Goga tocno si me obradovala s ovim😁 bas mi je drago da je sve okej i da ces uskoro kuci, zelim ti puuuno odmaranja i uzivanja domeka😁😁🤗
Annika nisam sigurna, al sve cure koje su rađale tamo savjetuju da se ponese voda i koja energetska pločica.. Pa ću tako i ja. Sakrit ću u spavačicu i papuče😅🤣 ma reć ću im tamo da ulazim s tim jer sam solo i bog.
Annika nisam sigurna, al sve cure koje su rađale tamo savjetuju da se ponese voda i koja energetska pločica.. Pa ću tako i ja. Sakrit ću u spavačicu i papuče😅🤣 ma reć ću im tamo da ulazim s tim jer sam solo i bog.
Mislim da ti kod nas ni pratnja ne smije davati vodu ni nista. Koliko sam cula, samo ti smiju vlaziti usta
[iimg]
Annika previše su rigirozni.. Pa kad ti bude vlažio usta ti se napij ako budeš žedna.. Jbt pa neke žene rađaju dugo i što bi trebale, ne popit malo vode satima? Meni je prijateljica uredno slala poruke na mob. jedino kad se spremala za izgon nije smjela ništa koristit i to je to. Nije preporučljivo ni uz ctg.
Ma ne ide muz sa mnom, ja to sama sa sobom najbolje odradim ali bas mi je zanimljiva razlika od rodilišta do rodilišta i slažem se da su kod nas prerigorozni. Zato se i cudim. Kaze kolegica, njezinoj sestri u Zagrebu u Vinogradskoj babica masirala ledja, drzala je za ruku. Ja jedva znam kako su izgledale. A s obzirom da sam oboje radjala nocu, muz je sa sobom morao ponijeti sve stvari kuci i mogao donijeti tek sutra donijeti u posjete. Ja sam ujutro morala posudjivati mobitel da bih mu uopće javila da sam rodila.
[iimg]
Annika Ajme pa grozni su..pa da ni poruku ne možeš poslat mužu da si rodila, to nije humano. Možda su se žene žalile pa se nešto u međuvremenu promijenilo otkad si zadnji put rađala? Prošvercaj ti jednu pločicu i onu mini janu bočicu s vodim i neki stari mali mobitel na tipke da sve stane u mali neseser koji možeš stavit u spavaćicu.. Ovdje kod nas su nedavno radili opet neka ispitivanja o odnosu prema ženama u bolnici.. Jer su pali u nadrednih par god.
A najviše prašine se diglo kad je Lesandrićka otvoreno progovorila o kiretaži na živo.. Pa su radile inspekcije i svi su bili fini i krasni prema ženama u bolnici. Sad nedavno je bio organiziran okrugli stol na temu pravo na informiranost rodilja u bolnici i zadovoljstvo žena osobljem, kao neko samovrednovanje.. Da li će to imat efekta, nadam se da hoće.. Ovdje isto ima svakakvih iskustava žena, od zbilja groznih do onih baš dobrih..
Ma ja sam i na potpomognutu isla pa na kraju presla privatno. I opcenito sam se nahodala po bolnicama od malena (srecom nista strasno) i sad recimo mladji doktori cesto budu jako srdacni i voljni objasniti, ali vecina stare garde, osobito muskih ne misle da mi trebamo biti informirani kad mi to nista ne kuzimo. I jos imaju onaj stav ja sam Bog. Itd itd
da, da. i prvi i drugi put sam tako prošla. po novom pratnja može s tobom i noću- bar koliko ja znam. vjerujem da ima promjena ali je bolnica stvarno očajna. meni je sa sinom i sama sestra koja me prvi put dizala iz kreveta rekla da bi se trebale mi rodilje složiti i zvati novine da vide kakva je situacija. pri tome ne pričam o jednom tušu i wc-u na dvije sobe ( a u jednoj sobi 7 kreveta) i plahtama koje se ne mijenjaju po tjedan dana. mene je najviše izluđivalo što smo na stoliću kraj kreveta smjele imati samo bočicu vode kad ide vizita. to su nam svako j....o jutro sestre naglašavale, da sve moramo maknuti prije vizite. zamisli da dr vide grickalice ili vlažne maramice na stoliću, valjda bi neki napad dobili
[iimg]
Sortiraj odgovore
Najstariji