Iva i meni spavanje postaje teze, ali meni zbog boli u bokovima. Najradije bih na ledjima spavala, aznam da to ne valja, al se probudim ponekad na ledjima. Zgaravica me masakrirava zadnjih par dana. Postajem si teza u pokretima kod dizanja i okretanja, al jos se drzim. Jos se saginjem i cucim.
Lunica prerano ti je za razmisljati kako ce biti okrenut, do 32. tjedna se 6x jos okrene.
Inace moj je bio dugo na zadak i ja sam mislila da me zato nikad nije u rebrima nista ni zaboljelo ni lupilo, al vidim da i sad kad se okrenuo vise osjecam mjehur. A oblik tebuha mi isti.
Dobro jutro 🙈. Ima koja 🦉?
Budna sam od pola 4 jer moj zeludac krulji i kuha sve u 16 🙄
Naime kako smo jucer ganjali kolica, cure bile u igraonici i naravno ogladnile i stanemo u mekic...ja kao necu nista, nekaj cu doma i nagovore me 🤬
Pojela sam pola mcchickena i bilo mi je zlo, popila malo cole i smirilo se i evo sad vec dva sata ja slusam kako mi trbuh zavija....
Mozda ova trudnoca ima i prednosti pa me dovede u red sa prehranom 🤪
Jutro cure, ovo mi je nočna pauza između odlaska na wc i spavanja.. Taman pročitala zaostatke. Mislim odrapit barem još sat vremena..
Samojed hvala ti! Čestitam ti na uspješnom pregledu, neka se dečkić pokazuje ima što i pokazati😃
Čestitam svima na uspješnim pregledima jučer i preključer, sretno svima danas tko ima! Jaivanpa držim fige da bude sve tip top sa plodnom vodom i ne budeš trebala ranije na porod.
Angie taman idem i ja nešto pojest jer ne mogu baš zaspat više od kruljenja..
Jutro :) I mi smo aktivni od 3 sata 😴 Digni se na wc pa se malac probudi,dok se umiri ajd opet na wc,pa sam žedna pa jela jaffu jer sam gladna,sad opet on budan 😂 Bilo mi dosadno pa čitala jesenske..tam ih većina već uživa s bebicama i ne mogu dočekati da i mi počnemo..da stigne da ga mazim i mirisim onaj miris beba 😍😍😍 (ne pelena 😂)
Sretno svima danas
PREGLEDI
17.10.- sofio9
17.10.- ena10
18.10.- Lala27
18.10.- C1M4
21.10.- mikio
21.10.- Reserved123
21.10.- PetraB
22.10.- Simbalija
22.10.- Goga_V
22.10.- Grizli
23.10.- Nita9999
23.10.- piba7
23.10.- annika
23.10.- Flower
24.10.- Thinkpink1
24.10.- Zarica
25.10.- Damnarexx
25.10.- PetraB
25.10.- DeeSB
25.10.- iva4
28.10.- Sarita15
29.10.- mrgud_zg
30.10.- Dalindas
30.10.- mala.le.90
30.10.- valentina
30.10.- kl1v
31.10.- Tockica37
31.10.- DeeDee
31.10.- Angie1205
31.10.- Red Fox
04.11.- C1M4
04.11.- Lavica27
07.11.- Tonkica1
08.11.- Angelly
12.11.- MaRe
12.11.- Grizli
12.11.- lorija
13.11.- LoBi
13.11.- Lunica
Jutrooo cure. Danas nemamo pregleda zapisanih za cudo jedno!! 😂😂😂
Samojed ne brigaj za to,sve je to normalno. Evo ja sam manje tjedan od tebe,pa je tezina 770grama 😂
Kazu muske bebe su inace krupnije. A pored toga ima i genetike. ☺
Anna mislim na tvog muza,kad kazem genetike. I ja sam rodjena kao velika beba a mama redovno isla na preglede. Sve u redu bilo.
Poznajem obitelj takodjeer gdje su 4 muska, rodjenim od 4,200 do 5kg 😁
A i mladu obitelj gdje je tata rodjen s 5kg, zatim prva beba curica 4,600 a druga 4,200 😁
Ne prepisujte to seceru!
Jutro cure. Vidim kod nekih uzbudenje raste sto se blizimo terminu, mene postaje sve vise strah 🙈😁
Nego, primjetila sam s donje strane cice madez (koji imam oduvijek) ali je sad poprilicno narastao. Izbocen je, al nekak plosnat. Al bome su mi cice za 2 broja narasle i ne znam od cega jos. Ne izgleda on posebno ruzno nit razlicitih boja, al bas je naraso i jos je na tom glupom mjestu pa mi nije svejedno. Losha ne sjecam se detalja al jesi ti isla nesto na pregled cica u trudnoci?
Ugl ne znam uopce dal se madezi skidaju u trudnoci, i to na cici. Da odem dr opce prakse pa pitam za uputnicu za dermqtologa? Ima koja iskustva s tak necim u trudnoci?
Jutro svima! Nadam se da cemo sve imati lijep dan i samo dobre vijesti!
Jaivanpa drago mi je da te pustaju i sretno mirovanje da izdrzite sto duze skupa!
Mene poceli boliti kukovi lad lezim duze na nekom boku, a okrecem se ko slon u krevetu. Ne znam kako ce to sve izgledat tek kad trbuh jos naraste.
Komentari za tezinu i genetiku ima u tome nesto, al ni to nije bas da je povezano. Evo kod mene mm je bio sicusna beba rodjen sa 3 kg, njegovi doma svi redom ogromni i vecina pretila, sklona debljnju starsno, on sad ima 120kg tako da ko beba definitivno nije slijedio genetiku, al ni danas ne bi imao toliko da ne voli papati jako puno i jako cesto. Kod mene svi vise manje uredne tezine, visoki, sto bi se reklo elegantni, jedino mama u trudnoci nakupila samnom 20 kg, ja se rodila sa preko 5kg. Nitko drugi u obitelji nije radjao bebe teze od 3.5kg, i danas muku mucim sa skupljanjem kila. Tako da ja mislim da je tu jako puno faktora koji utjecu na tezinu bebe.
Da cure pravi muskarcic
I ja po cjelu noć ustajem sad sam imala jednu čudnu al preukusnu kombinaciju bananu sam premazala sa dosta meda uhh 😍
Neko je napisao da osjeti više bebicu dole, do sad na svakom pregledu glavica je okrenuta dole a ja sve pokrete osjetim dole gore rijetko kad ma mogu slobodno reći nikako pa reko sigurno rukicama jer nije ni meni baš jasno
Lorija dobro je onda mislila sam da imam razloga za brigu, inače smo i ja i muz srednje gradje msm nismo neke gromade ja imam 166 cm,a on 183cm a kilaz takodje ok a ja sam rođena sa 3800gr. A muž sa 3200 pa sad sta li nas čeka vidjet ćemo, zbog poroda bih voljela da bude sitnija bebica al kako je krenulo neće bit haha
Meni je isto glavom za dole beba i isto najvise dole osjetim udarce i lijevo. Ja mislila da su to nogice al je gin rekla da vjerojatno osjetim glavu kad se upire i rasteze. Te neke lagane i tupe udarce gore osjetim ponekad i to su zapravo nogice. A ja stalno mislila obrnuto
Sortiraj odgovore
Najstariji