Jooj konačno vas pročitala.. Zapamtila? Samo da je Thinkpink patronažna..Baš sam nedavno pričala s jednom baš krasnom patronažnom koja povremeno radi kod mog ginića u ordinaciji i zapisala me na tečaj u dom zdravlja.. Pa ću nakon kluba trudnica ponovit sve i u domu zdravlja.. Neka, ponavljanje je majka znanja😊😊 Btw i ja se grozim od rađanja doma i rađanja s duolom, obitelji, djecom, laticama u bazenčiću.. Previše mi je to filmski, pomodno, ne zanima me. A bez prave skrbi se ne bi usudila rađat pa da mi je bolnica u kvartu. Čak ni muža nisam sigurna mogu li trpit. Naravno proći će samnom tečaj pa ako ima želju nek ide ako ne može sve 5. Sve je stvar samostalnosti i samopovjerenja općenitog u životu.. Nekome više treba podrška, nekome manje, a nekome samo treba stručna osoba. I uopće ne žalim žene koje idu rodit same. Dapače, divim im se..
Duola je skupa da bi samo kuhala i pomogla po kući, bolje je iznajmiti spremačicu koja će to obaviti super, povoljnije i bez pametovanja🤣 a za dojenje će mi patronažna i tečaj bit sasvim dovoljni..
Uh Lunice držim fige da je to samo napad eventualno zbog krive hrane i ne ponovilo se! Javi jesi bolje..
Meni se doula cini dobra fora ako nemas ni mame ni babe ni tetke da ti skuhaju, a npr muz stalno radi. Onda samo neka mi dodje netko to pomoci. Mislim da one i oko dojenja pomazu i tako no ne mislim angazirati jednu.
Ja danas isla u dom zdravlja upoznati patronaznu jer mi je stan u radovima pa ne moze ona k meni, kad one na kongresu. A nista budem drugi dan. I imala sam tremu 🤪
Je, dobra je fora, ako je neko prepušten sam sebi i nema nikog od rodbine i prijatelja da uleti. Samo mislim da su nabile cijene i da za te pare (pa i manje) se moze uzet zena, koja ti od nabavke, kuhanja, ciscenja, pranja i peglanja, polize cijelu kucu...
Ma daaajjj...kakva trema? Ona je isto od krvi i mesa... trebala si uzet broj tel.pa da se cujete predhodno telefonski...nadam se da ces dobit dobru, pametnu i iskusnu...🥰
Lunice nadam se da je prolazno i da se nece ponoviti. Smijes jedino lupocet do 1gr.dnevno i ev.normija 2mg da te malo relaksira i fizički i psihicki. Znam kakvi su to bolovi, jer mi se to jednom dogodilo da sam se savijala na krevetu od boli, muz nije htio ici na posao kad me vidio, a nisam htjela na hitnu jer nisam znala ko radi (profi deformacija)...a zna da nisam mimoza i da imam visok prag boli. Nisam ni znala da imam problema s tim, vec sam si po lokaciji boli drugi dan izvadila amilaze u serumu i urinu uz feritin. Otisla odmah na UZV abdomena i veli mi da je kamen krenuo iz zuci i zagrebao glavu gusterace, a zucna vrecica bila puna mulji. Uglavnom, amilaze bile u nebesima, a feritin poceo padat kako je kamen izazvao grebanjem unutarnje krvarenje. Prisilila sam se pripazit na prehranu jer to ne bi poželjela ni neprijatelju. Kasnije s rezimom prehrane amilaze se stabilizirale, a ja nastavila normalno jest.🙈
Thinkpink cule smo se i rekla je neka samo jedan dan bez najave dodjem na upoznavanje ija ga bas upiknem ;) Joj i ja se nadam takvoj jednoj.
Jutrooo cure!!! Danas nema pregleda!!
Izuzet cura u bolnicama, Goga sretnooo i javi nam stanje!
O curke vi o patronaznim,odmah mi muka dodje. Dobit cu sad spisak da zovem babice da vidim koja je slobodna da bude sa mnom na porodu i mjesec dana da mi dolazi kuci nakon poroda. Al sam odlucila ne zvati vec ona sritinica koja se potrefi taj dan nek bude odabrana 😂😂😂
Eto takva je praksa ovdje. Bude na porodu uz mamu i bebu i mjesec dana poslije obilazi oboje ☺
Cure evo jedno glupo pitanje, iznenada sam zavolila pahuljice. Nisam ih prije jela,a sad navecer uglavnom. Sljedeci tjedan mi je OGTT,pa me malo strah kako za kile tako i za rezultat ogtta.
Zanima me koliko su one ovako "rizicne"??
U pitanju su coko pahuljice. 🙈
Dobro jutro svima! Kako se veselim ovom neradnom danu, jedino sto sam glupaca zaboravila ugasiti budilicu. Gogaa drzim i dalje fige za dobre vijesti danas.
Lunice nadam se da ce te prestat, sestra mi zna imat napad zuci pa znam kako se jadna muci. A negdje sam procitala da i u trudnoci zna doci do toga zaprvo kao posljedica trudnoce pa mozda da ipak odes do dr cisto da ne bi dobila upalu. Pretpostavljam da znas sve o prehrani kod problema sa zuci kad nazalost imas iskustva.
Lorija meni su za ogtt rekli da jedem sve normalno kako i inace jedem jer sve ostalo je varanje. Jedino da zadnji obrok mi bude u 19h jer je prvo vadjenje bio u 7 ujutro i da on ne bude sad bas od secera, krcat slatkisima, kolacima isl. Nego nesto sto inace pojedem i po sastojcima i po kolicinama tako da sam ja jela kruh i mlijecni namaz za veceru. Pa makar tu veceru prije vadjenja zamjeni za nesto sa manje secera a to pojedes za dorucak ili tokom dana ako ti se jede. 🤞Da bude uredan nalaz ti.
Hvala Grizli. To mi se cini bas dobra vecera,dan prije. To bi cak mogla i doruckovati. Mozes mislit receno mi tj.upozoreno bolje receno da jedem i pijem prije vadjenja. 😕 Tako da cu bas da ne skapam,namazat snitu kruha i dosta.
Sto se tice pahuljica,eto ti ih sad mi se tek u krv posle stvarati 😂😂 redovno se vagam doma,kazaljka se ne pomice,to znaci da me nece jos zbucnuti.
Gledam jaaaa gdje ste,one jos drozdje po krevetima jer je neradni dan. Ugodan vam zelim svima! Lijepo ga iskoristite.
Lunice joj ja sam operirala zuc odnosno vadila zicnjak,mogu zamisliti kako ti je. Ja mislim da smijes primati spasmex,ja kad bi imala napadaj to bi mi dali injekciju i proslo bi kroz cca sat vremena ili manje,pa ako se ponovi da odes,nemoj to trpiti...
Za Bugaboo cameleon sam cula/citala samo pohvale tako da...ako ti je dobra ponuda, navali.
Sarita ajme kolko roooobe🤩🤩🤩
Iva iz svake bolnice se dobije poruka mislim...provjeri za pregled jer je i meni sumnjivo da nisi dobila..
Jutro cure evo ja zavrsila tus, dorucak i sad cekam vizitu i pregled dole kod mog dr. da vidim šta će sa mnom danas sutra kad već... Samo da znam na cemu sam... ako bude opet samo ctg poludicu, doslovno! Sinoc mi došla nova cimerica 4. po redu, normalna fina zenica. Prokrvarila u 34 tjednu (ali ke sve ok) i gle slucajnosti ista nam dr gienkologica... I njoj je govorila da je sve ok na bolove, kao i meni na duzinu cervix-a da ga bolnica nije dobro izmjerila i da su me DZABE hospitalizovali prosli put... hm. 🤔 sad kad bih otisla vjerovanto bi bila ista prica ali već sam zvala drugu dr da me vodi ovo pred kraj ...
Sortiraj odgovore
Najstariji