Jutro cure!
Nisam jucer uspjela dobiti gin na telefon, zvala sam pred kraj smjene pa mozda zato. Sad sam u nedoumici da preskocim danasnju dozu, prepolovim na pola ili uredno popijem i nadam se najboljem? Malo me frka da mi se ne ponovi to od jucer pogotovo sto danas nista ne radi…Omerta
Nemoj samoinicijativno smanjivati ili ukidati terapiju. Popij onako kako ti je prepisala dr. I ne boj se jer ti nece nista biti kao što ti ni jucer nije ništa bilo osim ubrzanog pulsa, I nakon malo vremena se smirilo. Ako ti baš bude toliko bilo lose u šta stvarno sumljam uvijek možeš pozvati hitnu. Ali stvarno sumljam u to u neku extremnu reakciju. A imaš još vremena i da pozoves dr i da se raspitas. U svakom slučaju ne boj se još nikad nije zabiljezena extremna reakcija na taj ljek ili od panicnog napada u smislu da te ugrozi. 🤷♀️
Ja čekam nakon ctg u.zvuk kroz par min🙈🙈
Slazem se s Gogom. Ja isto ne bi preskakala terapiju.
Ti lijepo sutra via Vinogradska odmah ujutro na konzultacije sa svim nalazima. Jedino bi te savjetovala kad ces ici na kontrolu vađenja za TSH i FT4 da to jutro ne popijes th., vec popijes nakon vađenja krvi. U vinogradskoj su super, i ja tamo idem, al ce ti sigurno traziti i vrijednosti FT4, jer to obavezno gledaju, pogotovo kod trudnica.
Helou curke! Ne stignem citati sve zaostatke al evo samo da se pohvalimo da smo slozili komodicu ❤️
Polako napredujemo 🥰
Jutreko zene! Uzivate u neradnom danu? Mi kafenisemo na suncu muz je kuci danas, vrtic ima produzeni vikend pa cu sigurno sutra imat neki ponedjeljak feeling.
Znatizelja je ubila macku pa sam isla istrazivat koliko kosta tecaj za doulu i koliko traje...4 dana radionica al se mozes jos usavrsavati a cijene istih nema nigdje ali nigdje samo da ta licenca onda vrijedi da ste uz bok medicinskom osoblju u sto sumnjam nakon samo 4 dana ali dobro. U Ri je doula paket znaci priprema za porod i plan poroda koji napravi sa tobom oko 2000kn onda pomoc na porodu jos toliko i pomoc po kuci koliko treba po dogovoru. Fin kes. Isto ako je carski ne moze sa tobom al platis.
Goga drzimo fige za dobre nalaze 🤞🤞🤞🤞🤞🤞
Helou curke! Ne stignem citati sve zaostatke al evo samo da se pohvalimo da smo slozili komodicu ❤️
Polako napredujemo 🥰
Medeno! Bas lijepo slozeno 😍
Evo meee! 2.89/2.95 dužina kakooni mjere vanjsko-unutarnje pojma nemam uglavnom to je dužina. Kažu da je zadovoljavajuce i stabilno obzirom i na to da i dalje nisam otvorena, uloziva, meka itd. 😌🙈 Upravo ukinuta tokoliza, danas mogu sa ortopedskom stolicom ispred bolnice sa mužem i da vidim moju Coco 🥰😍 , sutra setanje lagano i još jedan pregled pa ako ostane stabilno ovakvo kako je bilo danas i bez kontrakcija naravno idem kuci prekosutra ujutro. Tako sam sretna 😁❤ bar ću biti kuci, lezacu naredna 3 tjedna i ako nova dr potvrdi da sam stabilna na pregledu onda ću se upustiti u avanturu vrlo smišljenog sopinga za bebu tako da brzo sve bude gotovo. Lako je oprati bitno da kupim da imam. Al sad vec planiram skoro mjesec unaprijed, a nisam ni izasla 🙈😁
Goga držimo fige danas da sve bude OK! 💞🙏
Iva ja svaki put dobim poruku, čak mi je i pretinac na e-građani pun poruka o pregledima, e sad što se dogodilo zadnji puta.
Bila sam naručena u 11, oni su mi poslali poruku u 12, i ja došla u pola 12, da budem negdje između.
Kao ne kasnim puno, a ne ranim puno.
Sestra mi je rekla da se na te poruke uopće ne obazirem, jer ako sam dobila službeni mail/potvrdu ako si se osobno naručila, onda sam u sustavu recimo 21.10. U 11h..
Ne znam koliko ti je pomoglo, ali ako imaš neku potvrdu o narucivanju, boli te briga!
Mi prijavljujemo užasnu noć iza nas.
Temperatura, povraćanje, užasna zgaravica, koja još uvijek nije prošla, a nema što nisam probala..
Mislim da je danas dan D. Krevet i spavanje cijeli dan....koliko želudac dozvoli.. 😑
Evo meee! 2.89/2.95 dužina kakooni mjere vanjsko-unutarnje pojma nemam uglavnom to je dužina. Kažu da je zadovoljavajuce i stabilno obzirom i na to da i dalje nisam otvorena, uloziva, meka itd. 😌🙈 Upravo ukinuta tokoliza, danas mogu sa ortopedskom stolicom ispred bolnice sa mužem i da vidim moju Coco 🥰😍 , sutra setanje lagano i još jedan pregled pa ako ostane stabilno ovakvo kako je bilo danas i bez kontrakcija naravno idem kuci prekosutra ujutro. Tako sam sretna 😁❤ bar ću biti kuci, lezacu naredna 3 tjedna i ako nova dr potvrdi da sam stabilna na pregledu onda ću se upustiti u avanturu vrlo smišljenog sopinga za bebu tako da brzo sve bude gotovo. Lako je oprati bitno da kupim da imam. Al sad vec planiram skoro mjesec unaprijed, a nisam ni izasla 🙈😁
JEEEEEEEEJ!!!!
Jako mi je drago! Polagano, i uživaj.
Nemoj odmah preforsirati!!!
🤩🤩💞
Jutro/dan svima :D
Goga bravo...stanje se popravlja i budeš ti još nju u terminu čekala da izađe kao što sam ti rekla ;) Sad samo ako te puste doma preleži to da izguraš što dalje a onda možeš obavit brzi shopping. Tak sam ti ja pokupovala ovo što smo uzeli...sve u sat vremena :) Napravila doma popis jer imaju sve proizvode na web stranici i došla u trgovinu i samo daj mi to to i to :) I začas sve gotovo.
Nadam se da ćete uživati više u današnjem danu od mene..nisam se još makla s kreveta...od 4 sam već 4 puta bila na wc-u xD Em trč na wc em još i hemići zajebavaju a dns trebamo ići po taj povrat...bit će mi veselo valjda ima kukuruza uz put hahahhaha
Goga jako mi je drago. Imam dobar osjecaj da cete vi to izgurati jos daleko, daleko. Ti si disciplinirana i razumna i mislim da ce to tvoje tijelo primiti te pozitivne impulse.
Sto se tice doule, frendica mi ima frendicu doulu pa nije placala, al mi je rekla da ju je ona spasila s dojenjem.
Ne propagiram ih jer osobno nemam pojma o njima i da, neuvjerljivo zvuci 4-dnevni tecaj plus meni je to preskupo, ali sam htjela reci da smo mi ovdje prave google i internet trudnice odnosno informirane zene i zato i jesmo tu djelomicno. Mnoge zene ne znaju ni sta je cerviks (vjerujete uvjerila sam se u to), misle da cim rodis dojis savrseno itd pa su mi doule vise za te koje same ne zele nista nauciti niti se pripremiti. Mnoge koje znam da su rodile ne znaju ni sta je trudnicki tecaj niti im je palo napamet ga pohadjati ili su isle na kratki u ambulantu i nisu bile zainteresirane nego su odradile. Evo poznanica mi drugi put trudna i nista o nicem ne zna. Bas ono da se sokiras. Ne zna ni u kojem je tjednu.
Sortiraj odgovore
Najstariji