Cure pijem od jucer sumamed pa me zanima jel neka od vas imala kakvih nuspojava? Ja sam dobila proljev i uzasno me muci al nije onak cijeli dan nego samo cc tri sata nakon sta sam popila tabletu😞 neznam jel to moze bit sta opasno za bebu😕
Joj taj sumamed. Meni se isto desilo od prve tablete odmah, imala sam osjećaj da će mi crijeva ispasti, plakala sam od muke, dobrih sat vremena se nisam micala iz WC-a. To im je jako česta nuspojava, tako piše i na onom papiriću. Da li može smetati bebaču, to neznam, ali po meni ne bi trebalo, oni sebi ukradu sve što njima treba od nas
Mislim da bi se uz antibiotik,pogotovo tako jak kao što je sumamed, trebao piti probiotik,bas da ne bi dolazilo do proljeva i sličnih nuspojava. Ne može naštetiti bebi dok god pazis da si hidrirana.
Drage žene, puno ste pisale.. Ja sam zadnjih baš u pogonu, ne pišem ali čitam vas.. Stigli su mi danas rezultati nifty testa, sve je uredno i prijavljujem dječaka!
Čestitam svakoj ženi danas na lijepim rezultatima i pregledima, neka se samo tako nastavi u pozitivnom tonu do kraja.. 👏💪💗
Cestitaaaam
Joj, kako sam se sad naplakala, cure.
Dijelim tugu sa svima vama koje ste nekog izgubile. Moja mama je otišla prošle godine u 7. mjesecu, sad će tek godina dana.
Naglo, teški moždani, 12 dana kome i umrla je. Nismo se stigle ni oprostiti
A bila mi je sve, najbolja prijateljica, mama, tata, sveee. Tako i mom malom. Baš mi se srušio svijet. Još sam taman tad i posao promijenila.
Žao mi je što neće upoznati moje drugo dijete i ono nju, ali sigurna sam da će se radovati s nama s neba.
Leptiric I Juno, čestitam na lijepim vijestima!
Zao mi je cure ako smo se sve rascmoljile i rasplakale ocito tiznim pricama. Meni je tata umro prije 4 godine nakon svega 3 mjeseca borbe doslovno je nestao pred mojim ocima. Bio mi je sav razum, snaga i potpora. Imam srecu sto sam uz njega bila kad je otisao i onda mi je rekao da kad se budem udavala da ce hodat uz mene. Te godine smo trebali se vjencat, al sam smogla snage tek nakon skoro 2 godine da se napokon vjencamo. Taj dan mi je falio kao nitko al onaj osjecaj prisutnosti nikad necu zaboraviti. Mali od sestre je hodao samnom do oltara i sto je najbolje dijete od 5 godina koje prakticki nije imalo vremena kd pokupiti od njega mimiku lica, postupke i neke rečenice ili rijeci taj dan me iznenadio skroz. Uhvatio me za ruku i sa onim malim okicama pogledao i poceo veselo zvizdati, sta nikad prije ni poslije nije. A moj tata je uvijek kad je bio vesel zvizdao neku pjesmu. Tako da Red fox tocno to nasa dijeca imaju dio nasih roditelja i meni je predivno go kad vidim kako mali necak sve cesce ima neki mot na nona, ostanemo zaprepasteni zapravo. I jedva crkam gledat svoje dijete i u njemu mozda pronaci neke slicnosti s tatom. Inace na rodjendan sam saznala da sam trudna nakon puno neuspjeha i isto sam prvo otisla kod tate i dobila osjecaj sigurnosti i ko neku garanciju da ce ovaj puta biti dobro. Eco oprostite na duzem postu…
Ajjjj kako sam se sad rasplakala na ovaj tvoj post...i to jos na poslu, ajme
Ovo je stvarno predivno cudo..
Čestitam na lijepim vijestima sa pregleda danas i na curici 😍
Da se javim i sa mojim pregledom, sve je super, beba lijepo napreduje, pol nismo vidjeli, to ćemo za mjesec dana, 15.07.imam opet kontrolu, tako mi je dugo čekati, uvijek sam nestrpljiva 😄
Ivona bitno da mirujes i pijes terapiji. I drzim fige da za 2 tjedna cujes jaaako srceko.
Valetina nista se njoj nanuzv nije vidilo, nego ju je gin slala kirurgu jer joj je to bilo cudno pa je on pregledom utvrdio. Al njoj ti nikad nakon 2.trudnoce trbuh nije se skroz vratio nego joj je koza bas dosta visila u donjem dijelu.
Aha, meni je bio skoro pa ravan prije ove trudnoce. Mislis li da onda nemam razloga za brigu?
Sortiraj odgovore
Najstariji