ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Listopad 2019. 12:47

Nasty tocno to... ljudi se nekad cude da kako cu ici sama... pa prije par godina ni nije bilo opcije pratnje. A i vecina cura se slaze da je muz dobra pratnja no da ti on ne moze puno pomoc osim dodati nesto ili malo masirati. Znam i puno cura koje su same bile na porodu i sve je bilo ok. 
    Ovi pregledi bez uzv-ami nisu jasni... pa jel sparaju na onom gelu pa im je to tlaka. Bolje da sparaju rukavice za vaginalni.

Omerta
    08. Listopad 2019. 12:54

Goga, super vijesti, ali i dalje se cuvaj! 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Damnarexx 🌺
    08. Listopad 2019. 12:59

Joj zaboravih napisati  
    Jel se mora narucivati za OGTT? Il dodem samo sa uputnicom.

C1M4
    08. Listopad 2019. 13:17

Losa hvala ti😁 sve koje ovako pitam kazu samo na recept uz papir da si dijabeticar, doduse to su ljudi koji nisu dijabeticari niti imaju iskustva s tim xd a da mi netko da, nazalost (i na svu srecu) nemam nikoga u obitelji niti oko sebe ko je dijabeticar, osim te susjede, ali nije mi blizu sad🤔 ali dobro, gledala sam, nisu skupe te trakice, vazno mi je samo bilo da ne idu na recept😃

lorija
    08. Listopad 2019. 13:20

Goga super vijesti. Drzim fige da se BH sad ponovo ne jave,pa da mozes kuci!! 😊 🙏 
    Kengurice u pravu si,znam i ja sam protiv 'varanja guzice' pred OGTT,vec sam ga jednom i prosla.
    Samo sam se nadovezala na cokoladne pahuljice,inace ih nisam jela prije pa ne znam koliko kalorije djeluju na moju tezinu i secer prije OGTTa,jedem ih veceri uglavnom 🙈 
    Saritaaaa vec se vidi promjena.kaslja poslije sirupa skoro pa i nema. Ne odustajem dok ne ozdravi bas. 
    Angie ja nebi nosila izdajicu,ako bi ti slucajno zatrebala tu je muz koji je moze uvijek naknadno  donijeti 😁

Gogaa_V
    08. Listopad 2019. 13:21

Hvala cure 💪🥰❤ cuvat ću se maximalno do kontrole  kroz 2/3 tjedna  sigurno (relacija krevet, toalet, frizider) i ako mi tu potvrde da sam stabilna da mogu obaviti nesto vise od dotadasnjeg onda ću se usuditi, necu samoinicijativno. Do tad cu iz kreveta  smisljati sta cu kad budem mogla i baviti se logistikom i planom  sopinga  za stan sta fali  i za moju Niku 🙈🤭, da ja to organiziram da što manje boli i manje vremena  provedem  stojeci. Al otom  po tom bitni da postepeno dan za danom bude ok i da se ne pogorsava. Omerta javi reakciju  na lijek/pan napad ako se desi da ga skupa prodjemo 💪

08. Listopad 2019. 13:37

lorija hrana koju uneses prije ogtt-a utjece samo na prvu vrijednost, ionako ako gusteraca ne radi svoj posao ostale dvije vrijednosti su povisene. No ako vecer prije pojedes tri snite torte lako moguce da ce ti prva vrijednost bit npr 5.2 a druge dvije uredne i onda dobojes dijagnozu GD-a, a realno ga nemas 😉 Ja svako jutro mjerim secer i bude mi 4.4-4.8 kad normalno jedem,no par puta sam znala vecerati cokoladu, kolac sl. sranja i onda mi ujutro bude npr. 5.1 sto je granicno. To ne znaci da imam GD vec da zderem gluposti. Opcenito je zdravije ne vecerati puno ugljikohidrata (pahuljice i sl.), njih radije doruckovati. 

mala.le.90.
    08. Listopad 2019. 13:37

Goga, hvala Bogu, sad polako jer si dobila jos jednu priliku, cuvajte se😀
    Znam da je bila tema, ali u cemu ste odlucile izaci iz bolnice, skafander ili medo odijelce? H&M nudi dobar izbor za oboje..meni se taj skafander cini nekako previse, svakako ne mislim s bebom na veliki led izlazit..
    Drugo, nasla sam preslatku odjecu za izlazak iz rodilista ali je plišana robica pa mi djeluje kao pidjama vise...a dizajn med medeni...a meni su ti kombinezoni svakako svi za istu namjenu, beba ionako najvise spava, jel ga glupo obuci u plisano ili da trazim nesto vise "svecanije"?

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

annika
    08. Listopad 2019. 13:50

Gogaa super vijesti
    Evo meni nije jasno zašto bi bio problem ici sama na porod. Sasvim mi je normalno da ide i pratnja ( muz, prijateljica, tko god) i isto mi je tako normalno da idem sama. Ja sam prvo dijete rodila sa 22, pojma o pojmu nisam imala. I da smo htjeli da muz ide , radjala sam nocu kad pratnja nije mogla uci. Pregledali me i ostavili samu iducih par sati, i tako dva- tri puta do samog trenutka radjanja. Nego, Nasty,  vi u radjaonu smijete ponijeti vodu i grickalice? U Os toga nema. Spavacica i papuce i to je to. 

[iimg]

• lucille9
    08. Listopad 2019. 13:56

Goga, iskreno mi je drago da nalaz ne napreduje!! Samo dalje miruj i prihvati 'kupnju iz naslonjača'!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.