Lavice zeno kako ti mene nasmijes 😂😂 carica full!💖 Boli me bas PUPAK i sav je brizan kao da ce se raspoloviti i full mi to neugodno al sta ces
Thinkpink i ja bi te uzela kuci tako sve lijepo objasnis ma super 👌 imam ja baku koja je patronazna i prosla je milijun obitelji i situacija ali ona je em u mirovini em toliko kruta tako teska ko osoba jos da tako kazem malo ju je vrijeme vec proslo....nasa patronazna ima ogromno podrucje ne stigne se svima posvetiti a tvoja objasnjenja je bas lijepo procitati 🤗

Evo robice konacno! Treba oprat al tu je! Jos par bodija rucnici koji babajol i odjelce za kuci
Ena ja sam brata poslala na operaciju herije. Nakon operacije je bio puna 3 dana u bolnici. Oporavak je brz, jedino sto jedno vrijeme nece smjet nista tesko nositi. Iskreno, cisto sumnjam da ce stici otici na operaciju prije poroda, jedino ako imate nekog na kirurgiji pa ubrza proces i ugura ga na program nakon preoperativne obrade. Do tada bi ti preporucila da mu uzmes pojas bas namjenjen za hernije (po mjeri), da se uspori rast. Mom bratu je to do termina operacije jako pomoglo i nije mu pritiskalo živce pa ga nije bolilo dok ga je nosio.

Ena najvaznije da on to rijesi kad raste jer koliko sam cula od toga mogu nastat i komplikacije. Moja nona je to operirala u 84.godini i 3 dana kasniej bila doma i na nogama. Tako da vjerujem da ce i tvoj muz brzo se oporaviti. Svakako nek zamoli kirurga da to obave sto prije zbog poroda. Sretno i nemoj se bedirat draga bit ce to sve u redu.
Thinkpink možda da onda ipak pozoves neku patronaznu vjerujem da ne mozes biti objektivan kad je netko tvoj. Meni je moja dr opce bas super i nedavno smo pricale pa mi je da kad je rodila dobila je temperaturu neku par dana kasnije zbog mastitisa i da od muke nije znala sto da radi nego je hitnu zvala. Rekla d ju poslije tako bilo sram jer ju svi na hitnoj znaju i ona se uspanicila zbog 37.5 temp.

Ena moja klijentica je operirala trbusnu kilu bruh kako vec u 3 dana bila kuci pricuvala se malo oko radova nosanja i to je to. Jedino ona je kod nas u Ri brzo dosla na red pa ako imate kakvu vezu moze to jako brzo biti gotovo
Kengurica tek sam sad primjetila 😂😂
Cure hvala Vam svima na ovim postovima, toliko se lijepo osjećam kada pročitam da smo ovako jedna za drugu uvijek tu.. srce mi se nasmije 💞💕
Nadam se da će to što prije riješiti, jer kažem, samo da je on dobro..Ma ništa drugo mi ne treba, podnijela bi i da nije na porodu, samo da on bude OK i da to izguramo...
P.s. prije 3 godine, sogorica odlazi na pregled jer je isto imala bruh.. naručuju ju za operaciju za godinu dana...toliko o našem zdravstvu.. ali vidjeti ćemo, tražiti svaku moguću vezu...
Hvala Vam još jednom svima, zaista mi se srce nasmijalo od sreće 🙏💞

Ena ako te tjesj,moj M ide slijedeci mj na operaciju bruha a ja ne smijem malu dizati nit s njom bas previse ici uokolo😑 Tako da razumijem te skroz... nek to rjesi pa vam je ko nov!
Eto drago mi je da sam vas nasmijala😁😁
Thinkpink i cinis mi se bas stalozena i temeljita (ne ulizujem se za kucni posjet😂). A ovo za doulu sam taman ja mislila pitat tj napisat da mislim da one nisu zdravstveni djelatnici. Znam da je to super (kolegica je imala doulu pa mi je pricala iskustvo) ali ja to dozivljavam kao da ja hiperventiliram na porodu (ja volim izdramit u startu da se ispusem😂) a da mi neka fina zenica govori kraj uha da moram biti smirena i u zenu⛏💣💣💣💥🙈😂 Grozna sam, znam.

Lavicezeno kako ti mene nasmijes 😂😂 carica full!💖 Boli me bas PUPAK i sav je brizan kao da ce se raspoloviti i full mi to neugodno al sta ces
Thinkpinki ja bi te uzela kuci tako sve lijepo objasnis ma super 👌 imam ja baku koja je patronazna i prosla je milijun obitelji i situacija ali ona je em u mirovini em toliko kruta tako teska ko osoba jos da tako kazem malo ju je vrijeme vec proslo….nasa patronazna ima ogromno podrucje ne stigne se svima posvetiti a tvoja objasnjenja je bas lijepo procitati 🤗
Hvala draga🥰
Gle ima nas svakakvih, ima divnih i obrnuto od toga (da ne koristim ruznu rijec), ima i mladih sestara pa su tvrde(ne samo starije) i ne da im se nista reci jer misle da su pobrale svu pamet svijeta, ima iskusnih i manje iskusnih, onih koje na sve odmahuju rukom kao sve je to ok. Ruku na srce, ima takvih i lijecnika, nitko nije idealan niti se nije rodio da bi svijetu ugodio (stara narodna). Ne samo u medicini, u svakom zvanju, netko je u potpunosti predan poslu, netko manje predan, a netko povrsan...
Mislim da se treba prilagodit obitelji i biti flexibilan, ne nametati svoja mišljenja i pravila jer se nalazis u tuđoj kuci. Ja isto ne bi htjela da mi netko dođe doma i pametuje, dal u sudoperu imam zmazanu šalicu od kave ili se sve blista, komentira kaj kuham, kaj mi je i kak servirano na stolu i sl.stvari...

Enaako te tjesj,moj M ide slijedeci mj na operaciju bruha a ja ne smijem malu dizati nit s njom bas previse ici uokolo😑 Tako da razumijem te skroz… nek to rjesi pa vam je ko nov!
Eto drago mi je da sam vas nasmijala😁
Thinkpink i cinis mi se bas stalozena i temeljita (ne ulizujem se za kucni posjet😂). A ovo za doulu sam taman ja mislila pitat tj napisat da mislim da one nisu zdravstveni djelatnici. Znam da je to super (kolegica je imala doulu pa mi je pricala iskustvo) ali ja to dozivljavam kao da ja hiperventiliram na porodu (ja volim izdramit u startu da se ispusem😂) a da mi neka fina zenica govori kraj uha da moram biti smirena i u zenu⛏💣💣💣💥🙈😂 Grozna sam, znam.
Ti nas sa svojim autocorrectom i svojim forama uvijek nasmijes😂😂😂
Vristim na ovo tvoje za kucnu posjetu😂😂😂 al svejedno hvala...
Nisi grozna, mislim da bi i mene neka takva osoba u tom trenutku iziritirala i ispizdila, da bi ju sterala van...sad sam ja grozna...
Ja sam bila u jednoj kući gdje je dolazila doula, ona bi dosla, usput do kuce kupila sta je trebala i uhvatila se kuhanja rucka. Nis ne radi oko djeteta, niti oko mame...poslje je malo cakulala s mamom uz kavicu i to je to...niš posebno za te pare...

Lavicezeno kako ti mene nasmijes 😂😂 carica full!💖 Boli me bas PUPAK i sav je brizan kao da ce se raspoloviti i full mi to neugodno al sta ces
Thinkpinki ja bi te uzela kuci tako sve lijepo objasnis ma super 👌 imam ja baku koja je patronazna i prosla je milijun obitelji i situacija ali ona je em u mirovini em toliko kruta tako teska ko osoba jos da tako kazem malo ju je vrijeme vec proslo….nasa patronazna ima ogromno podrucje ne stigne se svima posvetiti a tvoja objasnjenja je bas lijepo procitati 🤗
Hvala draga🥰
Gle ima nas svakakvih, ima divnih i obrnuto od toga (da ne koristim ruznu rijec), ima i mladih sestara pa su tvrde(ne samo starije) i ne da im se nista reci jer misle da su pobrale svu pamet svijeta, ima iskusnih i manje iskusnih, onih koje na sve odmahuju rukom kao sve je to ok. Ruku na srce, ima takvih i lijecnika, nitko nije idealan niti se nije rodio da bi svijetu ugodio (stara narodna). Ne samo u medicini, u svakom zvanju, netko je u potpunosti predan poslu, netko manje predan, a netko povrsan…
Mislim da se treba prilagodit obitelji i biti flexibilan, ne nametati svoja mišljenja i pravila jer se nalazis u tuđoj kuci. Ja isto ne bi htjela da mi netko dođe doma i pametuje, dal u sudoperu imam zmazanu šalicu od kave ili se sve blista, komentira kaj kuham, kaj mi je i kak servirano na stolu i sl.stvari…
U potpunosti se slazem sa tobom. Svakakvih je ljudi u svim granama. No jedno je kad dode netko izvana patronazna jel pa ko ce pomoc ok i biti u redu odgovoriti na pitanja novopecenih roditelja super ako nece ne mora vise doci ali kad je to baka pa se neda pa kvoca zvoca pametuje a u biti ne pomaze uopce onda je to jako tesko za podnjet.
Nekako je covjek osjetljiviji kada zdravstveni radnici nisu od pomoci jos pogotovo kad su rodbina nego kad je neka druga bransa u pitanju. A ti bas sve lijepo kazes smisleno pametno divno 🤗🤗🤗
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji