ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Listopad 2019. 08:47

thinkpink1

LoSa84

Privatne pstronažene sestre postoje jer je mojim starim susjedima dolazila privatna patronažna uz ženu preko HZZO-a. A što se beba tiće, doule nude u svojim paketima pomoć oko njege bebe i sl. te se može njima platiti da dolaze ukoliko nam patronažna nije dostupna. U timu s doulom ima i patronažna koja je tkz. savjetnica za dojenje pa u tom području pomaže ženi. Dakle, ima sve privatno 😀

Cisto lako moguce za privat patronazu, kak veli Lavica svaka roba ima svog kupca…
    Ja bi se samo nadovezala za doule, one pomazu oko bebe, ali se ne mješaju u zdravstvenu njegu niti majke niti novorođenčeta. Više kao support majci i pomoc u kuci. One nisu kompetentne niti za zdravstvenu njegu niti zdravstvene savjete, jer nije zdravstveni radnik. I to im piše na stranici da se u medicinski dio ne mješaju (cak niti tlak ne mjere, a di ce nesto zahtjevnije).
    I svaki dom zdravlja u Zagrebu ima savjetnicu za dojenje, sa individualnim pristupom, same ste 1 na 1, i to za 0 kn 😄
    Al tko voli nek izvoli😉

Znam znam, bas sam se sjetila da sam zaboravila napomenuti da dule nisu zdravstveni djelatnici :-)

08. Listopad 2019. 09:05

Sta se doule tice,ja sam se raspitivala i rekla mi je 3000 kn za dva sastanka prije poroda, pratnju na porodu i jedan posjet poslije. S time da ako ides na carski onda naravno ne ide s tobom a plaćaš punu cijenu. Meni se to sve činilo preskupo za ono što dobiješ pa sam odustala, posebno jer postoji velika mogućnost carskog kod mene. Mah... ići ću ja sama na porod 💪 Svašta sam u životu sama odradila pa ću i porod 🤣

Lavica27
    08. Listopad 2019. 09:07

O jbmti silu,razmisljam da postanem doula!! 3000kn😱😱😱😱

C1M4
    08. Listopad 2019. 09:28

Imam pitanje, nije vezano za temu, ali ne znam koristi li koja od vas onaj aparatic za secer mjeriti, ja sam ga dobila od susjede jer ga ona nije koristila posto ima dva i sad u tom paketu dobijes 25 onih dijagnostickih trakica i nazalost ostala sam bez njih, jel znate jel se mora to uzeti na recept ili moze i ovako bez recepta? Vidjela sam da ima za naruciti na internetu pa ne znam znaci li to da ide i bez recepta? Doduse, radi o ovim trakicama bas https://ljekarna-blekic.hr/bionime-test-trake-gs550-proizvod-2103/

• Kengurica
    08. Listopad 2019. 09:28

Lorija ja sam svaki dan jela slatko prije ogtt, i dan prije, ali kao sto kaze Grizli nakon nekoliko sati ne jedes takve gluposti, a nakon nekoliko uopce. Imas upute na Breyer stranici za ogtt. Ako ti tijelo preradjuje secer kak spada onda nece to utjecati na rezultat. Meni je savrseno uredan bio. Nema smisla biti tjedan prije mijenjati nacin prehrane. Meni sam test nije strasan niti me glad lovila. Uz danasnje mobitele ili knjigu proleti vrijeme. Jedino mi se jako prispavalo.
    Iva kak si se narucila na Merkur? Odnosno sta trazis normalnu uputnicu svog gina ili se spominje bolnica na uputnici? To je kao neki regularan pregled? Ja se jos jednom gledam kod svog privatnog gina i krecem u bolnicu. Mislila sam Petrovu.

• Kengurica
    08. Listopad 2019. 09:29

Cima odes u ljekarnu i kupis i nitko te nista ne pita jedino moras znati model aparat. Poslikaj si ga i naziv. 

C1M4
    08. Listopad 2019. 09:37

Kengurica joj super, hvala ti puno😊🤗

Omerta
    08. Listopad 2019. 09:41

Jutro cure!
    Nisam jucer uspjela dobiti gin na telefon, zvala sam pred kraj smjene pa mozda zato. Sad sam u nedoumici da preskocim danasnju dozu, prepolovim na pola ili uredno popijem i nadam se najboljem? Malo me frka da mi se ne ponovi to od jucer pogotovo sto danas nista ne radi...

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• thinkpink1
    08. Listopad 2019. 09:51

Jutro curke! Ja uspjela odspavat nakon jutarnjeg pikanja
    Goga navijamo da bude danas pregled i da bude zadovoljavajuci!🙏🙏🙏🙏
    Grizli ak ides u Ikeu, zelim dobar shopping, da se vratis krcata i da ne uzmes nista sogorici po narudžbi jer je ispala bas prasica.🙂😀
    Lavice vidim da ti se odmah budi poduzetnicki duh😂😂😂
    Iva kak sad carski? Mozda mi je promaklo ako si negdje spomenula, sorry...
    Losa imaju jebenu satnicu🙄😱To nemaju ni neurokirurzi🤯
    Ma odradit ces ti to, uopce ne sumnjam... ako ti muz ne moze ici na porod, zasto ne bi uzela mamu ili neku frendicu, ne mora biti nuzno muz...Cisto da bude uz tebe ako ti nesto zatreba...

Gogaa_V
    08. Listopad 2019. 09:58

Omerta

Jutro cure!
    Nisam jucer uspjela dobiti gin na telefon, zvala sam pred kraj smjene pa mozda zato. Sad sam u nedoumici da preskocim danasnju dozu, prepolovim na pola ili uredno popijem i nadam se najboljem? Malo me frka da mi se ne ponovi to od jucer pogotovo sto danas nista ne radi…

Omerta
    Nemoj samoinicijativno smanjivati  ili ukidati terapiju. Popij onako kako  ti je prepisala  dr. I ne boj  se jer ti nece  nista biti kao što ti ni jucer nije ništa  bilo osim ubrzanog  pulsa, I nakon  malo vremena  se smirilo. Ako ti baš bude toliko bilo lose u šta stvarno  sumljam  uvijek  možeš pozvati  hitnu. Ali stvarno sumljam u to u neku extremnu  reakciju. A imaš još vremena  i da pozoves  dr i da se raspitas. U svakom  slučaju  ne boj  se još nikad nije zabiljezena  extremna  reakcija  na taj ljek ili od panicnog  napada u smislu da te ugrozi. 🤷‍♀️ 
    Ja čekam nakon ctg u.zvuk kroz par min🙈🙈 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.