Tnx cure. Ma radim neki troškovnik "u grubo" za firmu pa čisto da znam.. Meni cemo isplatit ako padne neki eurojackpot eventualno 😂😂😂
LoSa znam, znam to.. I btw termin se gleda onaj iz trudnicke knjižice?
[/url
Mrgud ne kuzim ovo tvoje, u biti generalno ne kuzim kad se ide 28 a kad 45, tj koja je razlika
[/url
Nisam bas sigurna ali mislim da mozes birati. Ali 28 dana je krajnji rok kada moras ici
Termin 28 ili 45 dana si nemojte same računati, ginekolozi vam imaju neki program za to pa oni ubace datum ZM i po tome izračunati kad možete na porodiljni. Meni je npr termin 29.12., a taj program kaze 31.12.
Zakonski na porodiljni možete 45 ili 28 dana prije termina. Neki ginekolozi, da oprostite, zajebavaju pa kazu da se samo s bolovanja/komplikacija može 45 dana prije što nije istina.
Ja nisam ni na bolovanju ni na komunikacijama i idem na porodiljni 45 dana prije.
U svakom slučaju, raspitajte se kod svog doktora.
Mrgud ne kuzim ovo tvoje, u biti generalno ne kuzim kad se ide 28 a kad 45, tj koja je razlika
28 dana najkasnije moras ic. A mozes ic 45. Bilo je prica da moras bit na komplikacijama da bi isla 45 dana ali to nije istina, zato naglasavam. Ja radim normalno i bas sam danas sto posto provjerila kod gin tu info i receno mi je da mogu birat
Deedee tako je kako ti je Iva napisala.
Grizli, istina je ovo za neoporezivih 10 tisuca,moja firma isplacuje.
Angie kako to da ste odustali od ypsi? Nisam skuzila po slici koja su ovo kolica…
Odustali smo prije svega radi cijene, a i sad kako smo u kući nije mi toliko potrebno da su kolica ultra light kao što su bila ypsi. Ovo su BeCool Slide kolica, mm ugledao žuta u WG jučer i zaljubio se. Isto su full lagana. A naspram ypsi duplo jeftinija.
Sad me evo susjeda razveselila jer ima kadicu sa stalkom i sterilizator koje će nam proslijediti. Kadica je nova novcata, sterilizator isto...i dobro da mi je sad to javila jer bi ja sutra uzela to sve uz kolica :P
Još moram nadokupiti par komada tetri, barem dva ručnika za bebača, onaj kompletić za noktiće i kosicu (jer je profa na 4D vidjela bujne lasi :D ), i još neke sitnice za bolnicu sebi i bebi. I mislim da smo onda gotovi sa svime. I da....mama obečala kindu pa moramo i to obaviti još al to mi je onak....mogu birat mm i mama kad ja već budem u rodilištu :D Kolica su mi bila važnija da oboje biramo.
Kul, kuzim. Ma ja cu od 1.11. na komplikacije pa mi je zapravo svejedno, valjda ce mi rec gin na vrijeme za sredit papirologiju 😀
[/url
Evo i nas..
Samo kratko da podjelim svoje jade sa vama..
Stigli brisevi , ureaplasma pozitivna opet. 10na3.
Dobila sumamed tri dana, dobila za muža antibiotik, makar nemamo odnose već neko vrijeme, ali kaže dr, bolje spriječiti na vrijeme.
Sutra svakako u Petrovu na UZV, na ginekoloski pregled i na CTG...
Doktorica mi dala sumamed, kaže bilo koji drugi antibiotik u kasnoj trudnoći, može uzrokovati prijevremeni porodaj🤦♀️
Eto ja to stvarno nisam znala...
Jedva čekam sutra, i pregled u Petrovoj da se smirim malo... možda doktor kaže nekako drugačije..
Otišli danas u Lesninu poslije, kupili kinderbet, kadicu, plahte (30 kn su, ako netko želi/treba), poplun, navlaku za poplun i tako, svašta još nešto za curku..Samo da smetnem misli...
Opet nikakvih simptoma ja nisam imala, a ureaplasma pozitivna 🤔🤔
Meni je to drugi puta u trudnoci, ne razumijem stvarno😣
Nadam se da ste sve u redu🤗❤
Ena pa 10 na 3 i nije nesto tako strasno ja se ne bih brinula. Bit ce to dobro. Jesi je vec lijecila? Ja sam ju imala i bila sam sve zivo proucila o njoj ali imala sam 10 na 6 sto je puno vise...ugl meni he bila dala neki tetraciklinski antibiotik ne sjecam se sada kako se zvao...poslije sam bila negativna...a moja prijateljica je imala isto u trudnoci 10 na 3 i normalno u terminu rodila..ne brini nije nista strasno...samo hrabro!!
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Cure da li godinu dana porodiljnog završava s prvim rođendanom djeteta ili se počinje računati tih 45 odnosno 28 dana prije poroda?
Sortiraj odgovore
Najstariji