ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nasty
    16. Listopad 2019. 21:25

Ena samo smireno, riješit ćeš to.. Sretno sutra! 

Lavica27
    16. Listopad 2019. 21:26

Iva provjeri da li daju tu naknadu jer ne daju svi. Kod nas je da kad rodimo moramo javiti na posao da smo rodile i neki obrazac popuniti samo pa uplate kroz par dana. PetraB joj grozno,zao mi je sto si imala takvo iskustvo... kod mene je ogroman kolektiv pa ono,uskacemo si svi. Kengurica da,ht.
    Angie super onda!! Super za ove stvari koje ces dobiti, ja sterilizator nisam kupovala nit sam vidjela bas neku potrebu za njim. Mislim da ga dobijem naravno da bi koristila... 
    Ena cudi me da sindobila uopce terapiju za 10na3,obicno to ni ne lijece,tako da se ne stresiraj oko toga!

Lavica27
    16. Listopad 2019. 21:28

Nasty  meni je rjesenje za porodiljni bilo par dana prije prvog rockasa,mislim da tako svima. Osim ako rodis prije 37.tt onda imas pravo tipa mj dana duze.

Angie1205
    16. Listopad 2019. 21:31

Lavice imala sam sterilizator s curama i to mi je bilo super, isto ga nisam kupovala neg dobila i bas sam se iznenadila kolko nam je dobro dosao. I skicala sam ga u baby centru jucer i dobro eto da ga nisam capila. A ova kadica na stalku...nije mi uopce bilo bitno kakvu cemo kadicu kupiti al kad je ova vec na stalku svakako da cemo je koristit jer msm da mi tak sigurno bude lakse nego se sagibat u ovom mom jacuzziju il se smocit cijela u tusu...rasirim je u kupaoni i super. A ne pada mi na pamet nosit punu kadu na kuh.stol pa nazad. Ispalo mi super 😂

Lavica27
    16. Listopad 2019. 21:43

E iskreno uopce se ne sjecam kolko sam dugo sterilizirala bocice i koliko cesto... Ma neee i ja sam za kadicu,definitivno i to na stalku!

Nasty
    16. Listopad 2019. 21:52

Meni je isto bitno da je kadica na stalku zbog tuš-kabine i niske kade. Pa sam kupila Brevi kadicu i prematalicu na stalku što se može lako sklopiti i prenositi.
    Lavice super! To znači da se nama koje smo zaposlene i na komplikacijama onda definitivno više isplati krenuti 45 dana prije termina na porodiljni zbog visine primanja. Osim ako neku ne hvata onih dodatnih 3000 kn što se dobije nakon 90 dana komplikacija. Mene na žalost to ne hvata. Moram idući put pripomenuti ginekologu da bi krenula 45 dana prije jer mi je u trudničkoj zabilježio 28.

Lavica27
    16. Listopad 2019. 21:55

Ma mislim i da nije bitno sto ti pise u trudnickoj vec kako je naznaceno u doznaci. Ja npr ni nemam trudnicku knjizicu. Neki dr ih ne daju vise.

Nasty
    16. Listopad 2019. 21:57

Super, thnx! I ja bi volila da nemam trudničku, bude mi čisto neugodno je pokazivat u bolnici.. Unutra škrabopis, sve iskrižano.. Uvijek me pitaju što piše🤦‍♀️

Angie1205
    16. Listopad 2019. 21:57

S E se stvarno ne sječam koliko dugo sam ih "kuhala" u mikrovalnoj a sa L sam sigurno god i pol....ak ne i duže. Ona je kao nedonošće bila full osjetljiva i ja sam sva strepila kaj će sljedeće pobrat, osobito dok bi bili po bolnicama. Na Rebru su nam svakodnevno sestre sterilizirale bočice i dude. Nadam se da malac neće bit tak osjetljiv al dobro mi dođe, osobito kad ne moram kupovat :P
    Sad sam se tako nasmijala svojim curama :D Pile me da im snimim koji novi crtić, i nađem ja nekaj i snima se, one nestrpljive, svako malo provjeravaju jel usb spreman....i sad kad sam snimila tri crtića, zovem ja njih al ništa...odem u sobu, a one hrču sve u 16! Svjetlo gori, tv priča ko navijen a moje cure piljugaju :D
    Sad jedva čekam da mm dođe da se strovalim u krevet, zagrlim Pericu i nema me do jutra, ak me opet želudac ne zbudi.
    E da...htjedoh pitati!! Škicala sam close to me krevetić....jel netko to malo bolje proučavao, jel se isplati? Jel netko koristio možda?

16. Listopad 2019. 22:04

Ja isto nemam trudnicku... mislila ssm da to vise ne postoji  Na prvom oregledu mi je doktor rekso da si nabavim fascikl i svaki put dobijem isprintan nalaz i slicice uzv-a. Kod mog gina njihov program mi pokazuje ocekivani datum poroda isto ko i aplikacija na mobu. I ocekivani pocetak porodiljnog mi je tocno 45 dana prije.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.