Dobro jutro!
Opet ja budna od pola 4, iako sinoc nisam jela mekic al eto, nemrem spavat 🙄
Lunica nadam se da ti se bebuska javila i da je sve ok 😉
Ja sam opsjednuta ne-diranjem trbuha u nekim situacijama u kojima se ne osjecam sigurno. Cure ga naravno maze kao i mm, al kad igra krene na zesce ja se maknem. I vec sam lagano luda jer se osjecam kao onaj kip Julije kojeg svi vataju za cicu, tak mene svi zele podragati po trbuhu kad dodjem pred skolu 👿
Znam da klinci ne kuze al ono imam fobije kad krenu s rukama prema meni!!
Cure koje danas imaju pregled...sretno!!
Ja se danas nadam kolicima i predvecer idem po te stvari...i jedva cekaaaaam!!
Lunice nadam se da se javila da se umiris :) zaštićene su one dobro :)
Angie 😂😂😂😂 Ja sam primjetila sa nesvjesno držim ruke kao da branim trbuh dok smo negdje gdje ima više ljudi 😬
Mi dns idemo do Zg..bas me zanima koliko ćemo puta stajati na wc haahah
Sretno dns na pregledima..ako se sjecam od jučer dva su dns :)
Jutro cure! Sretno danas na pregledima!
Evo, moja nesanica traje već punih 5mj. Baš me iscrpljuje, primarno psihički. Zadnjih desetak dana kod nas je dosta toplo, nekakav pritisak u zraku, pa mi je i tlak niži....nikak na zelenu granu.
PREGLEDI
17.10.- sofio9
17.10.- ena10
18.10.- Lala27
18.10.- C1M4
21.10.- mikio
21.10.- Reserved123
21.10.- PetraB
22.10.- Simbalija
22.10.- Goga_V
22.10.- Grizli
22.10.- njurko
23.10.- Nita9999
23.10.- piba7
23.10.- annika
23.10.- Flower
24.10.- Thinkpink1
24.10.- Zarica
25.10.- Damnarexx
25.10.- PetraB
25.10.- DeeSB
25.10.- iva4
28.10.- Sarita15
29.10.- mrgud_zg
30.10.- Dalindas
30.10.- mala.le.90
30.10.- valentina
30.10.- kl1v
31.10.- Tockica37
31.10.- DeeDee
31.10.- Angie1205
31.10.- Red Fox
04.11.- C1M4
04.11.- Lavica27
07.11.- Tonkica1
08.11.- Angelly
12.11.- MaRe
12.11.- Grizli
12.11.- lorija
13.11.- LoBi
13.11.- Lunica
Jutro cure i sretno danas na pregledima. 🌸
Lunice nadam se da te je bebica umirila. ☺ Ja sam u prosloj trudnoci pala na trbuh u 8mj trudnoce na stepenice jer od trbuha nisam dobro vidjela zakoraciti 😞 odmah sam otisla na pregled i bilo je sve u redu. Nadam se da ti udarac nije bio jak i da te ne boli busica. 😘
Cure, ne znam koja je spominjala da je kupila stalak za kadicu,koji je sklopiv i moze se objesiti negdje u wcu, bas bi i ja tooo jer wc mi je ogroman kao soba, tako da imam placa.
I drzite mi fige danas da me ne nazovu za nalaz glukoze 😌
Ja ih ne mislim zvati kad su rekli da ce oni ako bude los.
Lunice zasticena je beba ne brini.
Inace sam s trbuhom bas nespretna,vec sam ga nekoliko puta lupila vratima. Mislim, dođem da cu otvorit vrata i vjerojatno stanem nesvjesna trbuha preblizu i onda ga lupim Uzas.
U nekim zemljama vani (znam npr Austrija i Ceska, a i neke pokrajne u Njemackoj) za rodenje bebe dobijes odredeni iznos koji je u nekoj proporciji s tvojom placom. I onda ti odlucis koliko hoces biti doma... npr. ako si doma 6 mjeseci to dobivas u 6 rata, ako si 12 u 12 rata itd. Negdje se moze bit cak do dvije godine doma. I oni puno vise poticu rad 4h koji je kod nas jos uvijek rijetkost.
Meni su ove naknade za komplikacije dno dna kod nas... gotovo me svakodnevno netko pita da zasto radim... Kao prvo ne osijecam se toliko lose da ne bi mogla raditi, a drugo je ta naknada. Dode mi muka kad vidim koliko mi svaki mjesec uzmu od place za zdravstveno, i mom muzu ako i to skupa gledamo kao zajednicko djete. Ni jedan ni drugi nikad u zivotu nismo bolovanje koristili nit uzimamo bilo kakve lijekove da koristimo taj uplaceni novac. I onda ako bi morala biti doma za vrijeme trudnoce imam ogranicenje od 4200 kn, a ne npr 70% svoje place ili tako nesto kao sto se ima kod normalnog bolovanja. 4200 kn dobivaju i zene koje zaraduju nekoliko puta manje od mene i ocito manje uplacuju. Zapravo, hzzo-u se vise isplati da ja radim i uplacujem doprinos nego da sam doma pa vjerojatno otud ta racunica. I onda se nasi hvale mjerama za demografiju... pih... u zivotu me nitko kao zenu nije diskriminirao osim hzzo naknade. e sad sam si bas dala oduska
Jutro cure, sretno danas na pregledima
Ja nemam trudnicki knjižicu a to mi je baš fora i voljela bih da imam
Kakva je kod vas situacija sa dječijim doplatkom ja sam trenutno nezaposlena ali opet neću moći primati djeciji
Lunica nemoj da se brineš dosta žena sam čula da su pale na stomak i ti baš gadno pa je sve super a ne vjerujem da te je baš puno mogla curica ozlijediti pojedi nešto slatko pa će se bebica aktivirati
Dobro jutro cure. Ja sam svako jutro budna od 6.20. Tad bas moram ustati i protegnuti noge, obaviti wc i pit vode...ko neki crvi me napadnu🙈🙈
Lorija nadam se da te ne budu zvali. Meni su rekli da mogu zvati kod svoje gin ako zelim ili da mogu vidjeti na e građani, ali nisam htjela. Mislim si moze me staviti samo na dijetu ali i za to moram otici k njoj prvo a ne putem tel. Pa sam na pregledu pitala jel ok i bilo je, hvala Bogu.
Moja beba je na zadak bila okrenuta na zadnjem pregledu ali ju osjetim svuda.. i dolje i po sredini i pod rebrima. Nekad me tak nabije da mislim da zeli probit busu. I meni je trbuh dolje mekan. Mislim da je to salo od prije 😂😂.
Sretno svima danas!
Jutro cure. Meni danas bila preuzasna noc. Ustajala sam 4 puta i onda od 3 do pol 5 nisam mogla zaspat. I u 6 kad je zazvonio sat sam rekla mm nek ode (inace me on odveze usput jer oboje radimo od 7), i pomaknula sat za sat vremena. I svjesno zakasnila jer jednostavno nisam mogla doc k sebi. I mislim si, ko ce mi dat otkaz tjedan dana prije porodiljmog 🙈😂
Skuzila sam da je mozda i od gladi jer sam jela zadnje oko 17 i onda cijelu vecer bila vani i navecer mi se nije dalo.
Sortiraj odgovore
Najstariji