Jutro curke 😊
Sretno svima ❤
Evo mi spremne za pregled, tko će dočekat 16 sati jaooo
[/url
Ja ipak kasnim na pregled, u 8:45 narucena, a ova zadnja stanica do Crnomerca, bus se vuce za popizdit i sad mi pred nosom otisao Luksic bus za Sv.Duh. Samo se nadam da nece odma zvat nego ce i oni malo kasnit.. grrr!!!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Macutica dobrodošla :)
Za potpis kopiras onaj pod forums, pseudo nešto.
Mikio ko sto kaze Reserved sve je normalno...nekad bas lupka a nekad ko da vuče noge po trbuhu :)
Sretno svima danas i vama u bolnici da sti prije izađete. Goga kod tebe dok nema promjena je dobra vijest :) Bitno da se ne otvaras i koliko sam skontala kontrakcije su se smirile...
Al stvarno gdje nam Jaivanpa...nadam se da je sve ok,sam da nema vremena za forum.
Jutro i sretno na pregledima svima! Uglavnom ja upravo popila svoju glukozicu! Prvi dojam super ajde nije lose, al nakon 20 min katastrofa osjecaj u zelucu i u glavi. Fuj! Jel se može setat izmedju vadjenja?
Ne!
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Jutrooo.. sretno danas, vidim puno vas je🌸 i dobrodosle nove🤗
Ja sam oggt radila prosli tjedan. Morala sam biti u cekaoni, bez ikakvih setnji i dali su mi casu vode nakon drugog vadenja kad sam ih pitala. I ta voda me spasila da sve ne izbacim iz sebe😅 ona glukoza mi nikako nije sjela jer sam i inace vise za slano 😅 tako da jedino dobro taj dan je bio onaj fini burek nakon sta sam zavrsila sa vadenjem🐷😂😂
Sjajno! Kod nas labos nista pitala sta smijem, rekla sve osim jesti i piti i da moram doc svakih 60 min. Nisam se ja sad ubila od setnje, al morala sam izac van na zrak, a sad sam i autom otisla do mame koja je 3 min voznje udaljenja jer su počeli dolaziti neli sa virozama pa bolje da se ja maknem od tih. A boga mi neke trudnice su pjeske u grd i natrag isle. Ne znam meni se isto cini kao da smanjena aktivnost bi trebala biti. A sad kako bude. Cak su tri bile jutros koje nisu mi 24tt trudne. Tako da kod nas ocito sve moze. A zedna za 10 drugih.
Goga nisam sluzila zatvorena si. To je super ako je tako. Trudnova nemas? 🤞🤞🤞🤞
Macutica dobrodosla i sretnu trudnocu do kraja
Zatvroena sam od primanja u bolnicu prosle subote i to se nije mijenjalo. Kontrakcija nemam, nesto lagnao prikaze ctg kako koji dan i to je to. Koliko sam skuzila ovde sam samo zbog duzine cervixa i preventivno da preguram ovaj izlazak iz sestog i ulazak u 7 mjesec. Doduse Vjerovatno postoji šansa za pogorsanje ako me puste kuci ako budem hodala itd... Ne znam vise, što bi rekli nisam pametna.
Dobro došla nova buduca mama sa jos jednom djevojčicom.
Macutica dobro nam dosla!
Goga meni se sve nekako cini da kako guras prema kraju nalazi sve bolji i bolji....budes ti jos odbrojavala 🤞😘
Mikio nista cudno ako drugacije ili slabije osjetis bebu jer ti je posteljica sprijeda i ona ublazi sve te udarce.
Mene vec sad panika hvata oko moje posteljice...do pola 14 ima da rogove dobijem 😫
Nije me strah nego samo zelim znat na cemu sam...normalno ili carski, iako znam da se do zadnjeg sve moze promijeniti 🙄
Hvala vam cure na dobrodoslici, evo uspjela sam sa potpisom, hvala..
Mene isto za koji tjedan ceka ogtt, ali u svom domu zdravlja, pobrala sam sve savjete, samo me malo brine kako cu izdrzati toliko dugo, od gladi mi bude bas lose, al sto se mora..
Mene sa 24 tjedna dr salje na novi test za krv jer sam RH negativna, vidim da neke cure idu opet tek iza 30+ tjedana, znaci li to da cu jos jednom morati?
Ne znam kako je ovako velika fotografija ali eto uglavnom to je procedura ko razumije od vas. U medjuvrenu su jedino ukinuli antibiotik jer sam imala alergijsku reakciju, i ukljucena tokoliza. Sad čekam dalje...
Mene takodjer jako brine jaivanpa…
Sortiraj odgovore
Najstariji