Grizli, baš sam se naježila kako su ti se datumi poklopili.
Piba, drago mi je da je bilo super na pregledu. Sretno i danas.
Nasty, čestitam i na rezultatima Nifty-a i na pišonji
Kad počinje to sjajno drugo tromjesečje, s 14 tjedana službeno?
Sve se nadam potpunom izostanku mučnina jer sam luda od toga. Baš vidim da me već čine živčanom. Još u kombinaciji s vrućinom i umorom... grozna sam.
Dobro, danas još odradim pa sam na godišnjem tjedan dana, doma mi je ipak lakše.
Jutro!
Zadnji dan skole 🎉 Idemo na priredbu danas.
Probudila sam se vec zivcana 🙈🙈
Tinchi ako se ne varam ti si od sutra u drugom tromjesecju, cim napunis 12 tjedana i udes u 13. 😄
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Kaj se tice pocetka 2.tromjesecja...imam aplikaciju koja meni pokazuje da u pon.17.06.mi je prvi dan 2.tromjesecja, znaci kad budem punih 13.tjedana.
Tinchi tad i ti ulazis u 2.tromj.obzirom da nam je isti termin 😉
Primijetila sam da različito aplikacije pokazuju, zato i pitam. Negdje piše s 12, negdje tek s 14.
Ja se valjda nadam da će mučnine nestati točno taj dan
Moram se nečime utješiti.
Daaa, zadnji dan škole. Jupiiiiii!!!!!
Jutro... Jao koja nesanica nocas. Sad me poceo prat nemir zbog tog secera. A samoj sebi rekla da se ne nerviram, al ne mozes mozak ludi koji vrti zaustaviti.
Nasty znaci pogodilo sve da je deckic! Slatko! Bogami viidm da prednjacimo u muskim bebama ovdje.
Tinchi 🤞drzim figice da mucnine nestanu vec sutra!
Stvarno ne znam kako vam je, ni u jednoj trudnoci nisam povracala (osim kad sam bila bolesna s manjom pred sam kraj trudnoce). U pocetku mi je bilo kao muka i smrdila mi je neka hrana al to je meni sve zanemarivo jer je trajalo svega par dana. Stvarno mi je sve fino i sve mi pase...ja ko dobro prase 🙈🤪
Ah skola...kolko se veselim, tolko i ne bas...bas sam zlocesta 😂
Mi smo u stanu, na 4.katu a moje cure bi non stop bile vani, same ih ne mogu pustit a ja na sunce nema sanse da idem na ovaj beton! Tak da me ceka svakodnevno fektanje i odbrojavanje kad cemo van 😏
Eventualno ce bit mir kad ih posaljem bakama na selo 😜
Grizli pokusala sam ne komentirat al ne mogu. Bas TAJ datum mora nesto znaciti, to je znak ja sam sigurna!!
Posebno me pogadja tvoja prica jer sam i ja izgubila tatu prije godinu dana. Umro je dva dana prije mog rodjendana, sprovod bas na moj rodjendan...gledam njegovu sliku svaki dan i bas njemu se zahvaljujem sto mi je dao snage i volje da ne odustajem od bebe broj tri.
Nekako znam da je i on zasluzan za nas uspjeh. Evo sad cu se opet rasplakati 😞
Sorry cure na ovom pismu od posta...al morala sam
Molim vas cure za pomoc, isla sam da se narucim kod ginekologa i najranije sto moze da me naruci jeste 4.07. Ja cu tad biti tacno 10 sedmica, meni to djeluje bas kasno sta vi mislite molim vas bas sam se zabrinula
Joj curke, rasplakat ću se na poslu. Meni je mama umrla prošlo ljeto, tata još kad sam imala 7. Stalno si mislim kako ću bez njene pomoći, a opet, s druge strane, baš zato mi treba još netko moj koga ću voljeti, zato sam se odlučila na bebu. Isto tužna priča, sprovod bio mom sinu na imendan. Stojim tamo s njim, nemam ni brata ni sestru, i mislim si kako ne želim isto njemu jednog dana. Ima on polusestru po tati jer smo mi rastavljeni i jako se voli s njom, ali mislim da će s ovom bebom biti još više vezan jer ćemo živjeti zajedno.
Ja se baš radujem praznicima. Mali bude kod bake i djeda preko tjedna kad ja radim pa onda imam dosta slobodnog vremena, baš odmorim tijelo i dušu.
Super je vama koje nemate mučnine. Nije meni sad neko strašno stanje, ne povraćam, ali stalno imam osjećaj da mi nešto stoji u grlu. I ne paše mi slatko, a baš mi se jede. I ne pijem kavu pa mi fali.
Nadam se da će uskoro sve to doći na svoje :-)
Sortiraj odgovore
Najstariji