Hrabrice savrseno! Predivno! Bas mi jebjako drago da ste se izborili i pobjedili! I nek je otišao prokleti hematom. ❤️
Jaivanpa jako mi je zao sto nemas lijep odnos s ocem, al ako netko te ne postuje onda te niti ne zasluzuje bez obzira tko ti to bio. Nadam se da ces kako god vas odnos zavrsio imat miru dusu i srecu da majka bude s tobom jos jaako dugo.
Jel tko vadio krvnu grupu i RH faktor? Koliko se cekaju nalazi?
Ako ti je hitno, uvijek možeš privatno vaditi, rezultati su ti gotovi isti dan.
Nije mi hitno, nego mi je sestra zadnji put komentirala da nije dobro precesto vadit krv jer se vena traumatizira. A ja sam u zadnjih misec dana vadila 4 puta i sad moram taj jos jedan pa kalkuliram da nalaz bude gotov do sljedeceg pregleda.
url=https://lilypie.com]
Zadnja 2 dana uopce ne osjecam da se ista po trbuhu mice. Prosli tjedan sam bar par puta dnevno imala oni neki mali bump, a sad nista. Bas mi je to cudno.
url=https://lilypie.com]
Cure mene ste isto rasplakale. A nisam inace neka osjetljiva. Stvarno su price pretuzne/emotivne/a opet lijepe i pune ljubavi ♥️
Cestitam na super nalazima i hura za jednu curku koja popravlja prosjek 🎉🎉😁
Ja danas punih 12tt. Sutra idem na 4 dana na more a u srijedu se vracam u zg na pregled. Nadam se da cu do tad vec imat rezultate panorame. Ja sam danas isto imala glupi razgovor o kremama za suncanje i na kraju otisla u bipu i kupila kremu za bebe. Inace sam tamnoputa i skoro nikad ne izgorim pa se nadam da nece sad ta krema skodit 🙄
Zadnja 2 dana uopce ne osjecam da se ista po trbuhu mice. Prosli tjedan sam bar par puta dnevno imala oni neki mali bump, a sad nista. Bas mi je to cudno.
Joj tako je i meni bilo neki dan, sva sam se uplašila, jer smo relativno rano počeli i ja i muž osjećati bebu, već od 13 TT, i svaku večer bi nas lijepo pozdravila svojih 5 minuta prije spavanja. Jednu večer nije, a ja sam se toliko uplašila ujutro pa sam si izmrdala trbuh gore dolje ljevo desno, pa pričala bebi da se pomakne da ne brinem, pa lupkala po trbuhu i tako četiri sata, sva u panici, već se spremam za kod ginekologa muž kaže strpi se, a navečer kad se javila bome me izlupala da me zabolilo, tako malo stvorenje a da toliko boli. Mislim da je to normalno tako, vjerojatno se negdje pomaknula u drugu poziciju gdje ti nije toliko blizu trbuha i odmara pa je zato ne osjetiš da lupka
Hrabrice, baš mi je drago što imaš tako lijepe vijesti. Nek se samo tako nastavi.
Danas nam je baš bio emotivan da. Uspomene
Ugodan vikend svima, čuvajte se vrućina i uživajte
Nije mi hitno, nego mi je sestra zadnji put komentirala da nije dobro precesto vadit krv jer se vena traumatizira. A ja sam u zadnjih misec dana vadila 4 puta i sad moram taj jos jedan pa kalkuliram da nalaz bude gotov do sljedeceg pregleda.
A onda si računaj cca 7-10 dana ovisi od bolnice do bolnice, i bolje da ne vadiš toliko često ako imaš lufta za dočekat da bude nalaz gotov, sasvim su te dovoljno ispikali u tih mjesec dana
A onda si računaj cca 7-10 dana ovisi od bolnice do bolnice, i bolje da ne vadiš toliko često ako imaš lufta za dočekat da bude nalaz gotov, sasvim su te dovoljno ispikali u tih mjesec dana
Ja sam vadila sad u ponedjeljak, i jučer (četvrtak) je nalaz bio gotov. Petrova 3-zavod za transfuziju..
Hrabrice savrseno! Predivno! Bas mi jebjako drago da ste se izborili i pobjedili! I nek je otišao prokleti hematom. ❤️
Jaivanpa jako mi je zao sto nemas lijep odnos s ocem, al ako netko te ne postuje onda te niti ne zasluzuje bez obzira tko ti to bio. Nadam se da ces kako god vas odnos zavrsio imat miru dusu i srecu da majka bude s tobom jos jaako dugo.
Ma uzasan je draga! Uzasan... Rastavili su se moji hvala Bogu iskreno... Ono je bio teror za sve... Poslije se ozenio i mama udala... Al tatina žena je prezla... Znas do te mjere da nam kaze u nasoj kuci da mi trebamo jesti vani a ne kuci, da ce ona nama izbaciti nase stvari iz kuće a mi smo vlasnice pol kuće koju su podigli mama i tata. Ma toliko gadosti bi mogla napisati, od zakljucavanja hrane spajzi da je frizider parazan a macke jedu parizere i sve a nas ko j... Do toga da nam krade stvari da smo imali sve pod ključem... Fala Bogu nemam s njima vise posla 3g kako sam se osamostalila... Nije da ja nju ne volim iz starta. Nisam bila ono dijete koje mrzi partnera roditelja bez razloga jer svatko ima priliku nastaviti zivot... Ali ovo cure moje... Otac se prodao za njene stanove i kucu jer je jedinica, sama cijeli zivot, ima 55 g.. Misli da ce dobiti nest od nje, budala naivna jos ce ga ona pokopat i satrat.. Nikad nije stao na nasu stranu, dozvolio da nas vrijeđa i svasta govori i kad bi cuo da nas vrijeđa poricao bi... Ko da je zacaran. A ona nema djece ni nicega... Mrzi djecu i govori kako su to samo muke u zivotu kad imas dijete.. I sad da ja svoju bebicu nekad odvedem tamo. Ma ne pada mi na pamet.. Da ju netko lud maltretira i ko zna jer znam kako se odnosila prema sestricininoj kćeri. Strasno. Bogu hvala da nema djecu, jadna bi ta djeca bila. Mogla bi romane pisati o posjednjih 7 godina prije osamostaljenja i pakla, od oca alkoholicara do lude macehe... A mamin muz je super, bio uz nas u dobru i zlu, dolazio u skolu pred nas i sve.. Stitio i kupovao kao da smo njegova djeca.. Nije ni on bio bajan ali puno bolji od nje....
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji