim ni znati i toga se jako bojim...
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Ako ti je hitno, uvijek možeš privatno vaditi, rezultati su ti gotovi isti dan.
Sortiraj odgovore
Najstariji