Piba, sad si me na mene podsjetila s tim strahovima o urinu, mene ti je cak i doktorica prozvala Urinokultura hahaha. Jer sam na svoju ruku nastavljala radit te analize, iz straha samo...sad me isto tako mjehur boli kod promjene polozaja, kad hodam pomislim od pritiska da ce mi beba ispast...al vidim da je to manje vise svima..
Ugl ne radim vise UK😁
Kako vase aktivnosti? Ja sam oprala i ispeglala 15 tetrica i 10ak maramica, dekicu, navlake s korpe...pokupovala higijenskih potrepstina...
Gdje je najpovoljnije uzeti spavacice za dojilje?
Uzela bih 2-3 a ne da mi se puno trosit na to..
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Cure i ja imam stalno pritisak na mjehuru, dižem se na wc u noći 2 puta, nekad moram dva puta za redom na 3 kapi. Urinokultura mi je uvijek uredna, a sad mi je ponavljaju svaki put u bolnici otkad idem na profile. Neki dan mi je liječnik u bolnici rekao da je pritisak na mjehur veči ako je beba okrenuta glavom prema dolje, a moj je.. Ja ga osjetim svugdje. A dole mi je nekad osjećaj da će sve ispast. Svaki put pred pregled mislim da mi se dole cerviks stanjio i da sam otvorenija. Zadnji put cerviks su rekli beton, pa je to očito sve normalno.
tnx baš ću pogledati u Offertissimi ovaj tjedan pa ak ne nađem naručit s allie jer će me jeftinije izaći nego da se dočepam Ikee
Što se tiče robice i ostalog sutra ću vidjeti napokon što ću dobiti i onda to sve preprati, srediti ladice i poslagati :) Još tetre nisam nabavila...to razmišljam s Ethreala naručit jer su svi zadovoljni s njima a sve di sam dosad vidjela su mi neke pretanke xD Spavaćice mi kupila sveki tak da to nisam ni gledala baš al iskreno vidjela sam ih i na piji za 30 kn..bitno samo da imaju puno dugmića i da se lako otkopčaju :)
Znači omekšivač za baby robu ne ide, samo prašak ili onaj tekući gel? I to onaj neki sensitive...A na koliko stupnjeva perete? Ovo novo što imam bi sve ubacila na neku manju temp i imam program kao za ručno pranje? to možda ne bi bilo loše...
Dobar dan zene majke kraljice!
Evo sto bebe rade dok mi muku mucimo sa mjehurom i detektiranjem s cim nas lupaju
https://miss7mama.24sata.hr/trudnoca/beba-u-trbuhu/sest-slatkih-igri-bebe-u-trbuhu-7515 😍
tnx baš ću pogledati u Offertissimi ovaj tjedan pa ak ne nađem naručit s allie jer će me jeftinije izaći nego da se dočepam Ikee
Što se tiče robice i ostalog sutra ću vidjeti napokon što ću dobiti i onda to sve preprati, srediti ladice i poslagati :) Još tetre nisam nabavila…to razmišljam s Ethreala naručit jer su svi zadovoljni s njima a sve di sam dosad vidjela su mi neke pretanke xD Spavaćice mi kupila sveki tak da to nisam ni gledala baš al iskreno vidjela sam ih i na piji za 30 kn..bitno samo da imaju puno dugmića i da se lako otkopčaju :)
Znači omekšivač za baby robu ne ide, samo prašak ili onaj tekući gel? I to onaj neki sensitive…A na koliko stupnjeva perete? Ovo novo što imam bi sve ubacila na neku manju temp i imam program kao za ručno pranje? to možda ne bi bilo loše…
Da ja sam imala Nilu bany, kazu tu jos persil sensitive Frosch imas i Becutan. Na 60. Tetre na 90
Mustra, moja iskrena sucut! Samonezelje tako sam i sama mislila... ogradica koju imamo je zaista lijepa ali je bijela s rozim a sad nosim deckica..
Angie kolica su prekrasna. Ima tako lijepih ali glupo mi je novce "bacati" kad imamo kolica. A hrpu toga treba kupiti..
Sarita ja imam -10 na lijevo oko a desno 0. Meni su isto rekli da operacija moze biti opasna a naocale ne mogu nositi zbog razlike. Najvise, u mom slucaju bi bilo -4..a od toga ko i s njima 😢😢
Iva i Mustra moja sućut, zao mi je što to morate sad prolaziti 😢❤ čuvajte se koliko možete, slažem se sa curama
Ja sam bila 2 puta prosli tj u petrovoj jer je htio dodatno pregledati to sto je manji trbuscic, na kraju je sve ok. Ali sam trebala ici po d1 uputnicu i do kraja sad dolaziti u petrovu. Iduci pregled mi je 22.10.
Netko je pitao za konf zdrava mama, ja sam bila, bas je bilo simpa, isto sam razmisljala jel netko od vas tamo, ali imala sam zaostatke pa se nisam ukljucivala dok sve ne procitam.
Dijelim s vama rooibos čaj, vidjela sam da je dobar za dojenje, ali ja sam si ga sad kupila, prefini mi je i zaspem ko beba navecer. Svida se i mm-u. Pa eto tko voli nek gugla njamanjama.
Iva ja se isto s mcdonaldsom nakon pregleda u petrovoj uvijek nagradim 😂🙈 ali pazi zbog preklamsije, cudno da nisu vec reagirali na to oticanje i tlak malo ozbiljnije 🙄🤔 mene su tri puta u 10 dana zvali na pregled, a sve u granicama..
Pregradice imaju u Ikei, u Offertissimi i u Pepcu, s tim da Pepco kako koji jer nemaju svi njihovi ducani velik izbor..🤔
http://www.poslovni.hr/hrvatska/za-gotovo-trecinu-povecana-naknada-za-roditeljski-dopust-za-drugih-sest-mjeseci-353042
Evo ne znam jeste li znale za ovo pa da imate info 😉
url=https://lilypie.com][/url
Iva kakav ti sad tlak bude ovih dana?🤔 ja sam prestala jest slano za veceru i hvala bogu samnjilo se oticanje i trnjenje ruku
Sortiraj odgovore
Najstariji