Dobrodosla Macutica! Pa mi smo u dan! Kad ti je termin? Ja sam isto Rh neg. Evo upravo sam se skinula i cekam jer ce mi raditi i vaginalni pregled i vaganje itd. Samo sad mi se odjednom pisa nenormalno hahah..
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Dobrodosla Macutica! Pa mi smo u dan!Kad ti je termin? Ja sam isto Rh neg. Evo upravo sam se skinula i cekam jer ce mi raditi i vaginalni pregled i vaganje itd. Samo sad mi se odjednom pisa nenormalno hahah..
Daaa, u dan! Termin 14.02., tebi isto?
Sretno na anomaly, nagledat ces se bebice, vjerujem da ce biti sve ok ☺️
Sretno cure danas na pregledima
Mene čeka malo spremanja ,pa opet kod zubara
Cure koje imate termin u 12om,1om mjesecu jeste već išle na tečaj ? Ako niste ,kada planirate ?
Goga ma izdrzat cete vi i dogurat daleko! Od srca ti zelim to! Svaki put kad se javis sa istim ili boljim stanjem ja se bas razveselim jer smo isto trudne i divim se kako si skulirana ja bi se dala zabetonirat ne znam iskreno sto bi od straha. Bilo bi me strah disati. Znam da ti fali doma, al kako kaze moj muz sta se mora lakse se podnese u dvoje, a bi sad vrijedimo za dvoje.
Bas da vec dnaima se Jaivanpa ne javlja. Nadam se da je sve super samo da nema vremena. 🤞
Obavila ja i zadnje vadjenja i uspjela ih uzicat da mi odmah vec kad imam iglu u veni izvade i za hzzjz sto moram nositi uzorak pa su rekli da ce oni odnjet jer da imaju puno uzoraka od sanitarne. Da ne moram i 5. put bost vene jer i tako su mi sve popucale. Sad se nadam da ce rezultat biti dobar. Jutros sam mjerila sa aparaticem doma si i nataste mi je bio 4.5, a sad 2.15h nakon gluloze 5.2, nadam se da mi je aparatic tocan. Sad mi dodje da pojedem teglu soli.
Dalindas ja sam se zapisala kao za 11 mj, al su rekli da ako im bude guzva da ce me zvat i krajem 10-tok. Mislim da mi je tako ok posto termin imam krajem 1mj.
Zapravo 11.02. po zm, al gin je nesto zadnji put spomenula i 14.02. pa eto tu negdje.
Cuj mene vaganje.. krivo sam shvatila zensku. Al mjeren mi je cerviks, veli zabetonirana 4cm. Nije da sam se bas nesto nagledala u tih 5-10 min pregleda, al pokazala mi je kratko glavicu, ruke, noge, polozaj bebe i imamo potvrdjeno 100% curu pa eto dopisite na listu! Stize jos jedna pisulja!!!
Dragi je htio da bude za sutra kao iznenadjene kad idemo skupa na uzv u Podobnik, al ionako smo svi vec sumljali na curku, tim vise sto sa 19tj dr nije vidla nista medju nogicama, al kao nije 100%. Sad je to valjda to.. inace sve uredno, po tjednima!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Goga ma izdrzat cete vi i dogurat daleko! Od srca ti zelim to! Svaki put kad se javis sa istim ili boljim stanjem ja se bas razveselim jer smo isto trudne i divim se kako si skulirana ja bi se dala zabetonirat ne znam iskreno sto bi od straha. Bilo bi me strah disati. Znam da ti fali doma, al kako kaze moj muz sta se mora lakse se podnese u dvoje, a bi sad vrijedimo za dvoje.
Bas da vec dnaima se Jaivanpa ne javlja. Nadam se da je sve super samo da nema vremena. 🤞
Obavila ja i zadnje vadjenja i uspjela ih uzicat da mi odmah vec kad imam iglu u veni izvade i za hzzjz sto moram nositi uzorak pa su rekli da ce oni odnjet jer da imaju puno uzoraka od sanitarne. Da ne moram i 5. put bost vene jer i tako su mi sve popucale. Sad se nadam da ce rezultat biti dobar. Jutros sam mjerila sa aparaticem doma si i nataste mi je bio 4.5, a sad 2.15h nakon gluloze 5.2, nadam se da mi je aparatic tocan. Sad mi dodje da pojedem teglu soli.
Dalindasja sam se zapisala kao za 11 mj, al su rekli da ako im bude guzva da ce me zvat i krajem 10-tok. Mislim da mi je tako ok posto termin imam krajem 1mj.
Hvala 🥰, nemam nista od sekiracije šta je tu je moram se prilagoditi i riješavati situcaiju. A ona je dobro pa mi je to dadatni stimulans 🌸💪 nadam se da ćemo skupa odbrojavati.🙈
Vjerujem da će i kod tebe današnji nalaz biti super. Omerta sretno na pregledima.
Macutica meni nije Rh negativan, ali mi pise na nalazu krvne grupe da trudnice koje imaju idu na vadenje opet oko 6. pa opet oko 8. mjeseca😊
Dobrodošle nove curke!
Sretno svima danas na pregledu!
Omerta čestitam na maloj princezi!
Goga često mislim na tebe, izdrži sve! Moraš! Šaljem ti puni zagrljaja!
😊
Sortiraj odgovore
Najstariji