ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thinkpink1
    07. Listopad 2019. 23:19

Sarita odlicno! Svaka cast! Super su stvari i bome imas kaj za prat😬 
    Mi smo otprilike isto trudne, ja jos nemam nista...🙈 al kak veli muz, ti ciljano kupujes i kad krenes kupovat dovoljna su ti 2 dana za sve pokupovat i vrijeme njemu za složit kimbac i komodu, znaci max.4 dana za sve...

• thinkpink1
    07. Listopad 2019. 23:23

Sarita tnx, jos bum se uobrazila😂😂ili otvorila nesto privat sa vasim preporukama😂😂😂

Grizli
    07. Listopad 2019. 23:31

Sarita ajme koliko stvari ti imas. Mislim da jos imas dosta vremena za pranje i peglnje toga.
    Meni je jedna poznanica punila glavu da se pdlucim na porod doma sa doulom. Dakle ja mislim da bi ja tu doulu jadnu prebila da je samnom. Bolje da je mm ipak ako ga krenem tuci nece ni osjetiti, a samo on se on zna nositi sa mojim ispadima agresije.Ovu bi mozda i slozila dole. A porod doma onako no way, nikad, nikako, nema sanse... Ova to opisuje kao nesto super meni to uopce nije privlacno posebno zato sto mi je najblize rodiliste udaljeno 60km, tako da i nesto krene po zlu umrem do tamo valjda. 

Lunica
    07. Listopad 2019. 23:31

vecer cure...nisam vas stigla previse citati...sad cu malo.zaostatke...ugl..prijavljujem veceras kaos boli koji me napao...žuč me bolila strasno..ne daj Boze nikome..mislila se hocu li na hitnu..a kako vec imam iskustva znala sam da je srednje jako i da ne pojacava pa sam cekala..molila Boga da prodje i nekako se hvala Bogu smirilo...strasan osjecaj..ne znam tko bi me uopce sad i operirao da dodjem tamo a od lijekova za bolove niti ne znam sto smijem..koma..nije me nikad copilo do sada u trudnoci..nadam se da se nece ponoviti..
    idem vas citati..malo sam u zaostatku...
    e i da pitam jel koja gledala bugaboo cameleon kolica? nesto se mislim njih uzeti tj prija koja ih je koristila doslovno 6mj (ko nova su) bi mi ih povoljno prodala..bas mi je prililka ...a nisam im proucavala karakteristike...

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• thinkpink1
    07. Listopad 2019. 23:48

Grizli

Sarita ajme koliko stvari ti imas. Mislim da jos imas dosta vremena za pranje i peglnje toga.
    Meni je jedna poznanica punila glavu da se pdlucim na porod doma sa doulom. Dakle ja mislim da bi ja tu doulu jadnu prebila da je samnom. Bolje da je mm ipak ako ga krenem tuci nece ni osjetiti, a samo on se on zna nositi sa mojim ispadima agresije.Ovu bi mozda i slozila dole. A porod doma onako no way, nikad, nikako, nema sanse… Ova to opisuje kao nesto super meni to uopce nije privlacno posebno zato sto mi je najblize rodiliste udaljeno 60km, tako da i nesto krene po zlu umrem do tamo valjda.

Slazem se s tobom. Ne znam kolko je to pametno za porod doma, nikad ne zna čovjek kad i kaj moze krenut ne daj Boze naopako. Od rodilje pa do bebe...😔
    A ovo da mozda uzmem patronaznu, ne znam bas, jer ne znam koliko je iskusna i ima znanja...jer da mi bubne neku glupost, po mom izrazu lica se sve moze iscitat tak da me vise zbog istog ne bi vidla...mislim da ak nekaj posumnjam da cu zvat svog jokera zovi pa da cujem drugo misljenje. Ali nece biti potrebe jer ce sve biti u najboljem redu☺️🥰

• Sarita15
    07. Listopad 2019. 23:49

Thinkpink imam od malog to nis nije novo a on pol nije nosio jer je zatoplilo i sve ovo plisano nije obukao. Imam da za prat al no to ti svakodnevica kod nas 😁 jos i tetra pelene...al znam da me ceka odvikavanje malog od beba krevetica i prebacaj u veliki za sto moram kupiti madrac i posteljinu pa nek je ovaj dio rjesen oprat cu pred blagdane da sam na miru . Onda jos kozmetika i cekamo. Volim imati plan uvijek. 
    Grizli slazem se. Doma nebi radala nikad pa ni tad a doula mi ko prodavanje magle 🙈 nek nitko ne zamjeri ali meni je 

• Kengurica
    08. Listopad 2019. 00:00

Meni se doula cini dobra fora ako nemas ni mame ni babe ni tetke da ti skuhaju, a npr muz stalno radi. Onda samo neka mi dodje netko to pomoci. Mislim da one i oko dojenja pomazu i tako no ne mislim angazirati jednu.
    Ja danas isla u dom zdravlja upoznati patronaznu jer mi je stan u radovima pa ne moze ona k meni, kad one na kongresu. A nista budem drugi dan. I imala sam tremu 🤪

Nasty
    08. Listopad 2019. 00:15

Jooj konačno vas pročitala.. Zapamtila? Samo da je Thinkpink patronažna..Baš sam nedavno pričala s jednom baš krasnom patronažnom koja povremeno radi kod mog ginića u ordinaciji i zapisala me na tečaj u dom zdravlja.. Pa ću nakon kluba trudnica ponovit sve i u domu zdravlja.. Neka, ponavljanje je majka znanja😊😊 Btw i ja se grozim od rađanja doma i rađanja s duolom, obitelji, djecom, laticama u bazenčiću.. Previše mi je to filmski, pomodno, ne zanima me. A bez prave skrbi se ne bi usudila rađat pa da mi je bolnica u kvartu. Čak ni muža nisam sigurna mogu li trpit. Naravno proći će samnom tečaj pa ako ima želju nek ide ako ne može sve 5. Sve je stvar samostalnosti i samopovjerenja općenitog u životu.. Nekome više treba podrška, nekome manje, a nekome samo treba stručna osoba. I uopće ne žalim žene koje idu rodit same. Dapače, divim im se.. 

Nasty
    08. Listopad 2019. 00:20

Duola je skupa da bi samo kuhala i pomogla po kući, bolje je iznajmiti spremačicu koja će to obaviti super, povoljnije i bez pametovanja🤣 a za dojenje će mi patronažna i tečaj bit sasvim dovoljni..
    Uh Lunice držim fige da je to samo napad eventualno zbog krive hrane i ne ponovilo se! Javi jesi bolje.. 

• thinkpink1
    08. Listopad 2019. 00:23

Kengurica

Meni se doula cini dobra fora ako nemas ni mame ni babe ni tetke da ti skuhaju, a npr muz stalno radi. Onda samo neka mi dodje netko to pomoci. Mislim da one i oko dojenja pomazu i tako no ne mislim angazirati jednu.
    Ja danas isla u dom zdravlja upoznati patronaznu jer mi je stan u radovima pa ne moze ona k meni, kad one na kongresu. A nista budem drugi dan. I imala sam tremu 🤪

Je, dobra je fora, ako je neko prepušten sam sebi i nema nikog od rodbine i prijatelja da uleti. Samo mislim da su nabile cijene i da za te pare (pa i manje) se moze uzet zena, koja ti od nabavke, kuhanja, ciscenja, pranja i peglanja, polize cijelu kucu...
    Ma daaajjj...kakva trema? Ona je isto od krvi i mesa... trebala si uzet broj tel.pa da se cujete predhodno telefonski...nadam se da ces dobit dobru, pametnu i iskusnu...🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI