Ja volim svoju trudničku i stalno mi je u torbi pa proučavam dok nešto čekam itd 🙈
Ček, na komplikacijama je prosjek zadnjih 6 plaća, ali max 4200, a na porodiljnom? Puna plaća neovisno o iznosu?
[/url
Ipak smo društvo 21 st., digitalizacija na nivou 🤣 A kao ima ovaj moj i evidenciju na računalu, ali di god krenem na pregled i u bolnicu traže mi trudničku..
Mikio nas malac vec sad ima vise stvari od nas cetvero 😂😂 al mi je predrago kad vidim kolko cure uzivaju u kupovanju za bracu i vesele se svakoj sitnici 🥰
Ena pa 10 na 3 i nije nesto tako strasno ja se ne bih brinula. Bit ce to dobro. Jesi je vec lijecila? Ja sam ju imala i bila sam sve zivo proucila o njoj ali imala sam 10 na 6 sto je puno vise…ugl meni he bila dala neki tetraciklinski antibiotik ne sjecam se sada kako se zvao…poslije sam bila negativna…a moja prijateljica je imala isto u trudnoci 10 na 3 i normalno u terminu rodila..ne brini nije nista strasno…samo hrabro!!
E pa imala sam ju, i bila je 10na4, i doktorica je rekla da se tada liječi, a ispod ne..
Ali sada kao pošto je visoka trudnoća u pitanju, onda ju mora liječiti.
Nema mi smisla, i to mi još da sumamed...
Mislim, super, ako će to zaustaviti sve poteškoće i sve će biti super, nema frke, ali iskreno me stvarno malo uplasila...
Zadnji puta kada sam ju imala sam 2 tjedna bila na antibioticima, ponovili nalaze, bilo sve super, sterilno.
A bila sam trudna tipa 12 tjedana..
Nadam se da bu sutra sve okej 🤞🏻
Old school 😄
Tnx, samonezelje, da, onda se def. više isplati 45 dana..
[/url
Ja imam trudnicku i bas je volim isto mi je uvijek u torbi...nekako i stare trudnicke cuvam i bas sam usporedjivala neke stvari tako da mi je to fora po papirima sigorno to ne bi nasla...
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Next to me krevetic ima sogorica jer ima uzasno malo mjesta u spavacoj sobi. Sad kad su preuredili sobu od starijeg plan je da normalan kindac ide tam pa ce obojica bit u toj sobi. Ukoliko imate mjesta za normalan kindac onda ne znam jel se isplati jer i na kindacu mozete maknut stranicu iki spustit pa ga dogurat do kreveta, kazem ak imate mjesta. Moj plan je za curke isto imati next to me (puta 2 😅) jer nasa spavaca jos nije gotova pa smo mm i ja trenutno u sobi od malca, zajedno s njim (on je u kindacu) a curka ima svoju sobu. Kad rodim plan je staviti krevetice u njenu sobu i da ja tamo spavam s njima a njih troje nek uzivaju u njegovoj sobi. Ionako ne mogu jos malca iz kindaca izbacit, prerano mi je to. Kad bude spavaca nasa gotovo, rijesit cemo onda i malcu krevet pa onda ce curke svaka u svoj kindac nama u sobu a curka i malac ce jedno vrijeme uzivati svaki u svojoj sobi. Ti next to me krevetici su do nekih cca 6 mj ak sam dobro shvatila, tj do 9 kg da budem preciznija (necak ima 9 mjeseci i 8 kg pa je jos u njemu bez problema)
url=https://lilypie.com][/url
DeeDee puna placa 6mj a drugih 6 mj je trenutno maksimalno 3991kn ali je prijedlog na izglasavanju od 1.4.2020 da bude 5600kn .
Mikio provjeri da li tvoja firma uopce isplacuje tu naknadu,mogu ali ne moraju. Moja isplacuje za 180dana na bolovanju 10000 bruto,za 90 ne..
Ena meninje od kume mama ovako objasnila..ureaplazmu i ostale bestije imamo svi mi ali se cesto u trudnoci aktivira kao i sve druge bakterije (ne znam točno zasto). Inace se tretira mislim doksiciklinom al nesmije u trudnoci a u trudnoci obično daju sumamed. Obzirom si ti 34tt stvarano nemas razloga za brigu. Drugo da se otvaras ili nesto s ovako...
Petra hvala! Mada ovaj kaj sam ja gledala nema odredjenu kilazu koju podnosi vec se preporuca spavanje j njemu dok se dijete ne moze posjesti samo, radi sigurnosti.
Sortiraj odgovore
Najstariji