Evo da vam se javim nakon pregleda. Srčeko kuca, pustio mi na kratko da čujem i čestitao mi.Veli da je trudnoća manja, a ja biser ga pitam da kak to ako mi je 13. dan bila ovulacija. Samo se nasmijao i kaže to je Njegova volja, ja s tim nemam ništa. Tulila sam po putu do doma od sreće. Onda sam tulila kad je sin došao iz škole sa super ocjenama pa onda kad mi je malo prije kćer poslala video iz škole kako se opraštaju s nastavnicima na završetku osmog razreda. Suprug se samo smije, a sin me gleda kao kaj je "stara" puknula jer im još nismo ništa rekli.
Leptiric jeeeeee curka i sve je super! Cestitam!
Mari ne brini normalno i meni tako ujutro mali trbuscic onako ko sto sam znala imat pred mengu, al navecer bogami se vidi fino.
Iva to cesto zna sumamed raditi. Probaj ga piti ili 1h prije jela ili jos bolje 2 h nakon jela sa puuuno vode. Imozda da probiotike probas uvesti.
Juno cestitam sto je sve u redu.
Čestitam na dobrim rezultatima 🎉❤
Juno slikica😍 ja se na svaku sliku ultrazvuka tako raznježim 🥰🙈
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Evo da vam se javim nakon pregleda. Srčeko kuca, pustio mi na kratko da čujem i čestitao mi.Veli da je trudnoća manja, a ja biser ga pitam da kak to ako mi je 13. dan bila ovulacija. Samo se nasmijao i kaže to je Njegova volja, ja s tim nemam ništa. Tulila sam po putu do doma od sreće. Onda sam tulila kad je sin došao iz škole sa super ocjenama pa onda kad mi je malo prije kćer poslala video iz škole kako se opraštaju s nastavnicima na završetku osmog razreda. Suprug se samo smije, a sin me gleda kao kaj je "stara" puknula jer im još nismo ništa rekli.
Cestitam drago mi je da je sve ok. 🙏😘
Cestitke svima na danasnjim pregledima 🥰
Kad smo kod Sumameda, moja starija danas dobila...stvorio joj se neki cir na guzi i boli ju ko vrag 😞
Valjda cemo izgurat tri dana na terapiji 😏
Cure ja sam bila danas na pregledu ne cuje se jos srce prerano je, ali mi je ginekologinja otkrila hematom i dobila sam duphaston da pijem 2 tjedna i mirovanje. Za 2 tjedna na kontrolu, sta mislite dali se to moze sa tom terapijom povuci ?
Cure ja sam bila danas na pregledu ne cuje se jos srce prerano je, ali mi je ginekologinja otkrila hematom i dobila sam duphaston da pijem 2 tjedna i mirovanje. Za 2 tjedna na kontrolu, sta mislite dali se to moze sa tom terapijom povuci ?
Ivona ne brini, to je vrlo učestalo. Pojaviti će ti se smedi iscjedak/lagano krvarenje kako će hematom izlaziti van. Ne brini, samo uzimaj duphastone i slušaj doktoricu.
Koji slatki trbusi na sve strane. Valetina tvoj je stvarno v3c ozbiljan u tako "malim" tjednima. Podsjećas me na moju kumu koja je sa trecim imala trbuh u 2mj kao da je 7 mj trudna. Ljudi su se zgrazali kad su culi da je zeni termin tek za 7 mjeseci. Al bas je bila ogromna, samo njoj je to bila posljedica puknutog trbusnog misica za koji nije ni znala da je problem od prosle trudnoce.
Uhh nadam se da nije neki takav ili slican problem, valjda bi se vidjelo nesto na ultrazvuku ili bi mozda ranije imala kakve simptome, s obzirom da mi od prve trudnoce proslo vec 19 g.
Ivona bitno da mirujes i pijes terapiji. I drzim fige da za 2 tjedna cujes jaaako srceko.
Valetina nista se njoj nanuzv nije vidilo, nego ju je gin slala kirurgu jer joj je to bilo cudno pa je on pregledom utvrdio. Al njoj ti nikad nakon 2.trudnoce trbuh nije se skroz vratio nego joj je koza bas dosta visila u donjem dijelu.
Sortiraj odgovore
Najstariji