mrgud da ja sam napipala kvrzicu i otisla na uzv da budem mirna. Na kraju je mlijecni kanal proradio i povecao se, veli dok da je normalno. Negdje sam citala da se madezi mogu promjeniti u trudnoci (postati tamniji, veci i sl.) no da bi ipak svaku promjenu trebalo prekontrolirati... ja imam jedan na trbuhu koji se fino sad povecao/istegnuo zajedno sa kozom trbuha. A i jedan na cici mi je malo tamniji.
Angie ja sam pred nekih mjesec dana pojela hambi u McDonaldsu i tri dana i noci mi nije bilo dobro. Želudac i crijeva mi čudne zvukove proizvodili i izazivali kontrakcije. Vec sam htjela doktoru, no onda sam popila aktivni ugljen pa se smirilo. Moj muz uopce nista tamo ne moze pojest jer mu bude zlo. Ne znam što je i meni trebalo da to smeće idem jesti, ionako baš i ne volim 🤔
Ako je beba po genetici, ja sam rođena sa 3000 g a moj muz mjesec dana ranije s jedva 2500 g... No sad smo oboje iznadprosjecno visoki i ne bas sitni 😂 Tako da visina/tezina na porodu nema veze sa time koliki cemo biti u buducnosti.
Losha hvala ti. Bas se nisam mogla sjetit detalja 🙈. Meni se isto jedan na trbuhu povecao kak se koza rasteze, al ok izgleda. Za ovaj na cici cu bas otic kod doktora jer je bas na nezgodnom mjestu
Nego, mene zgaravica u zadnje vrijeme muci uzasno. Neki dan sam kasno vecerala i usred noci se skoro ispovracala. Sad pazim da ne jedem kasno.
A mjehur 🙄 i dalje standardno ustajanje po 3 puta svaku noc, tocno svaka 2 sata. Bas vec ludim 😫
Jutro cure. Taman se probudila, dorucak, i cekamo babicu da dodje na razgovor da se upoznamo izmedju 10 i 10:30 h. 🤗 zelim nam svima ljep i bezbrizan dan. 🌸
Posto sam ja sa madezima ko dalmatiner, a zbog promjena na njima skinula ih do sad vec 15 komada pocetkom trudnoce sam bila na kontroli kod dermatologa i bas pitala za to rastezanje koze, utjecaj hormona i sl. Zena mi rekla da ne brinem ako se rastegnu, ispupce, malo izoblice, skorz potamne/posvijetle. Da dodjem na kontrolu ako pocnu mjenjat boju nejednolicno da negdje mjenja negdje ne, ili dodju crveni, krvare, izgledaju kao da su pukli na dijelove onako rascvali se kod ovih velikih i izbocenih, susit se, jako bolit na dodir i sl. Neke znaci drasticne promjene. Imam na cicama nekoliko madeza, a na trbuhu dosta s time da neke velike sam vec ranije poskidala pa sad mi ti oziljci izgledaju uzasno. Uglavnom ih pratim, mjenjaju se na nacin da su se povecali i dosli kao ispupceni al ne jako. Onako osjetim ih pod prstima prije nisam recimo.
Mikio i mene bas pati mjehur, mislila sam da ce poceti kasnije tek, ali eto😑 napokon sam se rijesila one upale mjehura pa vise ne boli i ne pece, sad samo idem svako malo piskiti zbog malca🙈 jucer odem na wc, prosetam do dnevnog i opet me uhvati da moram, a ono 3 kapi samo😵 ne moraju biti nogice haha, zadnji puta kada sam dosla kod gin, dala sam urin u onu casicu jel jer svaki puta provjerava proteine i opet sam morala na wc, ali reko suzdrzat cu se da bi na pregledu on bio glavom prema dole i kako se istezao tako je s glavicom pritiskao mjehur haha😏
Jutro cure. Jučer obavila kontrolu, na 33+3tt je 2200gr. Znam da je u granicama no očekivala sam nešto više s obzirom na ranije priraste. Ovih par dana nešto se lošije osjećam, baš mi smeta ovo toplo vrijeme te mi je tlak niži a zbog GD sam i gladna pa nikak na zelenu granu. Želim svima ugodan dan!
Dobro jutro svima! Sretno curama na pregledima! :)
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Jutro djevojke.
Kao što sam ispratila, danas nema nekih pregleda?
U svakom slučaju, sretno svima..
Mislim da bi moj pregled mogao uraniti...išla sam ujutro vaditi krv i dati urin, i jedva sam došla...opet kontrakcije...
Nikako da se smire..popila sam i normabel i magnezij što mi je doktorica propisala, i stavila utrice, no ništa ne popusta.
Mislim da se ovo mojoj maloj žuri van😱😱😱
Grizli hvala ti puno na podijeljenom iskustvu. Onda necu brinut jer stvarno nije promijenio oblik ni boju ni nista samo je narastao. Ali cu pitat dr kad sljedeci put odem
Sto se osjecaja bebe tice meni je doslovno svaki dan razlicit. Nekad ga osjetim gore nekad dole nekad skroz desno prema ledima. Nekad ima tulum, ima i dana kad ga jaaaako slabo osjetim, svega par udaraca dnevno. Uopce ne mogu s nicim povezat
Cure jel znate nekog dobrog ginekologa ili ginekologicu iz Sesveta da prima nove pacijente?
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji