Hvala Lavice, korisnija si od svih teta na hzzo-u s kojima sam pričala 😬😀❤
[/url
Meni je i ovo sa 5600 bez veze... mislim bolje nego manje,no sta ne ostave godinu dana punu placu a ne ovako zene koje vise zaraduju zakidaju. To me bas pogađa.
Moja mama ima trudnicku knjizicu kad je bila sa mnom trudna i to mi bas fora... jedino u njoj pise da imam krvnu grupu B+, a ja sam B- 😂 Moja mama je B+
LoSa a debilana kao i svi naši zakoni ali već ovo bi bio super napredak..iako, kako je netko već danas napisao, ne vjerujem dok ne vidim na računu
[/url
Takodjer imam trudnicku i mislim da je ovamo obavezna iako je digitalizacija preuzela vodecu ulogu u svemu. Manje vise nam naglašavaju da je nosimo uvijek uz sebe... i ja je baš volim, prelistam je često, pregledam slicice ... 🥰
Meni je i ovo sa 5600 bez veze… mislim bolje nego manje,no sta ne ostave godinu dana punu placu a ne ovako zene koje vise zaraduju zakidaju. To me bas pogađa.
Moja mama ima trudnicku knjizicu kad je bila sa mnom trudna i to mi bas fora… jedino u njoj pise da imam krvnu grupu B+, a ja sam B- 😂 Moja mama je B+
Losa apsolutno se slazem kao i za naknadu za komplikacije, jer ako cemo realno kako je moguce da netko tko uplaćuje vise zdravstveno mjesecno (proporcionalno svom brutu i postotku zdravstvo) a svi onda imamo jednaku naknadu? Nije fer. S druge strane, kad se sjetim da je pred cca 3 god bila 2600 ta naknada za porodiljni, samo cu sutit i drzat fige za 5600..
Nema na cemu Deedee, Ena😘
Lavica i Losa i ja bih da me ne zakidaju. S druge strane u drugim zemljala nemas godinu dana placeno nego krace pa kao malo se utjesim. Ne samo da placamo puno s place mego cu imati i skuplji vrtic itd. Ono taman da tolko koliko vise zaradjujes ti nekako drzava opet uzme pa te spusti.
Porodiljni mi je otvoren po zadnjoj mengi. Nista nije korigirano po UZV. Prvih 6 mj je puna placa, alii po satnici tog mjeseca pa ce varirati. Meni u firmi nije po satnici pa ce tu biti razlike. Ja nemam trudnicki knjizicu.
cure ja ne spavam od brige...naime dok sam lezala..moja cura(4g.) je skakala po krevetu i pala mi ravno na drob. Rukama nekako ali ja nisam stigla reagirati i bas me dobro stisnula ...od tada stalno osluskujem hoce li se beba pomaknuti i jos nista..nadam se da se nije nista dogodilo al ono bas ruzan osjecaj..
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji