ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    16. Listopad 2019. 18:23

Ja sad opet padam s Marsa... Za komplikacije sam proučila sve živo i to sam sad valjda svladala 😅
    Zanima me sta je s porodiljnim, tj. onih 45 dana prije i koliko već imamo pravo poslije. To plaća firma ili hzzo?
    Btw ovaj zakon bi se trebao pocet primjenjivat s 1.4.,živi bili pa vidjeli

[/url

Angie1205
    16. Listopad 2019. 18:30

Helou 😬 i ja sam opala s marsa (citaj:sad se zbudila nakon 2 sata!) i prvo...ne vjerujem u ovo povecanje dok ne vidim na racunu a drugo...nemam uopce pojma kak to ide s porodiljnim. 
    Malo sam danas u bedu opet valjda jer se nisam nocas naspavala, mm do kasno na poslu a nisu me ni zvali da su stigla kolica...😕 Nadam se da ce sutra doc jer jedva cekam provozat ih po doma 😬

Lavica27
    16. Listopad 2019. 18:51

Deedee tako je kako ti je Iva napisala.
    Grizli, istina je ovo za neoporezivih 10 tisuca,moja firma isplacuje. 
    Angie kako to da ste odustali od ypsi? Nisam skuzila po slici koja su ovo kolica...

DeeDee
    16. Listopad 2019. 18:53

Hvala ti Iva. I ja mislim da je tako, al sam danas u prolazu čula totalno drugačije a nisam se bas htjela nepoznatim ljudima ubacit u razgovor 😅

[/url

Gogaa_V
    16. Listopad 2019. 19:37

Poz svima cure. Danas sam se baš uljenila  na forumu. Prespavala sam dan, a mislim  da mi nece biti problem ni kasnije opet zaspati 🙈 
    Jutros nam je bila babica u gostima, baš mi je super legla, ima puno  iskustva i mislim da ce biti ok sa njom. Do poroda je isto 2 x mjesecno kod mene pa šta god mi ne bude jasno uz redovne  preglede i nju proletiti  će mi vrijeme u osjecat ću se sigurnije. 

PetraB
    16. Listopad 2019. 19:38

Lavice pa tvoja firma je zakon... Mene su moji zajebavali za povratak na posao sad (da se razumijemo ja sam se sva skrusena pojavila na razgovoru kad sam dosla saopcit vijest da sam ponovno trudna al ono sto me docekalo je bilo krajnje bezobrazno i nehumano) a kamoli da bi mi isplatili nesto extra. Da ih skinem s one stvari a da ostvarim svoje pravo na naknadu u visini place na ovom porodiljnom sam pristala na jedan mjesec roditeljskog sto mi je vise nego duplo manje od moje place. 😒 Svaka cast tvojoj i firmama kao sto je tvoja. 😎

url=https://lilypie.com][/url

• Kengurica
    16. Listopad 2019. 19:44

Lavice stvarno dobro od firme. Privatna?
    A ovo za naknadu nije izglasan nego je prijedlog dan, tako nesto. Uglavnom nije jos to ziher
    Cijeli porodiljni nam daje drzava, HZZO, nista firma.

16. Listopad 2019. 19:47

Ja ziher necu nista dobit od njih za rođenje djeteta... no ko ih šiša. Nema veze dal si na komplikacijama ili ne,porodiljni može počet 45 dana prije. Meni tako sestra od ginekologa rekla.

mrgud_zg
    16. Listopad 2019. 19:51

Ja danas zvala bas svoju gin i sestra mi rekla da ako zelim porodiljni otvaram 45 dana prije, a ako ne zelim onda 28. A nisam bila uopce na komplikacijama

• AnnA
    16. Listopad 2019. 19:51

Sad kad spominjete naknade ja se bas nekako brinem u zadnje vrijeme. Sad sam na komplikacijama al kad krene porodiljni dobivati cu 2300 za nezaposlene zato sto mi je ugovor istekao. Pa se bas brinem jer ipak ce to biti 2000 kn manje nego sada...
    Goga drago mi je da si zadovoljna babicom. I kao sto kazes, super ce ti to biti sta ce ti ona dolaziti pa ces sve nekako lakse jer ces imati koga pitati sto ti nije jasno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.