ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    16. Listopad 2019. 22:14

Ja volim svoju trudničku i stalno mi je u torbi pa proučavam dok nešto čekam itd 🙈

Ček, na komplikacijama je prosjek zadnjih 6 plaća, ali max 4200, a na porodiljnom? Puna plaća neovisno o iznosu? 

[/url

Nasty
    16. Listopad 2019. 22:16

Ipak smo društvo 21 st., digitalizacija na nivou 🤣 A kao ima ovaj moj i evidenciju na računalu, ali di god krenem na pregled i u bolnicu traže mi trudničku.. 

Angie1205
    16. Listopad 2019. 22:20

Mikio nas malac vec sad ima vise stvari od nas cetvero 😂😂 al mi je predrago kad vidim kolko cure uzivaju u kupovanju za bracu i vesele se svakoj sitnici 🥰

samonezelje
    16. Listopad 2019. 22:21

Dee dee do 6.mj djetetova zivota je puni iznos place.

ena10
    16. Listopad 2019. 22:21

Lunica

Ena pa 10 na 3 i nije nesto tako strasno ja se ne bih brinula. Bit ce to dobro. Jesi je vec lijecila? Ja sam ju imala i bila sam sve zivo proucila o njoj ali imala sam 10 na 6 sto je puno vise…ugl meni he bila dala neki tetraciklinski antibiotik ne sjecam se sada kako se zvao…poslije sam bila negativna…a moja prijateljica je imala isto u trudnoci 10 na 3 i normalno u terminu rodila..ne brini nije nista strasno…samo hrabro!!

E pa imala sam ju, i bila je 10na4, i doktorica je rekla da se tada liječi, a ispod ne..
    Ali sada kao pošto je visoka trudnoća u pitanju, onda ju mora liječiti.
    Nema mi smisla, i to mi još da sumamed...
    Mislim, super, ako će to zaustaviti sve poteškoće i sve će biti super, nema frke, ali iskreno me stvarno malo uplasila...
    Zadnji puta kada sam ju imala sam 2 tjedna bila na antibioticima, ponovili nalaze, bilo sve super, sterilno.
    A bila sam trudna tipa 12 tjedana..

Nadam se da bu sutra sve okej 🤞🏻

DeeDee
    16. Listopad 2019. 22:23

Old school 😄

Tnx, samonezelje, da, onda se def. više isplati 45 dana..

[/url

Lunica
    16. Listopad 2019. 22:23

Ja imam trudnicku i bas je volim isto mi je uvijek u torbi...nekako i stare trudnicke cuvam i bas sam usporedjivala neke stvari tako da mi je to fora po papirima sigorno to ne bi nasla...

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

PetraB
    16. Listopad 2019. 22:27

Next to me krevetic ima sogorica jer ima uzasno malo mjesta u spavacoj sobi. Sad kad su preuredili sobu od starijeg plan je da normalan kindac ide tam pa ce obojica bit u toj sobi. Ukoliko imate mjesta za normalan kindac onda ne znam jel se isplati jer i na kindacu mozete maknut stranicu iki spustit pa ga dogurat do kreveta, kazem ak imate mjesta. Moj plan je za curke isto imati next to me (puta 2 😅) jer nasa spavaca jos nije gotova pa smo mm i ja trenutno u sobi od malca, zajedno s njim (on je u kindacu) a curka ima svoju sobu. Kad rodim plan je staviti krevetice u njenu sobu i da ja tamo spavam s njima a njih troje nek uzivaju u njegovoj sobi. Ionako ne mogu jos malca iz kindaca izbacit, prerano mi je to. Kad bude spavaca nasa gotovo, rijesit cemo onda i malcu krevet pa onda ce curke svaka u svoj kindac nama u sobu a curka i malac ce jedno vrijeme uzivati svaki u svojoj sobi. Ti next to me krevetici su do nekih cca 6 mj ak sam dobro shvatila, tj do 9 kg da budem preciznija (necak ima 9 mjeseci i 8 kg pa je jos u njemu bez problema) 

url=https://lilypie.com][/url

Lavica27
    16. Listopad 2019. 22:28

DeeDee puna placa 6mj a drugih 6 mj je trenutno maksimalno 3991kn ali je prijedlog na izglasavanju od 1.4.2020 da bude 5600kn .
    Mikio provjeri da li tvoja firma uopce isplacuje tu naknadu,mogu ali ne moraju. Moja isplacuje za 180dana na bolovanju 10000 bruto,za 90 ne..
    Ena meninje od kume mama ovako objasnila..ureaplazmu i ostale bestije imamo svi mi ali se cesto u trudnoci aktivira kao i sve druge bakterije (ne znam točno zasto). Inace se tretira mislim doksiciklinom al nesmije u trudnoci a u trudnoci obično daju sumamed. Obzirom si ti 34tt stvarano nemas razloga za brigu. Drugo da se otvaras ili nesto s ovako...

Angie1205
    16. Listopad 2019. 22:31

Petra hvala! Mada ovaj kaj sam ja gledala nema odredjenu kilazu koju podnosi vec se preporuca spavanje j njemu dok se dijete ne moze posjesti samo, radi sigurnosti. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.