Lavicezeno kako ti mene nasmijes 😂😂 carica full!💖 Boli me bas PUPAK i sav je brizan kao da ce se raspoloviti i full mi to neugodno al sta ces
Thinkpinki ja bi te uzela kuci tako sve lijepo objasnis ma super 👌 imam ja baku koja je patronazna i prosla je milijun obitelji i situacija ali ona je em u mirovini em toliko kruta tako teska ko osoba jos da tako kazem malo ju je vrijeme vec proslo….nasa patronazna ima ogromno podrucje ne stigne se svima posvetiti a tvoja objasnjenja je bas lijepo procitati 🤗
Hvala draga🥰
Gle ima nas svakakvih, ima divnih i obrnuto od toga (da ne koristim ruznu rijec), ima i mladih sestara pa su tvrde(ne samo starije) i ne da im se nista reci jer misle da su pobrale svu pamet svijeta, ima iskusnih i manje iskusnih, onih koje na sve odmahuju rukom kao sve je to ok. Ruku na srce, ima takvih i lijecnika, nitko nije idealan niti se nije rodio da bi svijetu ugodio (stara narodna). Ne samo u medicini, u svakom zvanju, netko je u potpunosti predan poslu, netko manje predan, a netko povrsan...
Mislim da se treba prilagodit obitelji i biti flexibilan, ne nametati svoja mišljenja i pravila jer se nalazis u tuđoj kuci. Ja isto ne bi htjela da mi netko dođe doma i pametuje, dal u sudoperu imam zmazanu šalicu od kave ili se sve blista, komentira kaj kuham, kaj mi je i kak servirano na stolu i sl.stvari...
Enaako te tjesj,moj M ide slijedeci mj na operaciju bruha a ja ne smijem malu dizati nit s njom bas previse ici uokolo😑 Tako da razumijem te skroz… nek to rjesi pa vam je ko nov!
Eto drago mi je da sam vas nasmijala😁
Thinkpink i cinis mi se bas stalozena i temeljita (ne ulizujem se za kucni posjet😂). A ovo za doulu sam taman ja mislila pitat tj napisat da mislim da one nisu zdravstveni djelatnici. Znam da je to super (kolegica je imala doulu pa mi je pricala iskustvo) ali ja to dozivljavam kao da ja hiperventiliram na porodu (ja volim izdramit u startu da se ispusem😂) a da mi neka fina zenica govori kraj uha da moram biti smirena i u zenu⛏💣💣💣💥🙈😂 Grozna sam, znam.
Ti nas sa svojim autocorrectom i svojim forama uvijek nasmijes😂😂😂
Vristim na ovo tvoje za kucnu posjetu😂😂😂 al svejedno hvala...
Nisi grozna, mislim da bi i mene neka takva osoba u tom trenutku iziritirala i ispizdila, da bi ju sterala van...sad sam ja grozna...
Ja sam bila u jednoj kući gdje je dolazila doula, ona bi dosla, usput do kuce kupila sta je trebala i uhvatila se kuhanja rucka. Nis ne radi oko djeteta, niti oko mame...poslje je malo cakulala s mamom uz kavicu i to je to...niš posebno za te pare...
Lavicezeno kako ti mene nasmijes 😂😂 carica full!💖 Boli me bas PUPAK i sav je brizan kao da ce se raspoloviti i full mi to neugodno al sta ces
Thinkpinki ja bi te uzela kuci tako sve lijepo objasnis ma super 👌 imam ja baku koja je patronazna i prosla je milijun obitelji i situacija ali ona je em u mirovini em toliko kruta tako teska ko osoba jos da tako kazem malo ju je vrijeme vec proslo….nasa patronazna ima ogromno podrucje ne stigne se svima posvetiti a tvoja objasnjenja je bas lijepo procitati 🤗
Hvala draga🥰
Gle ima nas svakakvih, ima divnih i obrnuto od toga (da ne koristim ruznu rijec), ima i mladih sestara pa su tvrde(ne samo starije) i ne da im se nista reci jer misle da su pobrale svu pamet svijeta, ima iskusnih i manje iskusnih, onih koje na sve odmahuju rukom kao sve je to ok. Ruku na srce, ima takvih i lijecnika, nitko nije idealan niti se nije rodio da bi svijetu ugodio (stara narodna). Ne samo u medicini, u svakom zvanju, netko je u potpunosti predan poslu, netko manje predan, a netko povrsan…
Mislim da se treba prilagodit obitelji i biti flexibilan, ne nametati svoja mišljenja i pravila jer se nalazis u tuđoj kuci. Ja isto ne bi htjela da mi netko dođe doma i pametuje, dal u sudoperu imam zmazanu šalicu od kave ili se sve blista, komentira kaj kuham, kaj mi je i kak servirano na stolu i sl.stvari…
U potpunosti se slazem sa tobom. Svakakvih je ljudi u svim granama. No jedno je kad dode netko izvana patronazna jel pa ko ce pomoc ok i biti u redu odgovoriti na pitanja novopecenih roditelja super ako nece ne mora vise doci ali kad je to baka pa se neda pa kvoca zvoca pametuje a u biti ne pomaze uopce onda je to jako tesko za podnjet.
Nekako je covjek osjetljiviji kada zdravstveni radnici nisu od pomoci jos pogotovo kad su rodbina nego kad je neka druga bransa u pitanju. A ti bas sve lijepo kazes smisleno pametno divno 🤗🤗🤗
Sarita odlicno! Svaka cast! Super su stvari i bome imas kaj za prat😬
Mi smo otprilike isto trudne, ja jos nemam nista...🙈 al kak veli muz, ti ciljano kupujes i kad krenes kupovat dovoljna su ti 2 dana za sve pokupovat i vrijeme njemu za složit kimbac i komodu, znaci max.4 dana za sve...
Sarita tnx, jos bum se uobrazila😂😂ili otvorila nesto privat sa vasim preporukama😂😂😂
Sarita ajme koliko stvari ti imas. Mislim da jos imas dosta vremena za pranje i peglnje toga.
Meni je jedna poznanica punila glavu da se pdlucim na porod doma sa doulom. Dakle ja mislim da bi ja tu doulu jadnu prebila da je samnom. Bolje da je mm ipak ako ga krenem tuci nece ni osjetiti, a samo on se on zna nositi sa mojim ispadima agresije.Ovu bi mozda i slozila dole. A porod doma onako no way, nikad, nikako, nema sanse... Ova to opisuje kao nesto super meni to uopce nije privlacno posebno zato sto mi je najblize rodiliste udaljeno 60km, tako da i nesto krene po zlu umrem do tamo valjda.
vecer cure...nisam vas stigla previse citati...sad cu malo.zaostatke...ugl..prijavljujem veceras kaos boli koji me napao...žuč me bolila strasno..ne daj Boze nikome..mislila se hocu li na hitnu..a kako vec imam iskustva znala sam da je srednje jako i da ne pojacava pa sam cekala..molila Boga da prodje i nekako se hvala Bogu smirilo...strasan osjecaj..ne znam tko bi me uopce sad i operirao da dodjem tamo a od lijekova za bolove niti ne znam sto smijem..koma..nije me nikad copilo do sada u trudnoci..nadam se da se nece ponoviti..
idem vas citati..malo sam u zaostatku...
e i da pitam jel koja gledala bugaboo cameleon kolica? nesto se mislim njih uzeti tj prija koja ih je koristila doslovno 6mj (ko nova su) bi mi ih povoljno prodala..bas mi je prililka ...a nisam im proucavala karakteristike...
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Sarita ajme koliko stvari ti imas. Mislim da jos imas dosta vremena za pranje i peglnje toga.
Meni je jedna poznanica punila glavu da se pdlucim na porod doma sa doulom. Dakle ja mislim da bi ja tu doulu jadnu prebila da je samnom. Bolje da je mm ipak ako ga krenem tuci nece ni osjetiti, a samo on se on zna nositi sa mojim ispadima agresije.Ovu bi mozda i slozila dole. A porod doma onako no way, nikad, nikako, nema sanse… Ova to opisuje kao nesto super meni to uopce nije privlacno posebno zato sto mi je najblize rodiliste udaljeno 60km, tako da i nesto krene po zlu umrem do tamo valjda.
Slazem se s tobom. Ne znam kolko je to pametno za porod doma, nikad ne zna čovjek kad i kaj moze krenut ne daj Boze naopako. Od rodilje pa do bebe...😔
A ovo da mozda uzmem patronaznu, ne znam bas, jer ne znam koliko je iskusna i ima znanja...jer da mi bubne neku glupost, po mom izrazu lica se sve moze iscitat tak da me vise zbog istog ne bi vidla...mislim da ak nekaj posumnjam da cu zvat svog jokera zovi pa da cujem drugo misljenje. Ali nece biti potrebe jer ce sve biti u najboljem redu☺️🥰
Thinkpink imam od malog to nis nije novo a on pol nije nosio jer je zatoplilo i sve ovo plisano nije obukao. Imam da za prat al no to ti svakodnevica kod nas 😁 jos i tetra pelene...al znam da me ceka odvikavanje malog od beba krevetica i prebacaj u veliki za sto moram kupiti madrac i posteljinu pa nek je ovaj dio rjesen oprat cu pred blagdane da sam na miru . Onda jos kozmetika i cekamo. Volim imati plan uvijek.
Grizli slazem se. Doma nebi radala nikad pa ni tad a doula mi ko prodavanje magle 🙈 nek nitko ne zamjeri ali meni je
Meni se doula cini dobra fora ako nemas ni mame ni babe ni tetke da ti skuhaju, a npr muz stalno radi. Onda samo neka mi dodje netko to pomoci. Mislim da one i oko dojenja pomazu i tako no ne mislim angazirati jednu.
Ja danas isla u dom zdravlja upoznati patronaznu jer mi je stan u radovima pa ne moze ona k meni, kad one na kongresu. A nista budem drugi dan. I imala sam tremu 🤪
Sortiraj odgovore
Najstariji