Ena mozda sve zbavi i hitnije ako to raste. Taman je do tvog poroda kao nov. Malo sam se i nasmijala u tvom postu kad sam procitala izraelsku i pocela mozgati sta je to.
Thinkpink tebe bi ja odmah unajmila da si privatno, samo mozda i skupa budeml trebale usluge neke patronazne. Inace ja skidam kapu patronaznima jer sam vidila sto sve rade kad mi je tata bio bolestan. A imam stvarno srece sta patronazne koje su na nasem podrucju su navodno sve jako dobre. Jos ne razmisljam o svim ti situacijama sa bebom jer mi se nekko cini daleko i cekam da vidim sto cemo sve cuti i nauciti na tecaju.
Samo ako doselis u Zg i bez naplate🙃😄
Mene muz pita dal cu zvat patronaznu na nasem terenu, kao dal ona mora dolazit? S obzirom da zna kako radim i sta sve znam, kolko sam detaljna i da na nista ne odmahujem rukom ako vidim da ima imalo odstupanja od normale. Prvi susret je mini kucni pedijatrijski pregled, nije klasicni sestrinski, sve kontroliram od fontanela, preko primitivnih refleksa pa do noznog nokta kak se kaze. Iako to sve obave u bolnici, ali uvijek postoji mogucnost propusta.
Samo cu ju obavijestit da me ima u evidenciji i da nema potrebe za dolascima, moze doci popit kavu i da se upoznamo. Jedino sto je najveca mana u medicini kad netko svog clana obitelji lijeci ili njeguje. Jer se onda ne vidi prava objektivna slika, vidis i ono cega nema...zato doktori nikad ne liječe svoje uže članove obitelji i prosljede ih svom kolegi na pregled. Mene najbolja frendica koja je doktorica dok mi je slusala pluca nije se mogla objektivno odlucit za korak dalje pa je trazila od kolege drugo misljenje. Ak me kuzite kaj sam htjela reci...
Ena vjerujem da ti je tesko ali možda ga uzmu i prije tog termina ako tako brzo napreduje, ako i ne sigurno će ga odmah nekad po primanju operirati i ubrzo je na nogama. Predpostavljam da nece bas moci diizati tesko ili obavljati tako neke stvari ali mislim da će još do poroda sigurno moci biti uz bebu i tebe... Pa i ako ne bude mogao na porod sva šteta u tome bila, bice sa vama kuci i maziti vas..💗🌸
Lavice zeno kako ti mene nasmijes 😂😂 carica full!💖 Boli me bas PUPAK i sav je brizan kao da ce se raspoloviti i full mi to neugodno al sta ces
Thinkpink i ja bi te uzela kuci tako sve lijepo objasnis ma super 👌 imam ja baku koja je patronazna i prosla je milijun obitelji i situacija ali ona je em u mirovini em toliko kruta tako teska ko osoba jos da tako kazem malo ju je vrijeme vec proslo....nasa patronazna ima ogromno podrucje ne stigne se svima posvetiti a tvoja objasnjenja je bas lijepo procitati 🤗
Evo robice konacno! Treba oprat al tu je! Jos par bodija rucnici koji babajol i odjelce za kuci
Ena ja sam brata poslala na operaciju herije. Nakon operacije je bio puna 3 dana u bolnici. Oporavak je brz, jedino sto jedno vrijeme nece smjet nista tesko nositi. Iskreno, cisto sumnjam da ce stici otici na operaciju prije poroda, jedino ako imate nekog na kirurgiji pa ubrza proces i ugura ga na program nakon preoperativne obrade. Do tada bi ti preporucila da mu uzmes pojas bas namjenjen za hernije (po mjeri), da se uspori rast. Mom bratu je to do termina operacije jako pomoglo i nije mu pritiskalo živce pa ga nije bolilo dok ga je nosio.
Ena najvaznije da on to rijesi kad raste jer koliko sam cula od toga mogu nastat i komplikacije. Moja nona je to operirala u 84.godini i 3 dana kasniej bila doma i na nogama. Tako da vjerujem da ce i tvoj muz brzo se oporaviti. Svakako nek zamoli kirurga da to obave sto prije zbog poroda. Sretno i nemoj se bedirat draga bit ce to sve u redu.
Thinkpink možda da onda ipak pozoves neku patronaznu vjerujem da ne mozes biti objektivan kad je netko tvoj. Meni je moja dr opce bas super i nedavno smo pricale pa mi je da kad je rodila dobila je temperaturu neku par dana kasnije zbog mastitisa i da od muke nije znala sto da radi nego je hitnu zvala. Rekla d ju poslije tako bilo sram jer ju svi na hitnoj znaju i ona se uspanicila zbog 37.5 temp.
Ena moja klijentica je operirala trbusnu kilu bruh kako vec u 3 dana bila kuci pricuvala se malo oko radova nosanja i to je to. Jedino ona je kod nas u Ri brzo dosla na red pa ako imate kakvu vezu moze to jako brzo biti gotovo
Kengurica tek sam sad primjetila 😂😂
Cure hvala Vam svima na ovim postovima, toliko se lijepo osjećam kada pročitam da smo ovako jedna za drugu uvijek tu.. srce mi se nasmije 💞💕
Nadam se da će to što prije riješiti, jer kažem, samo da je on dobro..Ma ništa drugo mi ne treba, podnijela bi i da nije na porodu, samo da on bude OK i da to izguramo...
P.s. prije 3 godine, sogorica odlazi na pregled jer je isto imala bruh.. naručuju ju za operaciju za godinu dana...toliko o našem zdravstvu.. ali vidjeti ćemo, tražiti svaku moguću vezu...
Hvala Vam još jednom svima, zaista mi se srce nasmijalo od sreće 🙏💞
Ena ako te tjesj,moj M ide slijedeci mj na operaciju bruha a ja ne smijem malu dizati nit s njom bas previse ici uokolo😑 Tako da razumijem te skroz... nek to rjesi pa vam je ko nov!
Eto drago mi je da sam vas nasmijala😁😁
Thinkpink i cinis mi se bas stalozena i temeljita (ne ulizujem se za kucni posjet😂). A ovo za doulu sam taman ja mislila pitat tj napisat da mislim da one nisu zdravstveni djelatnici. Znam da je to super (kolegica je imala doulu pa mi je pricala iskustvo) ali ja to dozivljavam kao da ja hiperventiliram na porodu (ja volim izdramit u startu da se ispusem😂) a da mi neka fina zenica govori kraj uha da moram biti smirena i u zenu⛏💣💣💣💥🙈😂 Grozna sam, znam.
Sortiraj odgovore
Najstariji