Dobrodosla Macutica! Pa mi smo u dan!Kad ti je termin? Ja sam isto Rh neg. Evo upravo sam se skinula i cekam jer ce mi raditi i vaginalni pregled i vaganje itd. Samo sad mi se odjednom pisa nenormalno hahah..
Daaa, u dan! Termin 14.02., tebi isto?
Sretno na anomaly, nagledat ces se bebice, vjerujem da ce biti sve ok ☺️
Curke...kao prvo predivan datum za rodit 😊 nama je tada godisnjica braka a kaj je najbolje veeeelikeeee su sanse da cu i ja tad rodit 🤣🤣🤣
I da Macutica dobrodosla!!! 🤗 Sto se tice ogtt-a i gladi...meni je prvih sat vremena bilo koma, vrtilo mi se, bas sam tesko podnijela al popila sam par gutljaja vode i privikla sam se, poslije je bilo ok. 😊
url=https://lilypie.com][/url
Dobrodosla Macutica! Pa mi smo u dan!Kad ti je termin? Ja sam isto Rh neg. Evo upravo sam se skinula i cekam jer ce mi raditi i vaginalni pregled i vaganje itd. Samo sad mi se odjednom pisa nenormalno hahah..
Daaa, u dan! Termin 14.02., tebi isto?
Sretno na anomaly, nagledat ces se bebice, vjerujem da ce biti sve ok ☺️
Curke…kao prvo predivan datum za rodit 😊 nama je tada godisnjica braka a kaj je najbolje veeeelikeeee su sanse da cu i ja tad rodit 🤣🤣🤣
I da Macutica dobrodosla!!! 🤗 Sto se tice ogtt-a i gladi…meni je prvih sat vremena bilo koma, vrtilo mi se, bas sam tesko podnijela al popila sam par gutljaja vode i privikla sam se, poslije je bilo ok. 😊
Nastimaj i ti 14.02. 💕 bas je fora imati vjencanje na Valentinovo, aaa
Cure dajte mi ideu di da vodim mm za vikend da se malo maknemo od svih?? Ni sama neznam di bi sta bi… 🤔
Ako je vikend stabilan, na moru je sada lijepo, a i negdje u planine na svjezi zrak gdje je mir..
Macutica to je mm birao datum da ne mora pamtit kadnam je godisnjica...ovak ga sa svih strana bombardiraju s valentinovim pa se sjeti... A ja sad kad sam saznala da ce curke do 37. tjedna morat van svakako (punih 37 tjedana mi je 17.2.) stvarno je izgledno da to bude 14.2. 🤣 Sto bi uz cetvero djece mm jaaakooo puno olaksalo pamcenje datuma rodjendana, za malca me jos uvije pita, jel je 19.10? 🙈🤣🙈🤣
url=https://lilypie.com][/url
Macutica to je mm birao datum da ne mora pamtit kadnam je godisnjica…ovak ga sa svih strana bombardiraju s valentinovim pa se sjeti… A ja sad kad sam saznala da ce curke do 37. tjedna morat van svakako (punih 37 tjedana mi je 17.2.) stvarno je izgledno da to bude 14.2. 🤣 Sto bi uz cetvero djece mm jaaakooo puno olaksalo pamcenje datuma rodjendana, za malca me jos uvije pita, jel je 19.10? 🙈🤣🙈🤣
😂 oni pojednostavne sve 😂
ajde onda drzim fige da bebe stignu na 💕
Evo i nas sa pregleda sve kako treba, zabetonirana oblik T, cerviks 48mm kaze da sam ga presisala za drugu trudnocu, okrenut sef glavom dole al joj je pomaknuo sondu dva puta tako se smijala, kaze pa moram te pogledat on sut u sondu, pokazao opremu i dobro je sav je u mjerama. Ja dobila kilu od zadnjeg pregleda dala mi uputnicu za ogtt 😭😭😭😭🤮🤮🤮🤮 i iduci pregled 28.10. A ogtt moram prije toga odradit ma joooooj vec mi sad mukaa.
Pojedem ja sve sto mi se jede ali pretezno voce povrce i tjesteninu. Slatko nista ako nesto onda nutellu mozda jednom na mj. Najvise mi idu juhe salate i pasta na 101 nacin.
Cestitke na velikim bebuskama i super pregledima 🥰🥰
Evo mi jucer napokon podigli nasa Mclaren kolica 😍 i mada smo dosli doma tek oko pol 10 navecer nakon pol dana i bili smo crknuti al sam ih morala ic slagat 🤣🤣 prvo mi je malo sve to bilo SF al skuzila sam ih brzo xD
E da jos kaze da mi posteljica sprijeda i bas visoko daleko. Sta se bolova tice kaze da sve normalno da ce biti toga jos i da me ne moze utjesiti da ce biti i zatezanja i probadanja da ocekujem bolove u zdjelici i kukovima trnjenje ruku nogu bolove u ledima u mjehuru jer lupa prema dole i zgaravicu jer je visoko. A no bar znam da sve moze biti
Joo ja sam s hranom bas se dosta zamarala i pnda kad mi je bio povisen secer i ubrzano gubila kile od prijateljice mma je nutricionistica i j junkontaktirala i sa zenom bas detaljno o svemu. Rekla da bas nista se nece dogoditi ako pojedem hrenovke od neke marke tipa wudy, cekin isl. Pastetu da ona ako neko zeli jest sugerira samo argetu. Suhomesnato da al iskljucivo one zapakirane nareske i to ne precesto nikako ne one sa pulteva sto stoje narezani danima ili domace nepozbatog porijekla. Ja sam se onda tog pocela pridržavati, jedem doslovno sve sto mi se jede. Ako mi se jede hamburger odem u McDonald's nije mi najbolji na svijetu al znam da je zdravstveno ispravan. Tako da nema potrebe se suzdrzavat samo treba voditi racuna da je to proizvedeno u skladu sa haccp-om.
Angelly i kako ti se cine sad kad si ih sklopila? Mi odlucili iskoristiti sad akciju na maclaren sada tako da do kraja mjeseca cemo ih uzet sigurno. Jedino sto me muci da u puli nemaju članskih iskaznica. Pa ne znam dal onda imamo pravo na taj popust.
Prijavljujem moj idući pregled 23.10.
01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)
Sortiraj odgovore
Najstariji