Ja sam ga do 25-26 tjedna osjetila stalno na mjehuru i isto sam mislila da su noge dolje kad na pregledu dolje glava i ruke...sad se hvala bogu pomjerio i sad ga osjetim niže lijevo i desno pod rebrima illi sa strane...u biti sad je svuda...sam se okreće ko na ringispilu..bude i pod želudcem i svuda..kad se oko pupka mota mi bude bas grozno,kao da ce na pupak van..dok lezim na leđima nekad bas mogu vidjeti obris s desne strane gdje se nalazi tijelo i bas bude cudno,desno kvrga a lijevo prazno. Al dobro bar ne lupa zasad u mjehur jer ono je bas koma,kad te lupi imas osjecaj da si se isti tren upisao u gaće 😂😂😂
Jutro cure! Bome danas nema pregleda, bas cudno!
Ja cu vjerojatno sutra popodne ici.
I mene muci jedan madez na ledjima odnosno ramenu, pa cu ga pokazati dermatologu kad idem (imam pregled 30.10.), a idem zbog neceg drugog, al valjda ce mi htjet i madeze ispregledat usput. Nedavno sam ga cohala jer sam misla da je neka krastica u pitanju, onako blago hrapav na sredini.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Meni je to s doslovno trčanjem na wc da bi popiskila 3 kapi trajalo od negdje 15. do 25. tjedna. Jedino "normalno" pisanje bi imala oko 3 ujutro kad bi valjda 5 minuta sjedila na školjci. Sad više ne moram nista češće nego inače i cijelu noc prespavam, valjda joj je napokon prestao moj mjehur služit kao trampolin 😅
Ja je konstantno osjetim samo oko pupka, pretezno ispod, na rubu gacica i bila sam uvjerena da su to nogice. Na kraju mi je na zadnjem pregledu gin pokazao da ona zapravo leži nekako popreko i to što osjetim me gurka ručicama, točno smo je ulovili.
[/url
Mustra ,moja iskrena sućut .
I ja u zadnje vrijeme imam problema sa mjehurom ,imam osjećaj da moram ići na wc stalno ,pogotovo kad se ustanem iz sjedećeg položaja a najgore mi je kad hodam pa me lupi i imam osjećaj da ću se upiskiti na mjestu 😣
Mrgud moje saucesce. Kad je moj tata umro, na ispracaju u krematoriju onaj trenutak kad krene pjesma i lijes krenu spustat dole, kad nisam i ja umrla... Mislila sam da sam spremna, i normabel je bio, ali nije to samo tako.. Ja bih ti savjetovala samo polaganje urne. Ako i to. Ali to je nekako bilo mirno i intimno i tu smo si malo i popricali i oprostili se samo nas par ,najuza obitelj. Nekako imam filing da nisi bas spremna, s obz.da nas pitas za savjet...
Ja sam jutros dosla u Zvonigradsku na Tresnjevku na ogtt u 8.30h i poslali me doma , da moram ranije doc i da do 8h vec moram stic popiti to slatko.. pe eto da znate ako netko tamo ide.
Baš mi je dobro došlo sad ovo čitanje o mjehuru, jer sam se već spremala ići sutra nositi urin na UK. Meni je to užasno, dodjem na wc, obavim sve, dignem se i opet imam pritisak na mjehur. Po noći kako promijenim položaj tako me odjednom počne doslovno boliti mjehur i moram se isti tren dici i ići na wc, kad ono neka mala količina. Već sam valjda 10 puta radila UK u trudnoći, jer me užasno strah bakterija i svaki put bude sterilna UK, ali mene taj mjehur užasno muci u zadnje vrijeme.
Ja mislim da je moja cura jako nisko, osjetim ju najviše skroz nisko dolje, neka oko pupka. Na prošlom pregledu je bila okrenuta glavom prema dolje pa ne znam sto to osjetim tako nisko dolje, valjda su joj rucice dolje. Noćas sam nešto sanjala pa sam se naglo probudila i kako sam se valjda prepala i onako baš trznula iz sna, imam osjećaj da sam i nju uznemirila jer je počela nakon toga baš jako lupati.
Cure sto ste poslagale robicu...di ste nabavile one pregrade za ladice? Nasla sam na allie al ak ima negdje kod nas da ne čekam dugo xD
MaRe ja pregrade uzela u Ikei... znam da su cure pričale da ih ima u još nekim ducanima, ali sam zaboravila u kojima
01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)
Sortiraj odgovore
Najstariji