ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Listopad 2019. 15:22

Moj ocitoa nema glavu prema dolje jer apsolutno nemam tih problema s mjehurom... ili je jos premali. Nocu nikad ne moram na wc.

16. Listopad 2019. 15:47

iva jos i dobijes dobar termin... ne-trudne ljude narucuju kardiologu za 6-9 mjeseci 😂 Uvijek mozes privatno... nazalost je to tako.

C1M4
    16. Listopad 2019. 15:53

Iva tesko sa ces igdje dobiti termin jer da, i ovako se dugo ceka.. Ja sam cekala svaki puta 6mj. kod svog kardiologa u Vinogradskoj jer su guzve.. Savjetovala bi ti da odes privatno radnije, moja preporuka je Srcana poliklinika tu u Zagrebu ako ti je blizu.. Imas ju u Draskovicevoj i tam kod Malla, Avenija Veceslava Holjevca, brzo se dobije termin, a nisu skupi😊 Cak ti primaju i na uputnicu pa ne placas nista u tom slucaju(ali to svakako provjeri je li za sve pretrage), mene su uvijek primali i na uputnicu i ovako😊 Napomenes im da si trudna ako imas uputnicu i primit ce te prije sigurno, ja sam cekala sa uputnicon inace max. mjesec dana kad nisam bila trudna haha, a ovako kad sam placala, zvali su me dosta cesto i odmah isti dan da dodem😊

C1M4
    16. Listopad 2019. 15:54

Losa ne mora znaciti da nije na glavicu okrenuta, bebe udaraju u mjehur sa svim i svacim haha😁 ali ti svakako imas srece sto ne osjetis te tegobe haha😬😬

mrgud_zg
    16. Listopad 2019. 16:02

PetraB

http://www.poslovni.hr/hrvatska/za-gotovo-trecinu-povecana-naknada-za-roditeljski-dopust-za-drugih-sest-mjeseci-353042

Evo ne znam jeste li znale za ovo pa da imate info 😉

PetraB

http://www.poslovni.hr/hrvatska/za-gotovo-trecinu-povecana-naknada-za-roditeljski-dopust-za-Evo

C1M4
    16. Listopad 2019. 16:06

Iva ziher😮 pa jesi probala zvat za termin tam kod malla u srcanu? tamo uvijek imaju neki prije termin ja mislim🤔 to si na uputnicu isla ili?

PetraB
    16. Listopad 2019. 16:07

Ma slazem se mrgud da al obzirom da ide od 4. mjeseca sljedece godine na stranicama hzzo-a ni ne moze jos biti ja mislim. Budemo vidjele, al evo, da znato popratit 😉

url=https://lilypie.com][/url

C1M4
    16. Listopad 2019. 16:08

Ali svakako odi provjeri jer da, nije sigurno bas ni na carski sa visokim tlakom🙄

Lavica27
    16. Listopad 2019. 17:40

C1M4

Ali svakako odi provjeri jer da, nije sigurno bas ni na carski sa visokim tlakom🙄

Cima ja sam se sad tak nasmijala🤣🤣🤣 Procitam tvoj komentar i pomislim "a je*emti silu pa mora se nekak porodit🤣" 🙈🙈
    Za ovaj zakon sam i ja cula al ne znam da je izglasano. Zvuci jako dobro! Nama firma tih drugih 6 mj na iznos naknade od 3991kn mjesecno uplacuje tisucu kuna sto stvarno dobro dodje!

Grizli
    16. Listopad 2019. 18:03

Mi smo dogovorili vec da mm ide drugih 6mj na porodjani al papirnato. Ja cu bit doma, on ce ici na moje radno mjesto dok se ja ne vratim. Srecom pa u firmi mozemo to tako iskombinirat kad smo u istoj. Pa bar da sto manje gubimo posto ima manju placu. Negdje sam citala po novom da nam firme mogu do 10.000 kn dati bez da je to dodatan trosak firmi za rodjenje djeteta. Naravno ne znam koja firma ce pristat na to, ali dobro za znat. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.