ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • njurko
    08. Listopad 2019. 11:29

Ja imam 30ak strana zaostatka, krecimo, i slazemo komodicu, krevetac i tako to. Ali samo da se javim, sutra idem u petrovu. Nadam se da ste dobro sve, vidim samo da nam Goga mozda ide kuci🎉🎉🎊🎉🎊🎉🎊jeeeeeej!! Puno vas pozdravljam, procitam zaostatke u meduvremenu ❤❤ i Angie jako lijepo slozeno 🤩🤩🙋🏻‍♀️

• thinkpink1
    08. Listopad 2019. 11:43

Goga juuuppppiiii🎉🎉🎉 Ako te uskoro puste onda ni ne pomisljaj na shopping i vec spomenuto peglanje, jer ocito si sklona skracivanju cervixa, stoga miruj. Napravis kao i Mare, a i ja cu tako, ili narucit sve preko neta ili napraviti popis i u ducanu samo trazit po popisu sa web shopa...zna se koji su prioriteti, nitko ti nece zamjerit ako ti majica nije popeglana bez ijedne crtice...
    Angie imas svaku pohvalu👏👏👏
    Sarita tek mi sad smrdi ovo za doulu...nakon 4 dana tecaja moze stajat uz bok medicinskom osoblju??? To ne mogu ni njegovatelji nakon 500 odslusanih sati s praksom. Cisro prodavanje magle...al kak poduzetnicki duh Lavice veli, svaka roba ima svog kupca...uzivaj s muzicem na suncu u salici kave🥰
    I ostale curke, koje smijete i mozete, iskoristite ovaj lijep dan...🥰🥰🥰🥰

08. Listopad 2019. 11:55

U ponudi koju mi je doula poslala je pisalo da ona nije medicinsko osoblje te da ne daje nikakve medicinske savijete i da ne raspravlja tijekom poroda s medicinskim osobljem o mom medicinskom stanju vec da sama odlucujem. One to jasno naglase. No meni nije imalo smisla se s njom 2 puta prije poroda nalaziti, meni je proces poroda jasan,a i na tecaju to objasne. Ne idealiziram taj čin i nisam tip koja bi željela sama kreirat tijek svog porod, radije bi savijet medicinskog osoblja. Ja sam se interesirala samo za pratnju jer sve frendice koje su imale doule imaju pozitivna iskustva, no prije su naplacivale 500 kn. Nemam nazalost nikog da ide sa mnom na porod no sto je tu je 😉
    Danas bas imam ceste BH kontrakcije tj stvrđivanje trbuha. To mi se dogodi jednom u dva-tri tjedna da mi bude takav dan-dva. Nekako to s probavom povezujem, nemam drugih objasnjenja. Onda nakon toga tjednima ne osjetim.

08. Listopad 2019. 12:03

I da Cima trakice možeš kupiti no dijabetičari imaju pravo na 500 trakica u tri mjeseca što je večini previše jer oni već sami znaju svoje doze inzulina i sl. Više ih koriste jedino kad mjenjaju terapiju. Zato može možda nekog pitat da ti ih da. No pazi na rok trajanja jer trakice kojima je prošao rok ili nisu adekvatno skladištene pokazuju više vrijednosti te vrijednosti koje variraju.

Angie1205
    08. Listopad 2019. 12:11

Goga drago mi je da se spremas ka doma al molim teeee budi na oprezu!! Zaboravi peglanje, setkanje i slicne akcije...lezi i samo prstom naredjuj...svidit ce ti se brzo 😘😉
    Ja se nadam sljedeci il najkasnije onaj iza tjedan da se hvatam peglanja kartica za kolica i krevetic...a od sitnica jos budem uzela koju tetru, dva rucnika sa kapuljacom, sebi spavacicu (mozda), jos ove sitnice kozmeticke za bolnicu, pelene, bocicu i eto, mi smo spremni 😬
    Izdajalicu imam, al nisam pametna da je pakujem u torbu za bolnicu ili ne....jedni kazu nosi, drugi da ne treba....a msm da bi mi bilo lakse izdojit se na nju nego stiskat rucno...kak vi mislite? Nosite ili ne?

Damnarexx 🌺
    08. Listopad 2019. 12:34

Goga cestitam, sretno i polako doma 🤗
    Pitanje, za nekih 10tak dana idem na OGTT na Vuk Vrhovec...da li tamo usput kad mi vade krv za secer moze i KKS i zeljezo? 
    Da se ne secem dva puta, nije mi bas blizu.

• Kengurica
    08. Listopad 2019. 12:36

Iva hvala! A gle ici cu na one zadnje preglede tamo, ne vjerujem da cu se ja znati izboriti da mi doktor nesto kaze ako on ne bude od volje. Ako budem imala nedoumice zvat cu svog privatnog jer ne znam sto bih drugo. Sere mi se od nasih bolnica (pardon my french)

08. Listopad 2019. 12:38

damnarex ja na KKS moram.ici u dom zdravlja kud mi pripada doktor opce prakse, a hormone sam vadila na VV. Tako su mi bile uputnice. Ne znam jel na VV mogu isto izvadit... no meni gin rekso ici ovako. I to mi bas bila tlaka.

Nasty
    08. Listopad 2019. 12:39

Losa i ja sam se raspitivala za duolu baš zbog toga što su mi svi indirektno i direktno nabili presing da netko ipak treba ići samnom na porod ako muž ne može. Pa sam malo razmislila i odlučila da ipak ja to mogu sama. Informiram se za sve tri opcije koje imam- carski, inducurani ili prirodni. Bit ću spremna, educirano osoblje mi je dovoljno. Uzet ću si za pit i nešto gricnut, tako da mi neće trebat pomagač za dodat vodu. Podršku bi samo eventualno od muža, sve ostalo bi mi predstavljalo opterećenje. Vježbat ću opuštanje, meditaciju između trudova, ne treba mi da me netko drži za ruku.. Nisam baš taj tip. Možda bi mi dobro došla masaža između trudova, al preživit ću i bez nje. Radije ću nekog eventualno tražit ako zapnem oko dojenja. To mi se čini konkretnije. Kengurica je dobro primjetila da su trudnice često totalno needucirane, njima bi eventualno dobro došla duola. 

Damnarexx 🌺
    08. Listopad 2019. 12:47

Losa a nista, pitat cu svoju doktoricu kad budem isla po uputnice 🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.